CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge krimi for unge Romantiske bøger Young Adult-romaner

Stephanie Perkins har lĂŚst filmmanuskriptet til sin bog, og hun ELSKER det

Nür ingen hører dig skrige, there's someone inside your house, netflix, stephanie perkins

Vi kender endnu ikke datoen for, hvornür Nür ingen hører dig skrige kommer pü Netflix, men Stephanie Perkins har lÌst filmmanuskriptet til bogen, og hun E L S K E R det.

Fra The New York Times bestsellerliste til Netflix

Du kender hende mĂĽske fra Anna og det franske kys, men sidste ĂĽr vendte Stephanie Perkins tilbage med et forfriskende bud pĂĽ den klassiske slasher-roman.

Bogen er fyldt med blod og selvfølgelig ogsü masser af kÌrlighed. Nür ingen hører dig skrige blev hurtigt en New York Times bestseller, og nu forventes den at komme som film pü Netflix. Det bliver Patrick Brice, der sammen med Henry Gayden og Shawn Levy skal lave filmen.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du læse Når ingen hører dig skrige

Stor begejstring hos forfatteren

Det er dog ikke kun holdet bag filmen, der glĂŚder sig til at bringe Perkins’ historie til live. Stephanie Perkins har nemlig ogsĂĽ delt sin begejstring for filmmanuskriptet pĂĽ sine sociale medier. Hun har skrevet følgende pĂĽ sin Instagram, og ud fra hendes begejstring at dømme kan vi roligt glĂŚde os:

Forbered dig pĂĽ at skrige …

Stephanie Perkins har lĂŚst filmmanuskriptet til sin bog, og hun ELSKER det

Det er nĂŚsten et ĂĽr siden, at Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor langt ude pĂĽ landet i Nebraska. Hun er stadig jaget af sin fortid, da der pludselig sker noget pĂĽ hendes skole. En efter en bliver hendes medstuderende myrdet i en rĂŚkke brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder …

→ Læs et uddrag af bogen her

→ Køb bogen her eller hos din lokale boghandler