CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere krimi for unge Romantiske bøger Young Adult-romaner

Stephanie Perkins har læst filmmanuskriptet til sin bog, og hun ELSKER det

Når ingen hører dig skrige, there's someone inside your house, netflix, stephanie perkins

Vi kender endnu ikke datoen for, hvornår Når ingen hører dig skrige kommer på Netflix, men Stephanie Perkins har læst filmmanuskriptet til bogen, og hun E L S K E R det.

Fra The New York Times bestsellerliste til Netflix

Du kender hende måske fra Anna og det franske kys, men sidste år vendte Stephanie Perkins tilbage med et forfriskende bud på den klassiske slasher-roman.

Bogen er fyldt med blod og selvfølgelig også masser af kærlighed. Når ingen hører dig skrige blev hurtigt en New York Times bestseller, og nu forventes den at komme som film på Netflix. Det bliver Patrick Brice, der sammen med Henry Gayden og Shawn Levy skal lave filmen.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du læse Når ingen hører dig skrige

Stor begejstring hos forfatteren

Det er dog ikke kun holdet bag filmen, der glæder sig til at bringe Perkins’ historie til live. Stephanie Perkins har nemlig også delt sin begejstring for filmmanuskriptet på sine sociale medier. Hun har skrevet følgende på sin Instagram, og ud fra hendes begejstring at dømme kan vi roligt glæde os:

Forbered dig på at skrige …

Det er næsten et år siden, at Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor langt ude på landet i Nebraska. Hun er stadig jaget af sin fortid, da der pludselig sker noget på hendes skole. En efter en bliver hendes medstuderende myrdet i en række brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder …

Læs et uddrag af bogen her

Køb bogen her eller hos din lokale boghandler