Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge CarlsenPuls krimi for unge Young Adult-romaner

Derfor skal du læse Når ingen hører dig skrige

Anna og det franske kys, Når ingen hører dig skrige, There's someone inside your house, stephanie perkins, young adult, YA

Forfatteren til Anna og det franske kys er tilbage med en ny bog fyldt med kærlighed … og mord? Når ingen hører dig skrige er en klassisk slasher-roman fyldt med blod. Og selvfølgelig også med masser af romantik i bedste Perkins-stil. Vi giver dig derfor fem grunde til, hvorfor bogen bør stå øverst på din tbr-liste. 

1. The queen is back


De fleste forbinder nok Stephanie Perkins med kærlighedshistorien om Anna og Étienne. Nu er hun aktuel med en historie fyldt med kærlighed og gys — og det holder hele vejen!

2. #OTP


Vi elsker Ollie Larsson, og vi elsker Makani Young. Mere er der ikke at sige.

3. Pæn, pænere, Ollie


Vi fik nævn Ollie, ikke?

4. “Hello … er der nogen?”


Forbered dig på at sove med det ene øje åbent, for Perkins vil få dit hjerte til at banke på en helt ny måde.

5. Aflys alle aftaler


Go ahead og aflys alle dine planer, for Stephanie-freaking-Perkins udgiver en ny bog, og du ved, at du ikke kan tænke på andet, før du har læst den.

Læs også et uddrag af Når ingen hører dig skrige her.

Køb Når ingen hører dig skrige her

Læs mere om Når ingen hører dig skrige

Derfor skal du læse Når ingen hører dig skrigeDet er næsten et år siden, at Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor langt ude på landet i Nebraska, og hun er stadig ved at finde sig til rette med sit nye liv. Og hun er stadig jaget af sin fortid i Hawaii. En efter en bliver hendes medstuderende på byens lille high school myrdet i en række brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder