CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge krimi for unge Young Adult-romaner

Pretty Little Liars-skuespiller er castet til Når ingen hører dig skrige

Når ingen hører dig skrige, there's someone inside your house, netflix, stephanie perkins, ya, young adult, ungdosmbog, ungdomsbøger

Forbered dig på at skrige af begejstring! Pretty Little Liars-skuespiller Sydney Park er blevet castet til rollen som Makani i Netflix-filmatiseringen af Når ingen hører dig skrige.

Der er mange grunde til at glæde sig til 2020. Det er ikke kun på bogfronten, at det lover godt. Det gør det også i filmindustrien. Sydney Park er nemlig blevet castet til rollen som Makani i Netflix-filmatiseringen af Når ingen hører dig skrige. Du kender hende måske fra The Walking Dead og Pretty Litte Liars: The Perfectionists.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du læse Når ingen hører dig skrige

Stor begejstring hos forfatteren

Park skal spille Makani, der flytter ind hos din bedstemor langt ude på landet i Nebraska. Kort efter bliver flere af hendes klassekammerater brutalt myrdet. Stephanie Perkins glæder sig til at se Park i sit forfriskende bud på en gyser fyldt med blod og masser af kærlighed. På Twitter har hun skrevet følgende om castingen:

Når ingen hører dig skrige af Stephanie Perkins

Stephanie Perkins, Når ingen hører dig skrige, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, gyser, slahser

Det er næsten et år siden, at Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor langt ude på landet i Nebraska. Hun er stadig ved at finde sig til rette med sit nye liv, og hun er stadig jaget af sin fortid. En efter en bliver hendes medstuderende myrdet i en række brutale drab.

Imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig. Og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder.

Læs et uddrag af Når ingen hører dig skrige eller køb bogen her.

Se bogtraileren

Det skrev pressen om Når ingen hører dig skrige

“Lås dine døre og vinduer, og hvis du pludselig ikke kan finde dine nøgler eller din telefon, så skynd dig væk. Og se dig ikke tilbage.” – HYPABLE.COM

“Perkins giver læserne en falsk følelse af tryghed, før hun trækker kniven og drejer den rundt” – ENTERTAINMENT WEEKLY 

“Læserne vil sove med det ene øje åbent” – BOOKLIST

Se bogtraileren

Andre bøger af Stephanie Perkins

Anna og det franske kys

anna og det franske kys, romatnik, kærlighed, stephanie perkins, ya, oung adult, romance, bøger, bog, læsning, ungdosmbog

Anna er glad og tilfreds i Atlanta, hvor hun ser frem til at starte på sit sidste år på high school. Hun har en trofast bedste veninde, et godt fritidsjob i og et crush på en fyr, der netop er begyndt at vise interesse for hende. Anna bliver derfor ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske.

Anna og det franske kys er fyldt med vidunderlig humor og atmosfære, smukke venskaber og karakterer fulde af personlighed.

Læs et uddrag af Anna og det franske kys eller køb bogen her.

Lola og naboens søn

Lola og naboens søn, ya, young adult, ungdomsbog, ugndomsbøger, anna og det franske kys, stephanie perkins

Lola har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage i huset ved siden af, og en fortid fyldt med smerte bliver gravet frem. Cricket er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte. Men kan en fyr fra Lolas fortid vise sig at være hendes store kærlighed?

Lola og naboens søn er en hjertevarm historie om at blive voksen og finde sig selv. Det er en selvstændig fortsættelse af Anna og det franske kys og byder på et gensyn med de elskede karakterer Anna og Étienne.

Læs et uddrag af Lola og naboens søn eller køb bogen her.

Isla og jagten på lykke

Isla og jagten på lykke, stephanie perkins, anna og det franske kys, ungdomsbog, ungdosmbøger, ya, young adult, kærlighed, romance

I tre år har Isla haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris. I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere de udfordringer, som alle unge par må gå igennem: familiedrama, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt.

Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed også på et gensyn med de elskede karakterer Anna, Étienne, Lola og Cricket fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn.

Læs et uddrag af Isla og jagten på lykke eller køb bogen her.