Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Børnebøger 13-15 år CarlsenPuls krimi for unge Stephanie Perkins Young Adult-romaner

Neglebidende og nervepirrende — her er bogfilmatiseringen, der vil få dig til at skrige

film, Når ingen hører dig skrige, there's someone inside your house, netflix, stephanie perkins, ya, young adult, ungdosmbog, ungdomsbøger

Trænger du til et godt gys, eller måske bare en rigtig god bogfilmatisering? Så er Når ingen hører dig skrige måske den film, du søger.

Stephanie Perkins, forfatteren til Anna og det franske kys, er ikke kun glad for at skrive romantiske bøger, man kan drømme sig væk i.

Faktisk skriver hun også det modsatte — bøger, man virkelig ikke har lyst til at befinde sig i, medmindre du kan kigge med fra sidelinjen. Og tro mig, det vil du helt sikkert foretrække med denne bog!

Når ingen hører dig skrige er en klassisk slashergyser med et kærlighedstwist, der får dig til at sukke, og mareridtsscenarier, der får det til at løbe koldt ned af ryggen.

Se filmtraileren

Læs også: Derfor skal du læse Når ingen hører dig skrige

Bogen er oplagt læsning til de mørke vintermåneder, hvis det skal være ekstra stemningsfyldt. Nu kan bogen også nydes i form af Netflix filmatisering med The Walking Dead og Pretty Little Liars-skuespilleren, Sydney Park, i hovedrollen.

Makani Young forsøger at lægge forsiden bag sig, da hun flytter ind hos sin bedstemor helt derude, hvor kragerne vender i Nebraska. Men kort efter melder en morder sin ankomst, og Makani bliver tvunget til at se sit værste mareridt i øjnene.

Se filmen og læs bogen med dine venner eller alene — hvis du tør!


Se bogtraileren

LÆS OGSÅ: Stephanie Perkins har læst filmmanuskriptet til sin bog, og hun ELSKER det


Stephanie Perkins: Når ingen hører dig skrige

all the feels, Stephanie Perkins, Når ingen hører dig skrige, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, gyser, slahser

Det er næsten et år siden, at Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor langt ude på landet i Nebraska, og hun er stadig ved at finde sig til rette med sit nye liv.

Hun forsøger at lægge fortiden bag sig, men tiden i Hawaii hjemsøger hende stadig. Hun er bekymret for, om nogen i byen vil opdage de hemmeligheder, hun gemmer på. Men så melder en morder sin ankomst i byen.

En efter en bliver hendes medstuderende på byens high school myrdet i en række brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder.

Du kan købe Når ingen hører dig skrige online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Om forfatteren

Stephanie Perkins er forfatteren bag New York Times’ bestseller-trilogien Anna og det franske kysLola og naboens søn og Isla og jagten på lykke. Hendes seneste roman, Når ingen hører dig skrige, strøg også direkte ind på bestsellerlisterne. Hun har altid arbejdet med bøger, først som boghandler, siden som bibliotekar og nu som forfatter. Stephanie bor i bjergene i North Carolina sammen med sin mand.