Spaghetti Bolognese er en af favoritterne, når der skal laves aftensmad i de danske hjem. I “Tab 5 kilo på 5 uger” giver Vægtkonsulenterne deres bud på en sundere udgave af retten – med squash i stedet for den almindelige og kulhydrattunge spaghetti.
Opskriften er tilpasset én person, men tilsæt gerne ekstra råvarer efter, hvor mange der spiser med.

Pil og hak løg og tilsæt sammen med knust hvidløg. Lad det brune let.
Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre i 30 minutter, til kødet er helt mørt.
Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i to minutter. Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.
Kalorier i retten: 248.
Protein: 27 g / 44 %. Kulhydrat: 17 g. / 28 %. Fedt: 8 g / 28 %. Kostfibre: 6 g.
Få mange flere sunde opskrifter i bogen “Tab 5 kilo på 5 uger”, der kan fås her


Spaghetti Bolognese er en af favoritterne, når der skal laves aftensmad i de danske hjem. I “Tab 5 kilo på 5 uger” giver Vægtkonsulenterne deres bud på en sundere udgave af retten – med squash i stedet for den almindelige og kulhydrattunge spaghetti.
Opskriften er tilpasset én person, men tilsæt gerne ekstra råvarer efter, hvor mange der spiser med.
Pil og hak løg og tilsæt sammen med knust hvidløg. Lad det brune let.
Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre i 30 minutter, til kødet er helt mørt.
Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i to minutter. Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.
Kalorier i retten: 248.
Protein: 27 g / 44 %. Kulhydrat: 17 g. / 28 %. Fedt: 8 g / 28 %. Kostfibre: 6 g.
Få mange flere sunde opskrifter i bogen “Tab 5 kilo på 5 uger”, der kan fås her
Andre læste også: