Tab 5 kilo på 5 uger

Spis færre kalorier

En voksen har normalt brug for ca. 2000 kalorier om dagen for at holde vægten ved lige. Når man skal tabe sig, er nøglen til at smide de overskydende kilo derfor at holde sig under dette.

Vægtkonsulenterne anbefaler et dagligt indtag på mellem 1200 og 1500 kalorier for et sundt vægttab, da for få kalorier kan betyde, at forbrændingen bliver lavere og vægttabet går i stå. Samtidig er det vigtigt at holde fordøjelsen i gang, og det gøres bedst ved hjælp af kostfibre, som er en essentiel del af måltiderne i “Tab 5 kilo på 5 uger”.

I ”Tab 5 kilo på 5 uger” får du både madplaner og opskrifter med sunde og kalorielette retter til morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltid til de fem uger vægttabet står på. Bogen tager udgangspunkt i danskernes livretter som frikadeller, bolognese og pizza, der har fået et twist og udskiftet nogle ingredienser, så retten bliver sundere – dog uden at gå på kompromis med den lækre smag.

Du kan enten vælge at følge kostplanen til punkt og prikke, eller du kan bruge bogens opskrifter som inspiration til at lave din egen kostplan.

Vægtkonsulenternes bog indeholder et lægegodkendt kostprogram, der har fokus på proteiner, sunde fedtstoffer og kostfibre. Altså kød med en lav fedtprocent, æg, avokado, nødder, fisk, groft brød, frugt og grøntsager. Programmet er bygget op omkring Sundhedsstyrelsens anbefalinger for sund og varieret kost, og ved hver opskrift er en oversigt over, hvor mange kalorier måltidet indeholder.

Her får du kostplanen for første uge – vi håber, du kommer godt i gang. Du kan læse mere om Vægtkonsulenterne her og købe bogen “Tab 5 kilo på 5 uger” her.

Skærmbillede 2016-01-11 kl. 13.46.45

Skærmbillede 2016-01-11 kl. 13.47.14

tab5kg

”Tab 5 kilo på 5 uger” kan både bruges som guide til at komme af med de sidste genstridige kilo eller som kickstart til et større vægttab.

Tab 5 kilo på 5 uger