Fagbøger kogebøger mummum

Ny kogebog fra mummum: Nemme retter på budget

Nemme retter på budget mummum

Alle skal have råd til god mad – også på et lille madbudget. Det har fra starten været filosofien hos Amanda og Mathilde, der står bag den populære madblog mummum. I deres nye kogebog kan alle kan være med, uanset madbudgettets størrelse.


Nemme retter på budget er fjerde kogebog fra Amanda og Mathilde, der uge efter uge inspirerer et stigende antal danskere med deres nemme hverdagsretter, man kan købe ind til i et almindeligt supermarked. Udover at dele deres opskrifter på bloggen og på Instagramprofilen med 250.000 følgere, har de også lavet kogebøger, og nu er den fjerde i række landet. Denne gang er der fokus på at undgå madspild og at lave god mad uden at sprænge budgetterne.

LÆS OGSÅ: Mummum! Amanda og Mathilde leverer træfsikre hverdagsfavoritter til travle familier

Fra bogens forord:

“I denne bog er vi gået helt back to basic, og vi har samlet vores bedste opskrifter på nem og billig aftensmad. Derudover får du nogle af de tips og tricks, vi selv bruger, til at spare lidt på madbudgettet, så der er råd til mere.

Bogen er inddelt i kapitler, som passer til en travl hverdag, og hvor der er taget højde for små madbudgetter. Her er retter, der er gode at fryse ned, mad der kan strække sig til to forskellige måltider, så du udnytter rester, undgår madspild og sparer penge.

Der er også et kapitel, hvor der er skruet ned for de lidt mere tunge poster på et madbudget som fløde og smør, og til gengæld skruet op for grønt.

Og så er der vores favoritkapitel, hvor vi viser, hvordan du kan bruge basisopskrifter til flere forskellige måltider.

God fornøjelse, Amanda og Mathilde”

Udover opskrifter får man med bogen også sparetips og madplaner til 3 uger.

Nemme retter på budget:

Ny kogebog fra mummum: Nemme retter på budget

I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum.

Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad.

I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det skal være ekstra nemt.

Du kan købe Mummum – nemme retter på budget online hos fx Bog og idé eller i din nærmeste boghandel.


Jeg arbejder i presseafdelingen, hvor jeg har den fornøjelse at sørge for, at pressen og læserne bliver opmærksomme på de bøger, som forlaget udgiver. Det var vist Troldepus, der var min første litterære forelskelse og siden har der været mange andre, og det bliver bare ved. Jeg har læst dansk litteratur på Københavns Universitet og er siden havnet i forlagsbranchen, hvilket er dejligt og rigtigt.