Børnebøger Carlsen

Mogens og Mahdi forever! Hylende morsom tegneserie af prisbelønnet makkerpar

Humor, drengestreger og et helt særligt venskab. Nu er Kim Fupz Aakeson og Rasmus Bregnhøi endelig klar med en ny omgang ustyrligt morsomme historier i tegneseriebogen Mogens og Mahdi forever.

Det er nice. Det er sweet. Mogens og Mahdi er tilbage!

Det er tre år siden, at vi første gang mødte drenge Mogens og Mahdi i forfatter Kim Fupz og illustrator Rasmus Bregnhøis tegneseriebog af samme navn. Mogens og Mahdi består af ti historier, der alle handler om det umage makkerpar, som ikke har en skid til fælles. Altså bortset fra at de er lige gamle, bor i samme gård, spiller de samme spil, synes de samme ting er grineren og drømmer lige heftigt om at være rige og seje.

Mogens og Mahdi, mogens og Mahdi forever, tegneserie, tegneseriebog, børnebog, humor, Kim Fupz Aakeson, Rasmus Bregnhøi

I den første bog fulgte vi Mogens og Mahdis hverdagseventyr med alt fra fodbold og karate til papfædre, ramadan og flaskepant. I Mogens og Mahdi forever gælder det death metal, karmaloven, YouTube, idrætsdag og meget, meget mere.

Kort sagt handler begge bøger om nogle af de allervigtigste ting i livet. I hvert fald hvis man spørger Mogens og Mahdi.

Mogens og Mahdi, mogens og Mahdi forever, tegneserie, tegneseriebog, børnebog, humor, Kim Fupz Aakeson, Rasmus Bregnhøi

Historierne om de to drenge er sjove, finurlige, tåkrummende og måske også en lille smule underlige … Samtidigt sætter Kim Fupz Aakeson og Rasmus Bregnhøi dog også fokus på nogle af de udfordringer, man kan møde som tween.

Den første bog i serien, Mogens og Mahdi, vandt Skriverprisen 2016. Minister for Børn, Undervisning og Ligestilling Ellen Trane Nørby sagde ved den lejlighed om bogen:

“Tegneserien Mogens og Mahdi får Skriverprisen i år, fordi den ud over at være hylende sjov både i tekst og billeder også kan fange mange forskellige typer af læsere.”

Læs også: Interview med Fupz og Bregnhøi: Bag om Mogens og Mahdi

Læs også: Introduktion til tegneseriernes verden – læseguide til Mogens og Mahdi

 


Mogens og Mahdi-serien af Kim Fupz Aakeson og Rasmus Bregnhøi

Mogens og Mahdi, Kim Fupz Aakeson, Rasmus Bregnhøi, tegneserie, sjov tegneserie, humoristisk børnebog, børnebog,Mogens og Mahdi, Kim Fupz Aakeson, Rasmus Bregnhøi, tegneserie, sjov tegneserie, humoristisk børnebog, børnebog, Mogens og Mahdi forever

Tegneseriebøger fyldt med humor og geniale drengestreger. Bøgerne er blevet til i et samarbejde mellem forfatter Kim Fupz Aakeson og illustrator Rasmus Bregnhøi.

Mogens og Mahdi forever udkommer den 19. november.

Find bøgerne online her