Mogens og Mahdi er tilbage – seriøst, det er nice!

Best friends forever, Mogens og Mahdi, er tilbage i ny veloplagt bog fra det prisbelønnede makkerpar Kim Fupz Aakeson og Rasmus Bregnhøi. Denne gang med fut i hormonerne.

I den prisvindende tegneserie Mogens og Mahdi bliver drengene Mogens og Mahdis venskab og oplevelser beskrevet i små hverdagshistorier, hvor også det alvorlige bliver gengivet med indlevelse og ikke mindst humor.

mogens og mahdi, kim fupz aakeson, rasmus bregnhøi, tegneserie, tweens,
Illustration fra Mogens og Mahdi – Seriøst!!!

Det er ikke meget, de umage venner og tweens har tilfælles. Men det, de deler, er til gengæld meget vigtigt: Adresse i samme gård, samme alder, samme humor, forkærlighed for de samme spil, hang til skøre drengestreger og en rørerende enighed om, hvor vigtigt det er at være pænt rig og pænt sej.

mogens og mahdi, kim fupz aakeson, rasmus bregnhøi, tegneserie, tweens,
Illustration fra Mogens og Mahdi – Seriøst!!!

Denne tredje bog i serien byder både på det første store skoleparty, luciaoptog med amoriner i luften, nytårsaften med mindre krudt i, overnatning med (en lidt for uhyggelig) zombie-gyserfilm – og vegetarisk aftensmad med dertilhørende klimasnak.

LÆS OGSÅ: Interview med Fupz og Bregnhøi: Bag om Mogens og Mahdi

Desuden er drengene blevet meget opmærksomme på deres søde klassekammerat Asta, og der sker mystiske ting med dem begge, når hun er i nærheden. Men hvem foretrækker Asta? Og kan deres venskab holde til det?

mogens og mahdi, kim fupz aakeson, rasmus bregnhøi, tegneserie, tweens,
Illustration fra Mogens og Mahdi – Seriøst!!!

Mogens og Mahdi-bøgerne er oplagt – og hamrende morsom – læsning for børn mellem 9-13 år. Bøgerne er skrevet af forfatteren bag nogle af de beste danske børnebøger, Kim Fupz Aakeson, og rigt illustreret af Rasmus Bregnhøi, der har tegnet til mere end 100 børnebøger. Første bog i serien, Mogens og Mahdi, modtog Skriverprisen i 2016.

Hør Kim Fupz Aakeson fortælle om serien

LÆS OGSÅ: Introduktion til tegneseriernes verden – læseguide til Mogens og Mahdi


Kim Fupz Aakeson og Rasmus Bregnhøi: Mogens og Mahdi

Mogens og Mahdi er tilbage – seriøst, det er nice!

Hormonerne ruller, og når Asta er i nærheden, kan hverken Mogens eller Mahdi helt forstå, hvad der sker. Men kan venskabet holde til overnatninger med gyserfilm, klassefester og luciaoptog?

Tredje bog i den prisbelønnede og anmelderroste tegneserie om venneparret Mogens og Mahdi er en spruttende cocktail af humor og drengestreger, hvor drengenes venskab bliver sat på prøve.

I en sammensmeltning af humor, sødme og livets alvor, knytter bogen drengenes historie sammen på den mest originale og underholdende måde.

Fra ca. 9 år.

Du kan købe Mogens og Mahdi (3) – Seriøst!!! online eller i din nærmeste boghandel.


Andre bøger i serien

Kim Fupz Aakeson og Rasmus Bregnhøi: Mogens og Mahdi

Mogens og Mahdi er tilbage – seriøst, det er nice!

Mogens og Mahdi er historien om to drenge, som ikke har en dyt til fælles, bortset fra at de er lige gamle, bor i samme gård, spiller de samme spil, synes de samme ting er grineren og drømmer lige heftigt om at være seje og rige.

Bogen er en tegneserie med 10 historier, som er både er sjove, forunderlige og måske også lidt underlige… Bogen er fuld af humor og geniale drengestreger, der vil være til glæde og grin for mange flere.

Fra ca. 9 år

Du kan købe Mogens og Mahdi online her eller i din nærmeste boghandel.

Kim Fupz Aakeson og Rasmus Bregnhøi: Mogens og Mahdi (2) – Forever

mogens og mahdi (2) - forever

I anden bog i serien om Mogens og Mahdi folder historien om det umage makkerpar sig endnu en gang ud.

Selvom Mogens og Mahdi ikke har så meget til fælles, deler de både humor og geniale drengestreger. Hos drengene fylder alt fra death metal og karmaloven, til idrætsdage og strandture deres hverdag. Mogens og Mahdi er helt klart tilbage!

Bogen knytter god humor og livets alvorlige sider sammen i en underholdende fortælling om Mogens og Mahdi, der helt sikkert vil være til glæde og grin for mange læsere.

Fra ca. 9 år.

Du kan købe Mogens og Mahdi (2) – Forever online eller hos din lokale boghandel.