Bøger til baby Børnebøger Carlsen Disney

Min første historie: Elskelige billedbøger med kendte Disney-figurer til små børn

min første historie, Bambi, frost, olaf, simba, løvernes konge, bøger for de små, bøger for de mindste, bøger til baby, højtlæsning

Min første historie er en ny serie af skønne fortællinger til små børn om elskede Disney-figurer. De første tre bøger i serien handler om Olaf, Bambi og Simba.


Vi ved allesammen, at man aldrig bliver for gammel til en god historie, men man kan da næsten heller ikke være for lille? Er dit barn allerede blevet fortrolig med papbøger, der mest af alt skal bides i, røres ved og gumles på? Så er Min første historie det perfekte next-step for babyen, der gerne skulle forblive vanvittigt bogglad.

Min første historie er netop til barnet, der har peget, følt og lært nye ord til den store guldmedalje, og nu er klar til at blive endnu mere fortrolig med bøgerne. Serien bliver produceret med særligt solide sider, der egner sig til små børn, der bare gerne vil hive ned fra bogreolen, bladre løs og nyde at få oplæst en god historie sammen med dig.

LÆS OGSÅ: Søde billedbøger og papbøger med sjove effekter. Få inspiration til de bedste bøger til små børn

Serien Min første historie udkommer i første omgang med tre fantastiske helte, som både du og dit barn helt sikkert kender fra Disney-universet, nemlig Olaf fra Frost, Simba fra Løvernes Konge og bedårende Bambi.

min første historie, simba, løvernes konge, bøger for de små, bøger for de mindste, bøger til baby, højtlæsning
min første historie, Olaf, frost, bøger for de små, bøger for de mindste, bøger til baby, højtlæsning
min første historie, Bambi, bøger for de små, bøger for de mindste, bøger til baby, højtlæsning

Simba hører ikke efter

I Simba hører ikke efter tager de to populære løveunger Simba og Nala ud på Savannen for at lege. Kong Mufasa sender Zazu med dem for at den farverige fugl kan passe på dem. Men Simba er ikke særlig god til at høre efter, så Zazu får sit at se til.

Olaf elsker skovture

I Olaf elsker skovture møder vi altid glade og venlige Olaf, som er kendt fra hitfilmen Frost. Snemanden Olaf skal på skovtur med sine venner, og han er heeeelt vildt spændt. Skovturen går dog ikke helt, som den var planlagt, men med masser af magi og gode kram ender det alligevel godt.

Bambi i sneen

Bambi i sneen handler om Disneys højtelskede Bambi. I bogen vågner Bambi op og opdager, at der er sne overalt udenfor. Det er Bambi ikke helt pjattet med. Han er nemlig bange for sne. Men heldigvis har Bambi sin gode ven Stampe, som hjælper Bambi med at forstå, hvorfor sne faktisk er ret så fantastisk.

LÆS OGSÅ: De bedste bøger til baby


Søde billedbøger med ekstra solide sider for de allermindste børn med de kendte Disney-figurer

Da Bambi vågner en morgen, er det hvidt udenfor. Det lille rådyr er bange for al den sne, men takket være sin gode ven, Stampe, opdager Bambi vinterens glæder.

Olaf er meget spændt. Han skal på sin første skovtur med sine venner. Alt går ikke som planlagt, men med lidt magi og masser af kram ender det godt.

Simba og Nala er på vej ud for at lege på savannen, og kong Mufasa har bedt Zazu om at passe på dem. Men løveungen Simba er ikke så god til at høre efter, så Zazu får nok at se til.

Fra ca. 12 måneder

Du kan købe Min første historie med Simba, Olaf og Bambi online eller i din nærmeste boghandel.