Børnebøger Carlsen

Walt Disney Klassikere – De bedste historier fra Disneys magiske univers

I mere end 80 år har Walt Disneys film fortryllet store som små. Hvem husker ikke den rørende fortælling om løveungen Simba, kongen af den afrikanske savanne? Eller det bedårende øjeblik hvor Lady og Vagabonden deler en tallerken spaghetti med kødboller? Nu genudgives fortællingerne som flotte højtlæsningsbøger i serien Walt Disney Klassikere.


For langt de fleste er der én (eller flere!) af Walt Disneys fantastiske film, der står lysende klart i erindringen – og ofte har vi set dem så mange gange, at vi kan både replikker og de ørehængende sange udenad.

“Gentag efter mig: Hakuna matata.”
“Det betyder ‘tag det roligt’,” forklarede Pumba. “De to ord kan løse alle dine problemer.” – Løvernes Konge

Bambi, Disney, Walt Disney, Walt Disney klassikere, disney-film

Mange danske familier sidder hvert år sammen og ser Disneys Juleshow om eftermiddagen den 24. december. At gense en Disney-film er ofte et nostalgisk gensyn med ens egen eller ens børns barndom.

Vi ser fortiden i øjnene med Simba, bliver forelskede med Lady & Vagabonden eller tager på eventyr med Peter Pan – og der er ofte rig mulighed for både at grine og græde undervejs. Disneys historier har altid et vigtigt budskab, fx at turde se ens frygt i øjnene eller ikke at dømme andre på deres ydre.

“Dumbo! Du fløj!” råbte musen begejstret, “Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før? De ører! De er de perfekte vinger!” – Dumbo

Disneys filmklassikere – nu som smukke højtlæsningsbøger

I den nye serie Walt Disney Klassikere genudgives nogle af de allerbedste Disney-film som højtlæsningsbøger til børn i alderen 4 år og op.

I første omgang er klassikerne Dumbo, Bambi, Løvernes Konge, Peter Pan samt Lady og Vagabonden udkommet. Disse får senere på året følge af en række andre ikoniske Disney-film.

Dumbo, Walt Disney, Walt Disney Klassikere, disney-film, disneyBambi, Disney, Walt Disney, Walt Disney klassikere, disney-filmLøvernes konge, Walt Disney, Walt Disney klassikere, disney, disney-filmPeter Pan, filmbog, Disney-film, Walt Disney, Walt Disney Klassikere, filmklassikerLady og Vagabonden, filmbog, Disney-film, Walt Disney, Walt Disney Klassikere, filmklassiker

Fælles for dem alle er, at de er bearbejdet med stor respekt for filmforlægget og spækket med originale illustrationer i en flot streg.

Walt Disney Klassikere er et nyt samlerobjekt – til dem, der vil give de fantastiske fortællinger videre til deres børn, og til alle os, som er vokset op med de klassiske historier.

Du kan finde alle Walt Disneys Klassikere online her eller hos din lokale boghandler.

LÆS OGSÅ: Coco – Kom med på en musikalsk rejse til Mexico og de dødes rige