Børnebøger Billedbøger Bøger fra Disney Carlsen

5 skønne og sjove Disney & Disney Pixar filmbøger

Der er intet som kan få børn til at grine og synge med (og få de voksne til at knibe en tåre) som Disney og Disney Pixar-film.

Hvad end det handler om venskabet mellem en cowboy og en astronaut eller dansende og syngende skeletter, så kan vi ikke lade være med at forelske os i de både sjove, spændende og rørende fortællinger.

Her på listen finder du fem gode billedbøger med fortællinger og illustrationer, der er baseret på velkendte animationsfilm fra Disney & Disney Pixar. Filmbøgerne kan være med til at forberede jer på filmoplevelsen – eller I kan bruge dem til at genopleve magien og tale videre om filmens historie og personer.
Toy Story 4

Toy Story 4, Disney Pixar

Woody, Buzz og deres legetøjskammerater er tilbage!

Woody har altid været sikker på sin plads i livet som et stykke legetøj, der skal passe på sin ejer, hvad enten det er Anders eller Bolette. Men da Bolette tilføjer et nyt stykke legetøj til sin samling – Forky, en aflagt gaffel, hun har givet øjne og arme – begynder et sandt eventyr med både nye og gamle venner, der får Woody til at indse, hvor stor verden kan føles for et stykke legetøj.

LÆS OGSÅ: Toy Story: Sjove facts og historien bag de ikoniske og hjertevarme film

Fra ca. 4 år.

Toy Story 4 fås også som Ælle Bælle bog!

Du kan købe filmbogen Toy Story 4 online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandel.
Frost II

Endelig er der nyt til Frost-fans! Nu kommer opfølgeren til Disneys store filmsucces – genfortalt i en luksuriøs, stor billedbog

Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse.

Denne udgave af Disneys Frost II er en stor, flot luksusbilledbog på 136 sider. Fyldt med farvestrålende illustrationer på hver eneste af bogens ekstra tykke sider.

Fra ca. 3 år

Du kan finde Frost II på dit lokale bibliotek.
De Utrolige 2

De utrolige 2

De Utrolige er tilbage, men deres heltemodige gerninger vinder ikke længere universel beundring.

Det er Helen, som påtager sig opgaven at bevise, at superhelte igen skal gøres lovlige, mens Bob bliver hjemme med børnene.

Men intet går som planlagt, og en ny skurk truer den offentlige sikkerhed.

LÆS OGSÅ: Disney Pixar – De utrolige 2 – Gør dig klar til nye utrolige udfordringer og mystiske missioner

Du kan købe De utrolige 2 online, bl.a. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandel.
Mulan

Mulan

Den uforglemmelige historie om seje Mulan kommer her til live som højtlæsningsbog!

Da Mulans gamle og syge far bliver indkaldt til hæren, klæder den tapre og modige Mulan sig ud som mand og tager hans plads. Men det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget …

Fra ca. 4 år

Du kan købe Mulan online eller i din nærmeste boghandel.

Biler 3

Biler 3

Billedbog baseret på filmen Biler 3.

Den rutinerede racerbil Lynet McQueen er kendt i hele verden som en sand mester. Han har vundet Piston Cup’en syv gange og går stadig op i motorsport med liv og sjæl.

Men da en ny generation af lynhurtige biler kommer på banen, får det den legendariske vinder til at spekulere på, om han stadig har det, der skal til. Så ved den kommende Piston Cup er alt på spil for Lynet …

Du kan købe Biler 3 online, bl.a. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandel.

Læs også

Disney Museum

Den ultimative rejse gennem Disneys fortryllende historie – uanset alder!

Tag en tur gennem dette fabelagtige Disney-museum og oplev historien bag selskabet, der ændrede filmverdenen for evigt.

Denne store, farverige bog er perfekt til enhver fan af Disneys utrolige univers. Her kan man nemlig finde sjældne illustrationer og koncepttegninger fra højtelskede Disneyfilm, lige fra Snehvide til Frost, blive klog på tegnefilmens guldalder, se, hvordan de originale Disneyparker så ud, og meget, meget mere.

Disney Musem er en sjov, rørende og dybt fascinerende fortælling om 100 års magisk historie – og så er den fyldt med unikt billedmateriale direkte fra Disneys arkiver; et uundgåeligt samleobjekt til enhver fan, uanset alder.

Du kan købe Disney Museum online eller i din nærmeste boghandel.