naja münster

De populære bøger om youtuberen Naja Münster udkommer nu i letlæselige udgaver.

Børn i hele Danmark har slugt bøgerne om YouTube-stjernen Naja Münster og hendes gakkede YouTube-familie. Nu udkommer de sjove historier i letlæselige udgaver til børn fra cirka fem år.

“Naja er elsket af børn i hele landet, og hundredetusindvis følger med, når hun lægger videoer om sin hverdag op på YouTube. Derfor håber vi, at bøgerne om hende kan være med til at gøre læsestarten sjov og underholdende,” siger Marie Hvidt Hyde, der er redaktør på Forlaget Carlsen.

LÆS OGSÅ: Skal dit barn til at lære at læse? Her er 5 gode råd til læsestart!

Bøgerne er en del af Carlsens læsestart – en serie der henvender sig til begyndere. Serien er fyldt med farverige illustrationer, der støtter læsningen.

I Fugl og fest har Naja endelig fået et kæledyr, nemlig undulaten Tulle. Men en dag da Naja kommer hjem, står vinduet åbent, og Tulle er væk. Nu må Naja og hendes familie gøre alt for at finde hendes elskede fugl igen. Bogen er en bearbejdet udgave af Den store fuglefest.

I En skør tur tager Naja og hendes storebror Morten på telttur i skoven. Naja har hørt, at der er kommet ulve til Danmark, og hun er lidt bange for, at de møder en. Om natten begynder de da også at høre mærkelige lyde udenfor teltet. Er det mon ulven? En skør tur er en bearbejdet version af En temmelig tosset telttur.

LÆS OGSÅ: Alberte i børnehave. Bøger om at være børnehavebarn på gode og mindre gode dage

Forfatteren til Naja Münster-serien, Line Kyed Knudsen, har skrevet børne- og ungdomsbøger siden 2003. Hun står blandt andet bag den populære serie K for Klara og har modtaget Orlaprisen for sin serie om Naja og hendes familie.


Nyt fra Naja Münster


Læs med Naja Münster: På et slot

Lær at læse med YouTube-stjernen Naja Münster

Få styr på læsningen med den populære youtuber Naja Münster og hele hendes gakkede familie, som inkluderer Mutti, Trucker Finn, Morten, Max og selvfølgelig Naja selv.

Naja Münster er spændt. Hun skal nemlig med hele familien Münster på en hyggelig weekendtur til Mørkestrup Slot. Engang for mange år siden boede kong Ole på slottet, og ham er de ifølge mors stamtræ i familie med. Men slottet er slet ikke hyggeligt. De får serveret noget mærkeligt mad, og det viser sig, at der bor et spøgelse på slottet. Et spøgelse, der danser ballet …

Bogen er en læsepædagogisk bearbejdet udgave af bogen Naja Münster (5) – Ballet og ballade på slottet.

Du kan købe Naja Münster – På et slot online i din nærmeste boghandel.

Læs med Naja Münster: Ferie og fjender

Lær at læse med YouTube-stjernen Naja Münster

Få styr på læsningen med den populære youtuber Naja Münster og hele hendes gakkede familie, som inkluderer Mutti, Trucker Finn, Morten, Max og selvfølgelig Naja selv. Få en sjov historie og et kig ind i familien, imens du lærer at læse.

Naja er på ferie med sin familie og sin bedste veninde. Solen skinner, og alt er godt … Lige indtil nogle virkelig irriterende drenge også tjekker ind på hotellet.
Oven i det hele går Najas kamera i stykker, og hvad der skulle have været en dejlig ferie, bliver pludselig til noget værre rod.

Bogen er en læsepædagogisk bearbejdet udgave af bogen Ferie, fjender og flødeskum.

Du kan købe Læs med Naja Münster: Ferie og fjender online eller i din nærmeste boghandel.
Læs med Naja Münster: Den onde snemand

Lær at læse med YouTube-stjernen Naja Münster

Få styr på læsningen med den populære youtuber Naja Münster og hele hendes gakkede familie, som inkluderer Mutti, Trucker Finn, Morten, Max og selvfølgelig Naja selv. Få en sjov historie og et kig ind i familien, imens du lærer at læse.

Det er vinter, og sneen daler ned. Så meget, at hele haven er dækket af sne. Naja og hendes veninde bygger et snemonster. Men pludselig er det, som om snemonstret bevæger sig. Det kommer tættere og tættere på huset. Bliver de ædt nu? Og hvor er Morten blevet af?

Bogen er en læsepædagogisk bearbejdet udgave af bogen Det store snemonster.

Du kan købe Læs med Naja Münster: Den onde snemand online eller i din nærmeste boghandel.
Læs med Naja Münster: Fugl og fest

Lær at læse med YouTube-stjernen Naja Münster

Når Naja Münsters fugl bliver til en hel fest!

Mutti og Trucker Finn havde egentlig planlagt at have en stille og rolig aften. Men Naja er sur, fordi hun ikke måtte invitere veninder over, så det har hun gjort alligevel. Det går helt galt!

Bogen er en læsepædagogisk udgave af Den store fuglefest fra den populære serie om Naja Münster og hendes skøre YouTube-familie.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Læs med Naja Münster (1) Fugl og fest online eller i din nærmeste boghandel.

Læs med Naja Münster: En skør tur

Lær at læse med YouTube-stjernen Naja Münster

Tag med Naja Münster på telttur og lær at læse samtidig

Naja tager på telttur sammen med sin storebror Morten for at lave nogle helt særlige videoer til YouTube. Men der er ting, der pusler i mørket, hvilket ingen af dem er særlig glade for. Hvad er mon forklaringen?

Bogen er en læsepædagogisk udgave af En temmelig tosset telttur fra den populære serie om Naja Münster og hendes skøre YouTube-familie.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Læs med Naja Münster (2) En skør tur online eller i din nærmeste boghandel.