Kom i julestemning med Julebogen fra Disney

Kom i den helt rigtige julestemning med alle dine yndlingskarakterer fra Disney og Pixar i Julebogen – en bog fyldt med søde julehistorier.


Julebogen er en hjertevarm samling af 14 af de allerbedste julehistorier fra Disneys magiske univers.

Bogen er fyldt med hyggelige julefortællinger om vores allesammens yndlingskarakterer fra for eksempel Frost, Monsters Inc. og Bambi.

LÆS OGSÅ: Fra alle os til alle jer

Kom blandt andet med til Dumbos allerførste jul, hold jul i Hundredemeterskoven med Peter Plys og alle hans venner – og vær med, når Elsa gør alt, hvad hun kan for at skabe den perfekte jul for Anna.

Kom i julestemning med Julebogen fra Disney – den perfekte højtlæsningsbog, der skaber glæde hos de små.


Læs flere skønne juleeventyr fra Disney i JulebogenJulebogen, Disney, julebog, julebøger,

Kom i den helt rigtige julestemning med alle dine yndlingskarakterer fra Disney og Pixar i dennne smukke samling af 14 julehistorier.

Tag med Woody, Buzz og resten af flokken på jagt efter juletræ, kom med til Dumbos allerførste jul, og se, hvad der sker, når Elsa forsøger at give sin søster Anna den bedste jul nogensinde.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Julebogen online eller i din nærmeste boghandel.

Læs også

7 julehistorier

Kom i julestemning med Julebogen fra Disney

7 julehistorier – godter og gaver til alle ugens dage er en samling af klassiske, sjove og hjertevarme julehistorier af populære danske forfattere og stærke brands. 

Her er nok til at få hele familien i julestemning med bl.a. Anker, Rasmus Klump, Mumitroldene og mange andre skønne karakterer.

Fra ca. 3 år

Du kan købe 7 julehistorier – godter og gaver til alle ugens dage online eller i din nærmeste boghandel.