Julebøger Bøger i gave Børnebøger Børnebøger 3-5 år Carlsen Kim Fupz Aakeson

Ny julehistorie fra Kim Fupz Aakeson. Hvad ønsker julemanden sig mon?

Ny julehistorie fra Kim Fupz Aakeson. Hvad ønsker julemanden sig mon?

Der er noget helt specielt ved julen, og julegaver er mange gange de bedste gaver. For man glæææder sig hele december, og når det endelig bliver tid til gaver, er man både mæt af god julemad og masser af juleslik. Men hvordan er det egentlig for vores allesammens Julemand? Hvad ønsker han sig egentlig?


At være Julemand er et fuldtidsarbejde. Hele året går med at pakke gaver til de gode børn og forældre, og når det endelig bliver december, er der stress og jag i juleværkstedet.

LÆS OGSÅ: Kom i julestemning med Disney og Pixar

Og selvom Julemanden hele året tjekker julelister, er det aldrig faldet ham ind at ønske sig en gave til sig selv – ikke før nu, hvor hans julebørn og julekone spørger efter ønsker over risengrøden.

Men hvad ønsker selveste Julemanden sig egentlig?

“Ønsker han sig bukser med svaj? Modellervoks? En kasserolle i rustfrit stål? Et fonduesæt? Et puslespil med 1000 brikker? En guldkæde til at hænge om halsen?”

– Citat fra Julemandens ønske

Se det var et svært spørgmål for julemanden! Og nu kan han ikke tænke på andet! For der er jo så mange gode muligheder… Men har Julemanden overhovedet brug for noget nyt til hans fine julehjem?

Læs med i Julemandens ønske, hvor vi kommer med ind på juleværkstedet hos Julemanden, Julekonen, deres 11 julebørn og de sløve arbejdsnisser.

LÆS OGSÅ: Få inspiration til de bedste bøger til små børn

Bogen er skrevet af den kendte børnebogsforfatter Kim Fupz Aakeson og illustreret af Claus Bigum. Det er en bog fyldt med latter, glæde og kærlighed.

God gavejagt og glædelig jul!

Kim Fupz Aakeson: Julemandens ønske

Julemandens ønske, Kim Fupz Aakeson

Det er december og julemanden har travlt – rygende travlt! både voksne og børn ønsker sig alt muligt forskelligt. Farvebøger, dukkehuse, Iphones, blendere, løbehjul, brødknive, racerbaner fladskærme, penalhuse og så videre, og så videre.

Midt i al travlheden kommer Julemanden til at tænke på, hvad han egentlig selv ønsker sig. Det har han nemlig aldrig rigtig tænkt over før. Pludselig kan han faktisk ikke tænke på andet! Han bliver helt rundtosset og får lige pludselig travlt, da juleaften kommer tættere og tættere på. Han har jo stadig en masse gaver han skal have bragt ud…

Fra ca. 3 år

Du kan købe Julemandens ønske online eller i din nærmeste boghandel.

Læs også

7 julehistorier

Ny julehistorie fra Kim Fupz Aakeson. Hvad ønsker julemanden sig mon?

7 julehistorier – godter og gaver til alle ugens dage er en samling af klassiske, sjove og hjertevarme julehistorier af populære danske forfattere og stærke brands. 

Her er nok til at få hele familien i julestemning med bl.a. Anker, Rasmus Klump, Mumitroldene og mange andre skønne karakterer.

Fra ca. 3 år

Du kan købe 7 julehistorier – godter og gaver til alle ugens dage online eller i din nærmeste boghandel.