Bøger fra Disney Børnebøger

Årets store Disneyfilm nu også som bog! Glæd jer til Ønsket

Ønsket Disneyfilm

Disneys nye Ønsket er en eventyrlig fortælling om, hvordan ønsker bliver opfyldt, og hvordan ønskestjernen blev til. Hvis du er vild med Disney klassikere, så er du heldig – for Ønsket findes både som bog og film!

Ønsket er Disneys nyeste bud på en klassiker, instrueret af manden bag nyklassikere som Frost. Der er både sang og sjove ting i vente, når Walt Disney Animation Studio præsenterer deres nye musical komedie. Historien handler om ønskestjernen, som mange nok kender fra Disneys gamle og nye klassikere, og nu er tiden endelig kommet til, at vi får historien om, hvordan den blev til.

LÆS OGSÅ: Alt det bedste fra Disneys univers! Se de nyeste bøger fra Disney her

Historien om ønskestjernen foregår i Rosas, også kaldet Ønskernes kongerige, hvor Kong Magnifico hersker. Han opbevare alle indbygrnes inderste ønsker sikkert på sit slot, og under en helt særlig ceremoni opfylder han dem. I Rosas bor 17-årige Asha, som er både kvik, optimistisk og empatisk. En dag finder Asha ud af, at det ikke er alle ønsker, som bliver opfyldt. Sandheden knuser hende, og i et inderligt øjeblik, beder hun stjernerne og hjælp, dette besvares med en kosmisk kraft, en kugle af endeløs energi kaldet Star. Asha og Star må nu ud på et farefuldt eventyr med formidabel fjender, for at rede Rosas samfund og bevise, at modige menneskers vilje og stjernernes magi, kan få vidunderlige ting ske!


Se traileren til Ønsket

Se den officielle trailer til filmen her.


Filmbog

Hvis du er vild med Disney og bare ikke kan få nok, så er du heldig, for Ønsket findes også som filmbog. Filmbogen Ønsket er en flot illustreret bog, hvor du kan læse hele historien om Asha, ønskestjernen og landet Rosas. Bogen egner sig godt til højtlæsning, og er for hele familien. Så nu kan du også læse dig vej ind i Disneys fortryllende univers.

LÆS OGSÅ: Fra alle os til alle jer – 5 ting du (måske) ikke vidste om Disneys Juleshow

Hvis du er vild med Disney og Ønsket filmbogen, så har de heldigvis allerede udigvet ander klassikere som filmbøger, det gælder blandt andet Toy Story 4, Frost II, Mulan samt mange flere!

LÆS OGSÅ: 5 skønne og sjove Disney & Disney Pixar filmbøger
Ønsket

Årets store Disneyfilm nu også som bog! Glæd jer til Ønsket

Vi kender alle ønskestjernen, som vi har mødt i samtlige gamle Disney klassikere, men hvordan blev den egentlig til? I Disneys helt nye bud på en sikker klassiker begiver de sig ud på et episk eventyr for at undersøge netop det. 

Mød Asha og hendes venner, der bor i Rosas, også kaldet Ønskernes kongerige. Et sted, hvor alt er muligt. Kong Magnifico opbevarer alle indbyggernes inderste ønsker sikkert på sit slot, og under en helt særlig ceremoni opfylder han dem også. Men en dag opdager Asha, at nogle af ønskerne aldrig vil blive opfyldt. Sandheden knuser hende, og det bliver hendes inderste ønske at lave om på dette. Så en aften ønsker hun til en stjerne – og stjernen svarer.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Ønsket – Disney online eller i din nærmeste boghandel.