Bøger fra Disney Børnebøger Børnebøger 3-5 år Børnebøger 6-9 år Carlsen Klassiske børnebøger

Alt det bedste fra Disneys univers! Se de nyeste bøger fra Disney her

Disney har i 100 år delt fantastiske eventyr med hele verden. Her på siden har vi samlet de nyeste Disney-bøger, så du kan danne dig et overblik over hvilke fortællinger, du og/eller dit barn (måske) stadig mangler at dykke ned i.

Prinsesser, superhelte, eventyr og uforglemmelige fortællinger – Disneys univers rummer mangt og meget, og de fleste har et helt særligt forhold til deres historier. Om det er ren nostalgi eller eventyrlig interesse, så er der ingen tvivl om, at Disney har en helt særlig plads i de flestes hjerter

LÆS OGSÅ: Er du den største Disney-ekspert? Test din viden i alt fra klassikere til nyere skurke, mad og mode

Derfor har vi samlet en liste over de nyeste Disney-bøger, så du altid kan holde dig opdateret om de nyeste udgivelser. Disney har en evne til at forny sig men samtidig bevare den klassiske Disney-stemning.

LÆS OGSÅ: 100 år med Disneys magiske fortællinger

Hvis du leder efter læseinspiration til dig selv eller dit barn, og I er Disney-fans, behøver I ikke lede længere! Se her de nyeste bøger fra Disney som hele familien kan kaste sig over og nyde i fællesskab.

De nyeste bøger fra Disney:

Hestenes Dal – Storslåede Samson

Disneys heste galopperer ud af deres eventyr – og ind i vores verden – i denne fængende og magiske hesteserie. Hestenes Dal – Storslåede Samson er en del af serien.

Lige siden Maddie og hendes søster, Evie, flyttede med deres familie til Hestenes dal, har deres liv været fyldt af magiske eventyr. Men den magiske ønskebrønd har været stille på det sidste, og pigerne frygter, at de har brugt deres ønsker op. Men da en smuk hest pludselig dukker op, en hest som Maddie har drømt om, begynder endnu et nyt og magisk eventyr for pigerne og Hestenes dal. 

Fra omkring 7 år

Du kan købe Hestenes dal – Storslåede Samson online eller i din nærmeste boghandel fra 14. marts.
En ven til Philippe

Ælle Bælle er rigtig gode historier til en god pris. De er perfekte til 3-6-årige børn.

Tag med Disneys yndlingsheste og deres prinsesser ud på magiske eventyr i En ven til Philippe.

Philippe er trist til mode, og Belle prøver alt, hvad hun kan, for at få ham i bedre humør. Der er bare ingenting, der virker. Da de er ude på tur for at finde noget, der kan muntre ham op, møder de en flok heste.

Fra omkring 3 år.

Du kan købe En ven til Phillippe online eller i din nærmeste boghandel fra 12. marts.
Sengetid for Max

Sengetid for Max er en del af Ælle Bælle. De er gode historier til en god pris til de 3-6-årige.

Tag med Disneys yndlingsheste og deres prinsesser ud på magiske og vidunderlige eventyr. 

I Sengetid for Max, har Max har ikke tid til at holde pause, og Rapunzel bliver bekymret for sin ven. Rapunzel og Eugene gør alt, hvad de kan, for at få Max til at sove, men det er ikke nemt.

God fra ca. 3 år.

Du kan købe Sengetid for Max online eller i din nærmeste boghandel fra 12. marts.
Meridas vilde ridt

Ælle Bælle-bøgerne er gode historier for de 3-6-årige børn til en god pris

Tag med Disneys yndlingsheste og deres prinsesser ud på magiske eventyr i Meridas vilde ridt.

Merida og Angus er på tur i skoven, da de møder et mytisk væsen. Det er en magisk vandhest. Men da Merida beslutter sig for at hjælpe den, er det måske ikke helt så ufarligt, som hun ellers havde troet. 

God fra ca. 3 år.

Du kan købe Meridas vilde ridt online eller i din nærmeste boghandel fra 12. marts.
Den magiske enhjørning

Den magiske enhjørning er en del af Ælle Bælle. Alle Bælle er gode historier til en god pris til de 3-6-årige.

Tag med Disneys yndlingsheste og deres prinsesser ud på magiske eventyr. 

I den magiske enhjørning har Tornerose og hendes tre tante plantet en masse smukke blomster i haven, som de magiske enhjørninger godt kan lide. Men Malavia hader alt, der er ekstraordinært, og hun gør, hvad hun kan, for at ødelægge haven. Heldigvis har Tornerose grønne fingre, så hun skal nok kunne finde på en løsning. 

God fra omkring 3 år.

Du kan købe Den magiske enhjørning online eller i din nærmeste boghandel fra 12. marts.
Biler malebog

Tag med Lynet McQueen og Bumle på  tur i bilernes magiske verden.

Tryk på speederen, slip fantasien løs, og brug dine flotteste farver og klistermærker til at skabe dine egne kunstværker.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Biler malebog online, eller i din nærmeste boghandel.
Disney Prinsesser malebog

I denne flotte malebog kan du møde prinsesserne, du kender fra Disneyfilmene.

Mal og leg med blandt andet Belle fra Skønheden og Udyret, Jasmin fra Aladdin og Askepot, når de inviterer dig ind i deres fantastiske verden.

Her findes timevis af fortryllende underholdning!

Du kan købe Disney Prinsesser malebog online, eller i din nærmeste boghandel.
Marvel malebog

Tag på eventyr med Spider-Man, Iron-Man og Hulk, når de drager ud for at besejre de onde skurke fra Marvel-universet.

Find dine flotteste farver frem, og hyg dig i timevis med bogens flotte illustrationer og klistermærker!

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Marvel malebog online, eller i din nærmeste boghandel.
Alice i Eventyrland

Disneys populære animationsfilm som flot højtlæsningsbog

Tag med Alice, når hun følger efter Peter Kanin til en skør verden, som bliver mere og mere mærkelig, efterhånden som det fantastiske eventyr folder sig ud.

Mød den gale Hattemager, Haren, Di og Dum, Filurkatten, Hjerter Dame og flere uforglemmelige figurer i denne genfortælling af en af Disneys allerstørste klassikere.

Fra ca. 4 år

Du kan købe Alice i Eventyrland online, eller i din nærmeste boghandel.
Herkules

Disneys populære animationsfilm som flot højtlæsningsbog

Her får du hele historien fra Disneys populære animationsfilm i en stor, flot højtlæsningsbog fyldt med farveillustrationer.

Født af guder på det himmelske bjerg Olympen. Opvokset blandt mennesker på jorden. Herkules er en usædvanlig ung mand med en enorm styrke og et brændende ønske om at imponere sin far, den store Zeus.
Men da Herkules indser sine følelser for den skønne Meg, indser han også, at det ikke er muskler af stål, der skaber en ægte helt, men derimod et hjerte af guld.

Fra ca. 4 år

Du kan købe Herkules online eller i din nærmeste boghandel.
Disney Museum

Den ultimative rejse gennem Disneys fortryllende historie – uanset alder!

Tag en tur gennem dette fabelagtige Disney-museum og oplev historien bag selskabet, der ændrede filmverdenen for evigt.

Denne store, farverige bog er perfekt til enhver fan af Disneys utrolige univers. Her kan man nemlig finde sjældne illustrationer og koncepttegninger fra højtelskede Disneyfilm, lige fra Snehvide til Frost, blive klog på tegnefilmens guldalder, se, hvordan de originale Disneyparker så ud, og meget, meget mere.

Disney Musem er en sjov, rørende og dybt fascinerende fortælling om 100 års magisk historie – og så er den fyldt med unikt billedmateriale direkte fra Disneys arkiver; et uundgåeligt samleobjekt til enhver fan, uanset alder.

Du kan købe Disney Museum online eller i din nærmeste boghandel.
Frost – Mit største ønske

Det er endelig blevet jul i Arendal! Elsa glæder sig helt vildt meget til at fejre højtiden sammen med sin søster, Anna, og hun har tænkt sig, at det skal blive den bedste jul nogensinde.

Sammen med Kristoffer, Olaf og Sven skynder hun sig rundt på slottet for at gøre klar … men midt i al hurlumhejen glemmer Elsa helt, hvad julen i virkeligheden handler om! Måske kan Anna hjælpe hende?

Fra cirka. 3 år.

Du kan købe Frost – Mit største ønske online eller i din nærmeste boghandel.

100 år med Disney – Prinsesser

I år fejrer Disney 100-års jubilæum, og det vil du ikke gå glip af!

I den anledning udgiver vi en række særlige Disney-jubilæumsbøger, der samler 100 års Disney-magi i en masse sjove historier og aktiviteter. Kig efter 100-års jubilæumslogoet, og glæd dig til magiske fortællinger!

I dette flotte samlebind får du fire vidunderlige fortællinger med nogle af de Disneys yndlingsprinsesser, både nye og gamle, som vi alle kender og elsker.

Fra 6 år.

Du kan købe 100 år med Disney – Prinsesser online eller i din nærmeste boghandel.
100 år med Disney – Klassikere

I år fejrer Disney 100-års jubilæum, og det vil du ikke gå glip af!

I den anledning udgiver vi en række særlige Disney-jubilæumsbøger, der samler 100 års Disney-magi i en masse sjove historier og aktiviteter. Kig efter 100-års jubilæumslogoet, og glæd dig til magiske fortællinger!

I dette flotte samlebind får du fire vidunderlige fortællinger med nogle af de helt klassiske Disney favoritter, både nye og gamle, som vi alle kender og elsker.  

Fra 6 år.

Du kan købe 100 år med Disney – Klassikere online eller i din nærmeste boghandel.
5 minutter i godnat – Superhelte

En bog fyldt med korte historier til sengetid, læsetid – eller bare altid!

5 minutter i godnat – Superhelte indeholder 12 eventyr med de kendte og elskede figurer fra Marvel-heltenes verden. Mød bl.a. den gamle og den nye Spider-Man, Star-Lord og de andre Guardians of the Galaxy, Captain Marvel, Iron Man og en masse andre fantastiske superhelte ….

Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen – eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Fem minutter i godnat – Superhelte online eller i din nærmeste boghandel.
Den store Disney quiz

Quiz der gør dig klogere på alt, der har med Disney at gøre!

Her er bogen, der med sine 1.000 quiz-spørgsmål kan gøre jer klogere på Disney.

Bogen indeholder både kategorier om helte, skurke, musik, historie, Andeby og meget, meget mere, der er med til at teste jeres kendskab til et af verdens mest elskede og ikoniske brands.

Til alle 1.000 spørgsmål er der tre svarmuligheder, så hele familien kan være med – for det er langt fra sikkert, at I kender svarene til de forunderlige og fantastiske ting, der finder sted i og omkring Disneys eventyrlige univers.

Saml venner, familie eller kolleger, og se, hvem af jer der er den skarpeste Disney-ekspert!

Bogen er desuden fyldt med flotte og genkendelige illustrationer – nedslagspunkter i Disneys 100-år-lange historie.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Den store Disney-quiz online eller i din nærmeste boghandel.
5 minutter i godnat – Hestehistorier

I denne højtlæsningsbog får du tolv galoperende historier om Disneys prinsesser og deres trofaste heste. Følg med, når Belle finder en ven til Philippe, tag på et vildt ridt med Merida, konkurrér i poloturnering med Jasmin og meget mere …

Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen – eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers.

Fra ca. 3 år

Du kan købe Fem minutter i godnat – Hestehistorier online eller i din nærmeste boghandel.
Skræk – Kloens kraft

Kaptajn Klo fra Disneys ”Peter Pan” vender tilbage i et nyt og ekstra uhyggeligt eventyr.

11-årige Barrie har ikke lyst til at blive ældre. Han kan lide sit liv, som det er, og vil helst ikke have flere pligter, mere ansvar eller flere lektier som sin storesøster.

Så da han til en udstilling af gamle piratskibe finder en uhyggelig klo sammen med en seddel, der lover, at den, der besidder den, aldrig vil blive gammel, springer Barrie til og tager kloen med hjem. Men da kloen opfylder sit løfte, indser Barrie hurtigt, at det har frygtelige konsekvenser at forblive barn for altid. Nu må han finde en måde at bryde besværgelsen på, før det er for sent …

Fra ca. 9 år.

Du kan købe Kloens kraft online eller i din nærmeste boghandel.
Skræk – Havheksens pagt

Havheksen Ursula fra Disneys “Den lille havfrue” vender tilbage i et nyt og ekstra uhyggeligt eventyr.

11-årige Shelly Andersons forældre er lige gået fra hinanden, og hun skal starte forfra på en ny skole og på et helt nyt svømmehold i uvante omgivelser. Nu drømmer hun om at få de seje børn til at kunne lide hende. Er det virkelig for meget at forlange?

Så da Shelly finder en mystisk konkylie, der hidkalder den berygtede havheks Ursula, indgår hun velvilligt en pagt med havheksen, som vil gøre hende til en af de allersejeste piger på skolen. Men Shellys ønske går helt galt, og hun må hurtigt finde en vej ud af pagten, før den ændrer hendes skæbne for altid …

Fra ca. 9 år.

Du kan købe Havheksens pagt online eller i din nærmeste boghandel.
Hestenes dal (1) – Magiske Maximus

Disneys heste galopperer ud af deres eventyr – og ind i vores verden – i denne medrivende og magiske hesteserie.

Maddie og hendes søster, Evie, er lige flyttet med deres familie fra storbyen til en gård i Hestenes dal. Maddie drømmer om sin egen hest. Evie ville hellere læse bøger om eventyrprinsesser. De er skuffede over at opdage, at der ikke er nogen heste – eller eventyrprinsesser – på gården. Men så falder de over en mystisk ønskebrønd …

Fra ca. 7 år

Du kan købe Hestenes dal – Magiske Maximus online eller i din nærmeste boghandel.
Hestenes dal (3) – Alletiders Angus

Disneys heste galopperer ud af deres eventyr – og ind i vores verden – i denne medrivende og magiske serie.

Maddie og hendes søster, Evie, bor på en gård med en magisk ønskebrønd. Maddie elsker heste. Evie elsker prinsesser og eventyr. Tidligere har ønskebrønden ført dem sammen med eventyrhesten Maximus, hvor de måtte hjælpe ham hjem igen

Men lige da de tror, at deres eventyr er forbi, dukker en smuk Shire-hest ved navn Angus op … og ændrer deres skæbne.

Fra ca. 7 år

Du kan købe Hestenes dal – Alletiders Angus online eller i din nærmeste boghandel.
Hestenes dal (3) – Frygtløse Philippe

Disneys heste galopperer ud af deres eventyr – og ind i vores verden – i denne medrivende og magiske hesteserie.

Efter to hæsblæsende hesteeventyr er søstrene Maddie og Evie blevet enige om at lade hestene blive i deres egen verden – eventyrprinsesserne har trods alt brug for dem! ‘

Men da Evies fødselsdagsønske ser ud til ikke at gå i opfyldelse, finder pigerne tilbage til ønskebrønden.

De leder efter Belle, men det er hendes hest, Philippe, der måske redder dagen!

Fra ca. 7 år

Du kan købe Hestenes dal (3) – Frygtløse Phillippe online eller i din nærmeste boghandel.
Den lille havfrue

Havfruen Ariel lever i havet med sin far, Kong Triton, sine søstre og sine venner. De bor i et paradis, men Ariel kan ikke lade være med at fantasere om, hvordan det må være at leve på land. Da hun redder en prins fra at drukne, forelsker hun sig i ham. For at møde prinsen igen, må hun lave en pagt med havheksen Ursula. En pagt, der hurtigt forvandler Ariels drøm til et mareridt.

Her får du hele historien fra Disneys populære animationsfilm i en stor, flot højtlæsningsbog fyldt med farveillustrationer.

Fra ca. 4 år

Du kan købe Den lille havfrue online eller i din nærmeste boghandel.
Klokkeren fra Notre Dame

Dette er historien om den pukkelryggede og varmhjertede klokker, Quasimodo, som lever højt over Paris’ tage, indespærret i et af klokketårnene til den mægtige katedral Notre Dame.

Længselsfuldt står han og ser ned på torvet, hvor årets fest for gøglere, narre og andet godtfolk er i fuld gang. Quasimodo vil så forfærdelig gerne deltage i Narrenes fest og pludselig tager han mod til sig og trodser sin onde herre Frollos forbud om at forlade klokketårnet.

Her får du hele historien fra Disneys populære animationsfilm i en stor, flot højtlæsningsbog fyldt med farveillustrationer.

Fra ca. 4 år

Du kan købe Klokkeren fra Notre Dame online eller i din nærmeste boghandel.