Amerikanske romaner Boganmeldelser Colleen Hoover Fiktion Indefra Romantiske bøger

Ugens anbefaling|Minder om ham af Colleen Hoover

Ugens anbefaling Minder om ham

Bliv tippet om din næste store læseoplevelse direkte fra Lindhardt og Ringhofs bogelskende medarbejdere.

Vil du gerne have en anbefaling til din næste bog? Så læs med her, hvor Lindhardt og Ringhof og Forlaget Carlsens medarbejdere hver uge giver et godt bogtip – og fortæller hvorfor, og hvem bogen passer særligt godt til.

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her


Martine Gjede, Head of digital

Hvilken bog vil du anbefale?

Jeg giver Minder om ham af Colleen Hoover min varmeste anbefaling.


Beskrivelse af Minder om ham

Ugens anbefaling|Minder om ham af Colleen Hoover

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.


Hvorfor anbefaler du denne bog?

Minder om ham er en fantastisk historie om savn, afmagt, tilgivelse og kærlighed. Den indeholder mange elementer, som afslører menneskets skrøbelighed og sårbarhed på en virkelig fin måde.

LÆS OGSÅ: Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

Hvad minder bogen om?

Hvis du var vild med Mig før dig – enten bogen af Jojo Moyes eller filmen, så vil du også elske denne roman.

Hvad er det bedste ved bogen?

Denne passage ramte mig dybt. For det viser lidt om bøgernes kraft til at bære mennesket videre fra et stort traume.

Hun hjalp mig med at tørre min trøje, og da vi vendte tilbage til biblioteket, fik hun mig ned at sidde og sagde: ”Nu skal du høre, hvad du gør. Du læser hver eneste bog i det her bibliotek. Snart begynder du at leve i de farverige verdener inde i de her bøger i stedet for den triste verden inde i det her fængsel.

Jeg var aldrig nogen stor læser. Jeg kunne ikke lide hendes plan. Jeg nikkede, men hun kunne se, at jeg ikke lyttede til hende. Hun trak en bog ned fra hylden og rakte den til mig. ”De tog din baby fra dig. Det kommer du dig aldrig nogensinde over. Så du træffer beslutningen lige nu, lige her. Har du tænkt dig at leve i din sorg, eller har du tænkt dig at dø i den?

Det spørgsmål ramte mig som en knytnæve i maven – den mave, der ikke længere indeholdt min datter. Ivy gav mig ikke en peptalk. På mange måder var det det modsatte.

Hun sagde ikke, at jeg ville komme videre fra de følelser, jeg havde lige nu, eller at tingene ville blive lettere. Hun fortalte mig, at det var sådan her, det ville være – den smerte, jeg følte, var mit nye liv. Jeg kunne enten lære at leve med den, eller jeg kunne lade den opsluge mig.

Jeg sank en klump og sagde: ”Jeg har tænkt mig at leve i den.” Ivy smilede og gav min arm et klem. ”Sådan Momma.”

LÆS OGSÅ: Uddrag fra Minder om ham

Hvem anbefaler du bogen særligt til?

Minder om ham (og Colleen Hoovers forfatterskab generelt) rækker ud til flere generationer. Min niece på 13 elsker bogen. Det gør min kollega på 55 også!

Det er en bog om kærlighed, tilgivelse og at leve videre, selvom man bærer på en stor sorg. At kunne finde livet igen efter et traume. Så den rækker ud til alle på tværs af alder, men dog mest kvinder.

Se den opdaterede læseguide for Colleen Hoover her: Colleen hoovers’ bøgers rækkefølge på dansk.

Se trailer for Minder om ham
Læs også

Det ender med os

Ugens anbefaling|Minder om ham af Colleen Hoover

NY UDGAVE MED EKSTRA MATERIALE!

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Denne udgave indeholder en samling billeder samt en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor, Vannoy Fite, hvis historie er inspirationskilde til bogen. 

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Det var altid dig

Ugens anbefaling|Minder om ham af Colleen Hoover

Morgan Grant og hendes teenagedatter, Clara, kunne ikke være gladere for at være  forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Men de to modstridende personligheder gør det svært at leve under samme tag, hvis det ikke var for Claras fredfyldte far som er familiens anker. Men da han kommer ud for en tragisk ulykke smadres freden og Morgan og Clara må nu kæmpe for at genopbygge deres liv.

Du kan købe Det var altid dig online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Ugens anbefaling|Minder om ham af Colleen Hoover

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

Du kan købe Forbandede kærlighed online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Se Colleen Hoovers hjemmeside her.


Ser det som min fornemmeste opgave at sprede læseglæde og dele stærke læseoplevelser med andre læseheste. Det gør jeg som en del af presseteamet hos Lindhardt og Ringhof og i min fritid, hvor bogstakken på mit natbord er faretruende høj. Har en fortid som bogopsætter, journalist, kulturredaktør og kommunikations- og pressekonsulent og har altid valgt arbejdspladsen nøje efter, om jeg kunne dele min store kærlighed til bøger og kultur.