Colleen Hoover Skønlitteratur

Det ender med os – Colleen Hoovers sensationsroman kan du nu få med ekstra materiale

Det ender med os

Romanen Det ender med os er blevet kaldt hjerteskærende, uforglemmelig, fængslende, modig og meget mere. Nu kommer en ny version ud, hvor du kan få lov til at læse nyt ekstra materiale i form af en samtale mellem Colleen og hendes mor. En perfekt tilføjelse til reolen til alle Colleen Hoover fans.


Colleen Hoovers bøger har kæmpe succes på internettet, hvor folk på tiktok og instagram anbefaler hendes bøger i massevis. Det ender med os er ingen undtagelse, da denne gribende roman også er blevet en verdensomspændende succes. #ItEndsWithUs har mere end 150 tusind opslag på tiktok, og Hoover selv har over 1 million følgere. Det er derfor ikke nogen underdrivelse at sige, at hun er en af de største romance forfattere i verden. Hun har taget internettet med storm, og Det ender med os har fanget læsere med den ærlige, hjerteskærende og uforglemmelige fortælling.

Det ender med os er en tankevækkende bog, der viser, hvad der sker, når den man elsker mest, samtidig er den der sårer en mest. Den viser forelskelsen, når det føles som om, at man flyver på en lyserød sky, og samtidig viser bogen et forhold, når det gør mest ondt. Nu kommer der en ny version ud med ekstra materiale, som du ikke må gå glip af.

LÆS OGSÅ: 14 mustreads fra Colleen Hoover – og hvor du kan starte

Det ender med os blev en så stor succes, at den faktisk er ved at blive filmatiseret. Her skal Blake Lively spille hovedrollen Lily Bloom, og Justin Baldoni skal spille Ryle. Brandon Sklenar skal spille Atlas.

I filmen har de valgt at gøre karakterne ældre, hvilket den har fået kritk for ifølge IMDb. Hoover udtalte, at da hun skrev Det ender med os, så var new adult genren virkelig populær, og hun havde en kontrakt om at skrive en bog, der omhandlede en karakter i college-alderen. Senere opdagede hun blandt andet, at neurokiruger, som er Ryles job, skal gå i skole meget lang tid, og det derfor gav mening at gøre karakterne ældre.

Colleen Hoover har også skrevet en efterfølger til Det ender med os. Det begynder med os starter der, hvor den forrige bog sluttede. Her følger vi igen Lily, Ryle og særligt Atlas, hvis historie læseren endelig kan komme tættere på.

LÆS OGSÅ: Nu er hovedrollerne afsløret i filmatiseringen af Colleen Hoovers Det ender med os

I Det ender med os falder Lily for den flotte neurokirug Ryle. Ryle er meget imod at indgå i et fast forhold, men han giver dog efter på sine principper, hvilket gør Lily lykkelig. Hun har ikke altid haft et nemt liv, og tingene har været hårde, men nu ser tingene ud til at lysne.

Alting er dog ikke som det ser ud i forholdet, og der er noget ved Ryle, der giver skår i glæden. Forholdet begynder at smuldre grundet Ryles skjulte sider. Samtidig dukker Lilys ungdomskæreste Atlas op, og med sig tager han en masse minder om deres forhold.

Denne version af Det ender med os indeholder ekstra materiale, som fans af bogen vil elske at få indblik i. Det ender med os er inspireret af Colleen Hoovers mors historie, og denne version af bogen indeholder en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor Vannoy Fite. Derudover kan man i bogen finde en samling billeder af blandt andet Colleen og moderen.

Denne tilføjelse til bogen vil give fans dybere indsigt i nogle af de tanker, Colleen Hoover havde, da hun skrev bogen. Den er derfor perfekt til fans af bogen, som gerne vil have mere baggrundsviden. Derudover har bogen fået et fantastisk flot nyt cover, som vil pryde din reol. Du kan få fat i den nye smukke version af Det ender med os herunder.
Colleen Hoover: Det ender med os

Det ender med os - Colleen Hoovers sensationsroman kan du nu få med ekstra materiale

NY UDGAVE MED EKSTRA MATERIALE!

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Denne udgave indeholder en samling billeder samt en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor, Vannoy Fite, hvis historie er inspirationskilde til bogen. 

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Vil du læse mere fra Colleen Hoover?

Det begynder med os

Det ender med os - Colleen Hoovers sensationsroman kan du nu få med ekstra materiale

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online eller i din lokale boghandel.
Forbandede kærlighed

Det ender med os - Colleen Hoovers sensationsroman kan du nu få med ekstra materiale

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

Du kan købe Forbandede kærlighed online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Verity

Det ender med os - Colleen Hoovers sensationsroman kan du nu få med ekstra materiale

Verity – Mørkt bedrag er en opdateret udgave af den virale thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover, som inkluderer forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel.

Lowen har drømme om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere er i stand til at skrive.

I familien Crawfords hjem gennemgår Lowen Veritys noter for at komme i gang med at skrive. Lowen falder over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en forfærdelig udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor den lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hendes følelser for ham vokser, ser hun muligheder i, at han kender sandheden.

For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende?

Du kan købe Verity – Mørkt bedrag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Minder om ham

Det ender med os - Colleen Hoovers sensationsroman kan du nu få med ekstra materiale

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.Hvis du stadig mangler inspiration til Colleen Hoover bøger, så kan du finde rækkefølgen på Colleen Hoovers bøger her.