Aktuelt Colleen Hoover Fiktion Skønlitteratur

Nu er hovedrollerne afsløret i filmatiseringen af Colleen Hoovers Det ender med os

colleen hoover, det ender med os

Blake Lively og Justin Baldoni spiller hovedrollerne i den længe ventede filmatisering af Colleen Hoovers bestseller Det ender med os.

Fans over hele verden venter i spænding på filmatiseringen af Hoovers millionsælgende roman. Det er nu afsløret, at Blake Lively indtager hovedrollen som Lily Bloom, mens Justin Baldoni skal spille Ryle Kincaid. Filmen, der endnu ikke har en officiel lanceringsdato, skal også instrueres af Baldoni.

LÆS OGSÅ: Colleen Hoover: I to år levede vi af bønner og makaroni og ost

Blake Lively fik sit internationale gennembrud i serien Gossip Girl, og siden har hun spillet med i film som Green Lantern og Café Society. Justin Baldoni har spillet med i den populære tv-serie Jane the Virgin og har sidenhen instrueret en række film.

Det ender med os er en hjerteskærende fortælling om den unge Lily, der falder for den flotte neurokirurg Ryle. Hun har ikke altid haft det let, men pludselig begynder alt at se lysere ud. Alligevel er der noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

LÆS OGSÅ: Ny roman af Colleen Hoover: Heart Bones

Colleen Hoover, der har opnået verdensomspændende succes med sine gribende romaner, skal være konsulent på filmen. Forfatteren storhitter på TikTok, hvor hendes navn er blevet vist over to milliarder gange, mens hashtagget #ItEndsWithUs har mere en 1,4 milliarder views.

Se alle Colleen Hoovers bøger her og rækkefølgen du bør læse dem i


Det ender med os

Nu er hovedrollerne afsløret i filmatiseringen af Colleen Hoovers Det ender med os

NY UDGAVE MED EKSTRA MATERIALE!

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Denne udgave indeholder en samling billeder samt en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor, Vannoy Fite, hvis historie er inspirationskilde til bogen. 

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Det begynder med os

Nu er hovedrollerne afsløret i filmatiseringen af Colleen Hoovers Det ender med os

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online eller i din lokale boghandel.


Nu på dansk: Heart Bones af Colleen Hoover

Nu er hovedrollerne afsløret i filmatiseringen af Colleen Hoovers Det ender med os

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.