Bøger fra Disney Børnebøger Carlsen Quizbøger

Er du den største Disney-ekspert? Test din viden i alt fra klassikere til nyere skurke, mad og mode

Er du Disney-ekspert?

Quiz dig klogere på alt, der har med Disney at gøre med 18 spørgsmål fra bogen Den store Disney-quiz. Er du en ægte Disney-ekspert, kan du garanteret svare rigtigt på alle spørgsmålene – lad os komme i gang og se!


Hvilken Disneyprinsesse er den eneste, der ikke synger? Er det Mickey Mouse, Anders And eller Pluto, der har optrådt i flest film? Hvad er navnet på den restaurant, hvor Lady og Vagabonden spiser deres berømte ret, spaghetti med kødboller? Hvis du kan svarerne, så er du måske den største disney-ekspert.

LÆS OGSÅ: Quiz! Hvor meget ved du om verdens mest berømte dyr? Test din viden med Sebastian Klein

Den store Disney-quiz er en quizbog for hele familien. Til hvert spørgsmål er der tre svarmuligheder, så hele familien kan være med – for det er langt fra sikkert, at I kender svarene til de forunderlige og fantastiske ting, der finder sted i og omkring Disneys eventyrlige univers.

Tag quizzen og kår den største disney-ekspert her:

Kan du ikke se quizzen nedenfor, finder du den også her.

Den store Disney-quiz

Quiz der gør dig klogere på alt, der har med Disney at gøre!

Her er bogen, der med sine 1.000 quiz-spørgsmål kan gøre jer klogere på Disney.

Bogen indeholder både kategorier om helte, skurke, musik, historie, Andeby og meget, meget mere, der er med til at teste jeres kendskab til et af verdens mest elskede og ikoniske brands.

Til alle 1.000 spørgsmål er der tre svarmuligheder, så hele familien kan være med – for det er langt fra sikkert, at I kender svarene til de forunderlige og fantastiske ting, der finder sted i og omkring Disneys eventyrlige univers.

Saml venner, familie eller kolleger, og se, hvem af jer der er den skarpeste Disney-ekspert!

Bogen er desuden fyldt med flotte og genkendelige illustrationer – nedslagspunkter i Disneys 100-år-lange historie.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Den store Disney-quiz online eller i din nærmeste boghandel.






Læs også

Disney Museum

Den ultimative rejse gennem Disneys fortryllende historie – uanset alder!

Tag en tur gennem dette fabelagtige Disney-museum og oplev historien bag selskabet, der ændrede filmverdenen for evigt.

Denne store, farverige bog er perfekt til enhver fan af Disneys utrolige univers. Her kan man nemlig finde sjældne illustrationer og koncepttegninger fra højtelskede Disneyfilm, lige fra Snehvide til Frost, blive klog på tegnefilmens guldalder, se, hvordan de originale Disneyparker så ud, og meget, meget mere.

Disney Musem er en sjov, rørende og dybt fascinerende fortælling om 100 års magisk historie – og så er den fyldt med unikt billedmateriale direkte fra Disneys arkiver; et uundgåeligt samleobjekt til enhver fan, uanset alder.

Du kan købe Disney Museum online eller i din nærmeste boghandel.

CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.