Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Sjove børnebøger

Naja Münsters vennebog. Ny, sjov bog til dit barn og deres bedste venner

naja munsters vennebog

Naja Münster har svaret på 30 spørgsmål, og det kan dine børn og deres venner også.


Elsker dine børn youtuberen Naja Münster? Så vil de helt sikkert ikke kunne få armene ned over Naja Münsters vennebog. I bogen kan de og deres venner udfylde sjove, skøre og interessante spørgsmål, og læse hvad Naja Münster har svaret til de samme spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Line Kyed Knudsen: Naja Münster-bøgerne skal give børn lyst til at læse

Se et udsnit af bogen herunder.

Naja Münsters vennebog

Kære dig, der læser denne bog
Jeg hedder Naja, og jeg har mange gode venner, og det er fantastisk! Derfor har jeg skrevet denne bog om at have venner. Jeg har også en bedste ven. Hun hedder Frigge, og det kan man altså godt hedde.

Men den her bog handler ikke kun om mig og mine venner. Den handler også om dig og dine venner. Jeg har nemlig fundet på en masse spørgsmål, som I kan svare på. Så kan du finde bogen frem om et år – eller om længere tid. Det er hyggeligt at læse om sine venner, og hvad de har skrevet om en. Også når der er gået noget tid, og man for eksempel helt har glemt, hvad ens yndlingsslik var.

Jeg håber, du får det sjovt med at skrive i bogen. Det var i hvert fald helt vildt sjovt for mig og Frigge. Bogen er lavet, så alle mine svar står der, og bagefter er der plads til, at du kan skrive dine svar.

Bagerst kan du læse, hvad Frigge har skrevet om mig. Det gør mig helt vildt glad! Og der er plads til, at du kan gøre det samme med dine venner.

Så du kan glæde dig til at læse alt muligt om mig og måske blive endnu bedre venner med dine venner.

Naja Münsters vennebog. Ny, sjov bog til dit barn og deres bedste venner

Find Naja Münsters Youtube-kanal her
naja Münsters vennebog, Carlsen

Naja Münster og hendes veninde har udfyldt 30 personlige spørgsmål i Naja Münsters vennebog. Og du og dine venner skal også udfylde den.

Hvad svarer du på spørgsmålet om, hvad du elsker at lave sammen med en veninde? Og hvordan vil du beskrive dig selv med tre ord? Hvad kan dine veninder allerbedst lide ved dig?

Få en helt bog fyldt med spørgsmål til dig og dine venner, og lær Naja bedre at kende.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Naja Münsters vennebog online, eller i din nærmeste boghandel.