Boganmeldelser Krimi Krimianbefaling

”Det er den bedste spændingsbog, jeg har læst.”
Læserne af De andre er begejstrede

de andre, c.j. tudor, c j tudor, c. j. tudor

De andre er en ny nervepirrende thriller af forfatteren bag bestselleren Kridtmanden.

C. J. Tudor er nu tilbage med endnu en overbevisende og neglebidende pageturner. Vi har spurgt et panel af læsere, hvad de synes om den nye bog.

Da Gabe en aften er på vej hjem, ser han sin femårige datter Izzy i bagruden af en fremmed bil. Tre år efter kører Gabe stadig rundt på vejene og leder efter den bil, der tog Izzy. Fran kender sandheden om Gabes datter, og hun ved, hvad de andre – dem der jagter hende og hendes datter – vil gøre, hvis de nogensinde fanger dem …

LÆS OGSÅ: Start din læsning af De andre af C.J. Tudor. En dragende thriller med isnende uhygge

Den isnende beskrivelse af bogen gav en overvældende interesse for at læse og anmelde C. J. Tudors De andre. Resultatet er blevet mere end 30 flotte anmeldelser, som du kan læse uddrag fra her.

Hvad synes du om De andre?

Mange af læserne siger enstemmigt, at De andre er en ægte pageturner, som de bare ikke kunne lægge fra sig:

”Det var en virkelig pageturner, jeg læste den på et øjeblik.” – Susanne L. R.

”Det er den bedste spændingsbog, jeg har læst. Bogen tager den ene drejning efter den anden og flere gange måtte jeg stoppe med at læse, fordi hovedet lige skulle følge med. Den var spændende fra start til slut! Jeg er så begejstret!” – Michella A.

”Det er vidunderligt forfriskende at læse et plot som bare er anderledes og udspekuleret.” – Mia G.

”Fanger fra første side og tager dig med ind i et foruroligende univers, hvor du gætter med på sammenhængene, men helt sikkert ikke gætter rigtigt. En konstant undertone af utryghed og fornemmelsen af, at om lidt styrter hele verden sammen, og du ryger med.”

Mette B. K.

”En virkelig velskrevet bog, som fangede mig fra første kapitel.” – Kirsten R.

LÆS OGSÅ: 10 gode krimier. Få inspiration til nervepirrende pageturnere

”Bogen er, udover at være en godt sammenskruet krimi, også en bog, som handler om de helt store temaer i livet, sorg, hævn og evnen til at komme videre efter en frygtelig oplevelse.” – Cristina F.

”Det bedste ved bogen er forfatterens mod til at skrive om dette lidt forbudte, men meget menneskelige, begreb (selv­tægts­ret­fær­dighed) og tage hul på debatten omkring, om retssystemet i sin nuværende form altid straffer retfærdigt?” – Tanja J.

”Jeg kunne ikke lægge den fra mig og fik alt for lidt nattesøvn, indtil jeg var færdig – jeg måtte hele tiden læse bare lidt mere.”

Gitte L.

”Jeg har en travl hverdag, så hver gang jeg kunne komme til det, læste jeg. Det bedste i bogen er mystikken, hvad foregår der, er der noget overnaturligt eller? Samt den viser, hvor farligt det mørke net faktisk er. ” – Annemette K.

Hvem vil du anbefale De andre til? Og vil du læse mere af C. J. Tudor?

”Henvender sig til krimifans, der vil mere end bare kugler, bomber og mord. Bogen kræver faktisk, at du tænker undervejs, og at du er villig til at lade dig suge ind i hovedpersonens tanker og følelser.” – Gitte H.

”Jeg vil ikke tøve med varmt at anbefale den til mine læsevenner. Jeg glæder mig til at læse mere af samme forfatter.” – Dorthe R.

”Jeg havde ikke regnet den ud, og jeg elsker bøger der kan overraske på denne måde – det er lige en bog for mig og jeg vil klart anbefale den til folk i min omgangskreds.”

Ingrid P.

”Kan anbefales til læsere som godt kan lide spænding og uforudsigelighed. Jeg har fået stor lyst til at læse mere af C.J. Tudor.” – Pia B.

”Jeg glæder mig allerede til næste bog af C.J. Tudor” – Cristina F.

”Jeg har fundet mig en ny favoritkrimiforfatter, som jeg håber bliver ved med at skrive fængende krimier.”

Pernille N.

”Det bliver fedt at læse, hvad hun næste gang disker op med” – Lisette J.

”En virkelig velskreven, mørk og skræmmende historie, som jeg vil anbefale til alle der elsker en god thriller.” – Conni J.

Du skal læse De andre, hvis du også kan lide…

”I samme genre som Kvinden i toget, Kridtmanden m.fl. og er et ‘must read’” – Gitte H.

Og det er faktisk generelt for flere af anmeldelserne, at De andre sammenlignes med den nervepirrende thriller Kvinden i toget.

”Retter sig særligt til læsere af psykologiske thrillere/krimier, der synes om for eksempel Kvinden i toget.”

Karin B.

Men der drages også andre paralleller:

”Det er ikke nogen bloddryppende krimi, men en krimi, hvor plottet og spændingen bærer historien. Den kan derfor anbefales til folk, der elsker krimigenren for at blive udfordret på sin indre Sherlock Holmes.” – Mia G.

LÆS MERE: Efterårets favoritter. 10 bøger du skal læse i september

”Historien og måden at skrive på minder mig om Stephen King – forfatteren har samme evne som ham til at liste uhygge og spænding ind mellem siderne, og man er nødt til lige at læse en side mere, og en side mere…” – Cristina F.

De andre, C. J. Tudor, krimi, thriller, page-turner,

C. J. Tudor: De andre

”Det er den bedste spændingsbog, jeg har læst.” <br> Læserne af De andre er begejstrede

Selvstændig thriller af forfatteren til Kridtmanden.

Da Gabe er på vej hjem, ser han ansigtet af en lille pige, som han kender, i bagruden af bilen foran ham. Hun former ét ord med læberne: Far. Det er sidste gang, han ser sin femårige datter, Izzy. Politiet er overbevist om, at hun er død. Men tre år efter kører Gabe stadig rundt på vejene og leder efter den bil, der tog Izzy. Han vil aldrig opgive det håb, han bærer i sig.

Fran og hendes datter, Alice, leder ikke, men er på flugt. Altid et skridt foran dem, der vil gøre dem fortræd. For Fran kender til sandheden om Gabes datter – og hun ved, hvad de andre, dem, der jagter hende og Alice, vil gøre, hvis de nogensinde fanger dem …

“Overbevisende og dragende.” – Sunday Express

Du kan købe De andre online, fx hos Bog og Ide, eller i din foretrukne boghandler.