Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Børnebøger 13-15 år Gayle Forman Young Adult-romaner

Vi er uundgåelige. En gribende kærlighedshistorie af YA-forfatteren til Hvis jeg bliver

vi er uundgåelige, gayle forman, ya-roman, hvis jeg bliver

Vi er uundgåelige er endnu en stærk kærlighedshistorie af Gayle Forman, der skrev den internationale bestseller Hvis jeg bliver, som også er blevet succesfuldt filmatiseret. Læs mere om hendes nye roman her.

Hvad nu, hvis det, du troede var slutningen på historien, i virkeligheden var begyndelsen på det næste kapitel?

Vi er uundgåelige er en ny gribende historie, der er perfekt til enhver kærlighedshungrende YA-fan.

Indtil videre har det uundgåelige ikke virket særlig godt for Aaron Stein. Hans venner er alle flyttet væk fra den lille by i bjergene uden for staten Washington for at gå på college, imens han er blevet tilbage i barndomsbyen for at passe sin far Iras boghandel.

LÆS OGSÅ: 10 YA-bøger du kan varme dig på i efteråret

Han har brug for en dosis af den gode slags uundgåelighed. Og det er lige præcis, hvad han tror, at han finder.

Jeg har den her følelse i hele kroppen … en form for besked fra fremtidens jeg til mit nuværende jeg … en besked om, at vi ikke bare var forudbestemt til at skulle ske, at det sådan set allerede – på en eller anden måde – VAR sket. Det føltes … uundgåeligt.”

For han møder nemlig Hannah. Utrolige Hannah – magisk, musikalsk, modig og klog. Er hun mon svaret på hans problemer? Og er deres møde, deres forhold, måske det uundgåelige, som Aaron har gået og ventet på?

Er hun den person, som kan redde Aaron?

En varm og hjerteskærende fortælling

Vi er uundgåelige er skrevet af Gayle Forman og handler om at finde sig selv og det sted, man hører til – og om aldrig at give op.

Handlingen udspiller sig i en sløv lille flække i bjergene i staten Washington nær Seattle. Her er der ikke noget, der går hurtigt, og Aaron Stein passer den dårligt kørende boghandel ’Blue Bird Books’ sammen med faren Ira.

LÆS OGSÅ: Vi er uundgåelige – læs et uddrag af den hjerteskærende fortælling fra Gayle Forman

Ira har ikke rigtig styr på økonomien, og Aaron føler sig fanget i sit eget liv.

I hvert fald indtil han en dag møder pigen Hannah.

Bør han sælge boghandlen og følge sine egne drømme?

YA-bestsellerforfatteren Gayle Forman

Gayle Forman er journalist og forfatter og har skrevet flere bestsellerromaner for unge. Hvis jeg bliver (If I stay) lå nummer 1 på New York Times’bestseller, blev oversat til 40 sprog og i 2014 overført til filmlærredet, hvor Chloë Grace Moretz spillede hovedrollen.

LÆS OGSÅ: Skønne YA-bøger, der giver dig all-the-feels

“Ingen skriver om kærlighed som Gayle Forman. Lad dig forføre af hendes passionerede hyldest til rock, uafhængige boghandlere og – bedst af alt – de mirakler, der kan opstå, når du giver andre mennesker en chance”.
– E. Lockhardt, #1 New York Times-bestsellerforfatter til Vi var løgnere

Gayle Formans nye roman Vi er uungåelige har været længe undervejs, skriver hun i en post på Instagram. Hun er kendt for at skrive bøger, der tager læseren med på en rejse rundt i hele følelsesregisteret, hvilket også har gjort hende til den ukronede dronning af all.the.feels.

LÆS OGSÅ: Velkommen i familien, Gayle Forman!

I sin instagrampost skriver hun blandt andet:

“Jeg siger ikke, at du ikke kommer til at græde, men du kommer helt sikkert til at grine. Meget.”

Gayle Forman debuterede i 2009 og har siden været med til at give unge en stemme i litteraturen. Siden da er det blevet til en perlerække af bøger med all.the.feels, og Vi er uundgåelige vil også sætter sving i både lattermusklerne og tårekanalerne.

Hvis du længes efter en god YA-roman, så er du hermed stødt ind i dit næste mustread!
vi er uundgåelige, gamle forman

Aaron plejede at elske bøger. Men ikke længere. Hverdagen er svær, nu hvor alle han kender er rejst, og han sidder fast i en faldefærdig boghandel i en flække af en by, hvor ingen virker til at læse længere.

Så da Aaron får muligheden for at sælge butikken, tøver han ikke. Men pludselig vækkes kærligheden til bøgerne hos Chad, hans overoptimistiske ven, og byens håndværkere. Og så er der Hannah, som han ikke havde regnet med at møde.

De kommer alle til at spille en vigtig rolle for Aarons erkendelse af, hvad han har mistet, og hvad han har fundet.

Du kan købe Vi er uundgåelige online, fx på Gucca.com, eller i din nærmeste boghandel.
Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!