Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Børnebøger 13-15 år Gayle Forman Young Adult-romaner

5 grunde til, Vi er uundgåelige skal være din næste læseoplevelse

vi er uundgåelige, gayle forman, ya-roman, hvis jeg bliver

Vi er uundgåelige er en varm og hjerteskærende fortælling af bestsellerforfatteren Gayle Forman om at finde sig selv og det sted, man hører til. Klar til at indtage plads i din bogreol og dit hjerte.


Hvis du vil rammes lige i hjertet, så er det denne bog, du er på udkig efter. Her får du fem grunde til, hvorfor du skal aflyse alle dine planer og dykke ned i Gayle Formans seneste roman.

1: Historien foregår i en boghandel

via GIPHY

Bogens hovedperson Aaron arbejder i en boghandel, og det lyder jo som lidt af en drøm for enhver læser. Og selvom han er træt af tilværelsen og ramt af manglende læselyst, så sætter boghandlen de helt rigtige rammer for historien.

LÆS OGSÅ: Vi er uundgåelige. En gribende kærlighedshistorie af YA-forfatteren til Hvis jeg bliver

2: Forbered dig på en følelsesmæssig rutchebanetur

via GIPHY

Gayle Forman er uden tvivl dronningen af all.the.feels-bøger, og det er ingen undtagelse med denne roman. Forbered dig på en ren rutchebanetur med grin, gråd og ja – all the feels!

3: Du har prøvet at føle dig låst i livet

via GIPHY

Aaron føler sig forladt, efter alle vennerne har sat kurs ud af den lille bjergby med retning mod fremtiden. Imens føler Aaron, at han sidder fast i fortiden, fanget i familiens boghandel, som er svær at få til at løbe rundt, og helt ærligt –  we get it!

Følelsen af at sidde fast, imens resten af verden flyver forbi, er virkelig svær, og hvis du har oplevet noget lignende, vil du virkelig kunne sympatisere med Aaron.

4: Kærligheden er Forman-magi

via GIPHY

Gayle Forman er en mester i at skrive kærlighedshistorier, der både får os til at grine og græde. Og historien mellem Aaron og Hannah er ingen undtagelse. Den fik vores hjerter til at banke hurtigere. Det er ren Forman-magi!

LÆS OGSÅ: Vi er uundgåelige – læs et uddrag af den hjerteskærende fortælling fra Gayle Forman

5: Til fans af Rainbow Rowell og John Green

via GIPHY

Hvis du stadig ikke er overbevidst om, at Vi er uundgåelige er noget for dig, så lad os sige det sådan her: Hvis du er vild med John Green og Rainbow Rowell, så er det her med stor sandsynlighed bogen for dig.


Hvad hvis slutningen kun er begyndelsen?


vi er uundgåelige, gamle forman

Aaron plejede at elske bøger. Men ikke længere. Hverdagen er svær, nu hvor alle han kender er rejst, og han sidder fast i en faldefærdig boghandel i en flække af en by, hvor ingen virker til at læse længere.

Så da Aaron får muligheden for at sælge butikken, tøver han ikke. Men pludselig vækkes kærligheden til bøgerne hos Chad, hans overoptimistiske ven, og byens håndværkere. Og så er der Hannah, som han ikke havde regnet med at møde.

De kommer alle til at spille en vigtig rolle for Aarons erkendelse af, hvad han har mistet, og hvad han har fundet.

Du kan købe Vi er uundgåelige online, fx på Gucca.com, eller i din nærmeste boghandel.


Se bogtraileren


Om forfatteren

Gayle Forman er prisvindende forfatter og journalist. Hendes New York Times-bestsellerroman Hvis jeg bliver blev filmatiseret med Chloë Grace Moretz i hovedrollen. Gayle er også forfatteren bag adskillige andre bestsellerromaner, bl.a. Da hun forsvandt, Jeg levede og Jeg er faret vild. Hun bor i Brooklyn sammen med sin mand og døtre.

Jeg er kommunikationsmanager og PA hos Forlaget Carlsen og flittig skribent på bog.dk. Jeg er også en håbløs bogsamler, die-hard YA-læser, og jeg stoppede med at tælle mine bøger, da jeg nåede til 1.000. Derfor er jeg også altid klar med en boganbefaling eller to.