Børnebøger Børnebøger 10-12 år Carlsen Familien Münster Sjove børnebøger

5 gode YouTube-råd og 5 største bommerter fra familien Münster

Familien Münster

Familien Münster er Danmarks mest populære Youtube-familie. I Lær at lave video med familien Münster deler Naja, Morten, Max, Trucker og Mutti ud af deres bedste råd og afslører også deres største bommerter.


Det behøver ikke være så svært at lave videoer til YouTube. I bogen Lær at lave videoer med familien Münster deler familien Münster ud af deres erfaring med at lave YouTube-videoer og giver tips og tricks om alt lige fra vlogs, pranks og thumbnails til tags, udstyr, challenges, inspiration, viden og værktøjer. Her er noget til alle, der vil i gang med at filme selv.

Naja Münster, Morten Münster, Max Münster og deres forældre Hanne og Finn Münster (også kaldet Mutti og Trucker) er Danmarks mest succesfulde YouTube-familie.

5 gode YouTube-råd og 5 største bommerter fra familien Münster
Naja og Morten Münster er nogle af de mest populære youtubere herhjemme, og de var nogle af de første i Danmark, der fik mange følgere på deres kanaler. Siden kom Max Münster med, og Mutti (mor Hanne) har også sin egen kanal nu. Foto: Peer Biel.

Det er fuldstændig vildt, og nogle gange lidt uvirkeligt, hvad vores familieliv er blevet til: en ganske normal/unormal familie fra lille Vojens, som langt de fleste i Danmark kender … på grund af YouTube!” (Hanne Münster, uddrag fra Lær at lave videoer med familien Münster)

Her får du familien Münsters 5 gode råd, og de afslører hver især også deres største YouTube-bommerter. Bortset fra Trucker. Han laver aldrig fejl…

Artiklen er baseret på uddrag fra Lær at lave video med familien Münster.

LÆS OGSÅ: YouTube – Der er så meget, de voksne ikke forstår

5 gode råd til youtubere

Hvilket gode råd har I til andre, som gerne vil være youtubere?
Mutti: Det bedste råd til dig, der gerne vil være youtuber, er, at du skal være dig selv og have det sjovt!

Naja: Det bedste råd er, at du ikke skal lave om på dig selv, bare fordi du står foran et kamera. Lav de videoer, som du selv synes er sjove at lave og tænk ikke så meget over, hvad andre synes.

Morten: Hvis du har i sinde at ville leve af YouTube, skal du holde algoritmen (upload jævnligt videoer). Lav en plan med idéer, så du altid har noget, du kan filme.

Trucker: Det bedste råd jeg vil give er, at du bare skal springe ud i det!

Max: Vær kreativ, struktureret og find din ”ting”. Og sidst men ikke mindst, vær aktiv. Gerne på flere forskellige sociale medier (Instagram, TikTok osv.) Det er supersvært at blive stor på YouTube, men har du viljestyrke, og brænder du for at vise verden din personlighed og kreative side, er det dog det helt rigtige felt for dig.

LÆS OGSÅ: Lær at læse med YouTube-stjernen Naja Münster

5 største bommerter

Hvad er den største bommert, I har lavet i en video?
Mutti: Den største bommert vi har lavet i en video var, da vi havde lavet vores eget spil, Münster-spillet. Vi havde brugt meget lang tid på at filme, da vi fandt ud af, at vi havde spillet det helt forkert. Så vi måtte tage flere timers optagelser om igen.

Morten: En af de største bommerter jeg har lavet var, da jeg spillede online-casino i en video. Jeg har også engang kommet til at uploade en video, som ikke var redigeret, og som på et tidspunkt viste min familie i dårligt humør.

Naja: Jeg lavede en video, hvor jeg testede TikTok-mad. Jeg viste maden op i kameraet og havde ikke set, at kameraet blev helt dugget, fordi maden var varm. Så alt det, jeg havde filmet, hvor jeg smagte maden, kunne ikke bruges, da man ikke kunne se mig.

Max: Der var engang helt i starten, hvor jeg ikke selv redigerede mine videoer. Min familie og jeg havde filmet en reklamevideo, hvor alting bare drillede, og vi kunne ikke få det til at fungere. Vi var alle trætte, og der var en masse ting, som ikke fungerede. Derfor kom der nogle bandeord, og vi sagde nogle ting, som vi normalt aldrig siger i videoer.

Da vi endelig var færdige, fik Morten tilsendt videoen, og han lagde ved en fejl en uredigeret video op. Lang historie, kort fortalt, videoen blev hurtigt slettet igen (der gik dog to timer, da Morten ikke tog sin telefon).

Trucker: Jeg har ikke lavet nogen bommert i en video.


Læs mere om bogen

5 gode YouTube-råd og 5 største bommerter fra familien Münster

I denne bog kan du lære at lave sjove videoer med familien Münster!

Naja Münster og hendes familie er rigtig god til at lave videoer og have det sjovt samtidig. Det har de gjort i mange år, og det er blevet til mange sjove timer, store grin og især gode ideer.

Alt dette kan du læse om i Lær at lave videoer med familien Münster, hvor du får både sjove, overraskende og vilde historier og gode ideer til selv at lave videoer til YouTube eller bare sammen med vennerne. Bliv klogere på hvordan du kommer i gang, hvordan gode idéer opstår, gode råd til at fange sine seere og meget, meget mere!

Fra ca. 10 år.

Du kan købe Lær at lave videoer med familien Münster online eller i din nærmeste boghandel.

Læs også om Morten & Mutti

Morten & Mutti – Kaos på åbent hav

5 gode YouTube-råd og 5 største bommerter fra familien Münster

Morten og Mutti er taget på luksus-cruise for at dase. Men der er noget med den kaptajn. Noget mystisk og og lidt for genkendeligt. Noget som gør, at Morten har svært ved at slappe helt af.   

Morten Münster er Danmarks mest populære youtuber, og det er fra hans kanal, at fans vil genkende Ritta, Brian og andre karakterer i Morten og Mutti-serien.  

Bogen sprudler af farvelagte illustrationer og er skrevet af Line Kyed Knudsen, som også er forfatter til serien om lillesøster Naja Münster. 

Fra 8 år. 

Du kan købe Morten & Mutti – Kaos på åbent hav online eller i din nærmeste boghandel.

Morten & Mutti – Den store flugt

5 gode YouTube-råd og 5 største bommerter fra familien Münster

Med ca. 450.000 følgere er Morten Münster måske Danmarks mest populære youtuber, og i bøgerne Morten & Mutti kommer man med ham og mor Hanne ud på de mest halsbrækkende eventyr med andre figurer, som er kendt fra hans sketches: ekskæresten Ritta, populære Brian og den lidt tunge Lars. 

Bogen kommer med farvelagte illustrationer og er skrevet af Line Kyed Knudsen, som også er forfatter til serien om lillesøster Naja Münster. 

Fra 8 år. 

Du kan købe Morten & Mutti – Den store flugt online eller i din nærmeste boghandel.