Kategori: Familien Münster

Familien Münster er kendt fra YouTube.  Naja Münster er en af Danmarks største børne-youtubere med over 220.000 følgere. Familien Münster består også af far Münster, kaldet Trucker, og Morten Münster, som også er en af Danmarks største youtubere, og Max Münster, der i 2016 som 13-årig fik sin egen YouTube-kanal, der fik 50.000 følgere på ét døgn. Den ældste bror Dennis Münster er flyttet hjemmefra og er ikke en del af YouTube-konceptet.

Nu kan alle børn, der selv vil i gang med at lave videoer, få viden og tricks af familien Münster, særligt af Naja og Hanne, som står bag bogen Lær at lave videoer med familien Münster.

“Det er fuldstændig vildt, og nogle gange lidt uvirkeligt, hvad vores familieliv er blevet til: en ganske normal/unormal familie fra lille Vojens, som langt de fleste i Danmark kender … på grund af YouTube!” (Hanne Münster, uddrag fra bogen)

Børn fra ca. 10 år kan læse bogen selv, men alle, der godt vil blive skarpere på at lave videoer til YouTube, kan få inspiration af familien Münster.