Bøger fra Disney Børnebøger Børnebøger 10-12 år Børnebøger 13-15 år Børnebøger 6-9 år Carlsen

Skræk – Disneys nye, super-uhyggelige serie fyldt med gys og gru

Skræk, Disney, børnebøger, uhygge

Vild med uhygge, rædsel og frygt? Så er Disneys nye serie Skræk helt sikkert noget, der kan både skræmme og glæde dig!


Hvis du eller dit barn er typerne, der elsker et godt gys, så må I simpelthen læse Disneys nye grufulde serie Skræk! I den skræmmende serie vender klassiske Disney-skurke tilbage, træder ind i den menneskelige verden og blander sig uhyggeligt meget …

I bind 1 og 2 følger vi henholdsvis den 11-årige Barrie og den 11-årige Shelly, der hver især stifter bekendtskab med skurkene Kaptajn Klo og havheksen Ursula. Vi følger børnene, hvis liv bliver ubehageligt sammenblandet med de genkendelige skurkes, der pludselig sender dem ud på rædselsvækkende og faretruende eventyr.

LÆS OGSÅ: Download Gys og grin-aktivitet med Lucas O’Kult!

På en udstilling finder og beholder Barrie kaptajnens klo, hvilket viser sig at have voldsomme konsekvenser. Og Shelly falder over en smuk, mystisk konkylie – men pludselig har hun hidkaldt havheksen Ursala!

Den skræmmende serie er gys til de lidt ældre, og kan læses fra ca. 9 år. Serien er den ideelle frilæsningsserie til modige børn – det kræver kun, at du tør!
Find bøgerne i Skræk-serien her


Skræk – Kloens kraft

Kaptajn Klo fra Disneys ”Peter Pan” vender tilbage i et nyt og ekstra uhyggeligt eventyr.

11-årige Barrie har ikke lyst til at blive ældre. Han kan lide sit liv, som det er, og vil helst ikke have flere pligter, mere ansvar eller flere lektier som sin storesøster.

Så da han til en udstilling af gamle piratskibe finder en uhyggelig klo sammen med en seddel, der lover, at den, der besidder den, aldrig vil blive gammel, springer Barrie til og tager kloen med hjem. Men da kloen opfylder sit løfte, indser Barrie hurtigt, at det har frygtelige konsekvenser at forblive barn for altid. Nu må han finde en måde at bryde besværgelsen på, før det er for sent …

Fra ca. 9 år.

Du kan købe Kloens kraft online eller i din nærmeste boghandel.
Skræk – Havheksens pagt

Havheksen Ursula fra Disneys “Den lille havfrue” vender tilbage i et nyt og ekstra uhyggeligt eventyr.

11-årige Shelly Andersons forældre er lige gået fra hinanden, og hun skal starte forfra på en ny skole og på et helt nyt svømmehold i uvante omgivelser. Nu drømmer hun om at få de seje børn til at kunne lide hende. Er det virkelig for meget at forlange?

Så da Shelly finder en mystisk konkylie, der hidkalder den berygtede havheks Ursula, indgår hun velvilligt en pagt med havheksen, som vil gøre hende til en af de allersejeste piger på skolen. Men Shellys ønske går helt galt, og hun må hurtigt finde en vej ud af pagten, før den ændrer hendes skæbne for altid …

Fra ca. 9 år.

Du kan købe Havheksens pagt online eller i din nærmeste boghandel.