Carlsen Bøger til unge Børnebøger

Drømmer du om at blive børnebogsforfatter? Kom til Store Pitch-dag på Forlaget Carlsen

Drømmer du om at blive børnebogsforfatter? Kom til Store Pitch-dag på Forlaget Carlsen

Måske har du længe gået rundt med en idé til en børnebog. Eller måske har du skrevet en historie til børn, der ligger gemt væk på en computer, som kun du har adgang til. Eller du har fortalt en godnathistorie, som dine børn vil høre igen og igen.

Uanset hvor eller hvordan du opbevarer din historie, så har du nu mulighed for at teste af, om det er den næste store børnebog til Forlaget Carlsens Store Pitch-dag.

Torsdag den 27. september 2018 slår Forlaget Carlsen nemlig de blankpolerede glasdøre op for idéer til nye historier. Det kan være en bog til de helt små. Det kan være en storslået kærlighedsroman til unge – og det kan være noget helt andet. Vi er nemlig ikke på jagt efter bestemte historier til bestemte aldersgrupper. Vi er på jagt efter originale, gribende og velfortalte historier til alle aldre.

Hvordan foregår det?

Glasdørene står åbne fra klokken 14–18. Du henvender dig til Nikoline fra Forlaget Carlsen, som står klar i receptionen i Vognmagergade 11, 1148 Kbh K. Herfra bliver du sendt op på fjerde sal i elevator, hvor Forlaget Carlsen holder til. Der vil du blive taget imod af Marie og sendt hen til to af forlagets redaktører. Derfra har du 10 minutter, hvor du skal præsentere din idé. Fortæl, beskriv, fold ud og pitch din idé.

Det er helt op til dig, hvordan du vil pitche din historie. Det afgørende er, at redaktørerne får et billede af din historie, dit univers og din samlede idé – og at du får afleveret dit pitch-ark.

Hvad sker der derefter?

Når de 10 minutter er gået, er din pitchtid forbi. Du vil efterfølgende høre fra os på mail. Er din idé original og fantastisk, vil du blive inviteret med i et forfatter-forløb/uforpligtende møde, hvor din idé kan blive til en rigtig bog. Såfremt dette er tilfældet, vil det ske på almindelige kontraktvilkår.

Det skal du vide for at deltage i Store Pitch-dag

Det er ikke et krav, at du har skrevet før, men du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i Store Pitch-dag.

Du skal huske at udfylde, printe og medbringe oplysningerne i pitch-arket, som du kan downloade her.  

Du skal desuden være opmærksom på, at vi på pitch-dagen vil tage stemningsbilleder og filme, hvilket vi forbeholder os ret til at bruge på vores platforme (sociale medier, blog og nyhedsbreve).

Har du et spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til carlsen@carlsen.dk. Husk at skrive Store Pitch-dag i emnefeltet.

Vi på Forlaget Carlsen glæder os meget til at se dig og høre om din historie!

 
Læs også – Læs om Radionauterne her.