De bedste bøger til baby, babys bog, babys første bog, bøger til de mindste, børnebog, børnebøger, baby

Man bliver aldrig for gammel til en god historie – og man kan næsten heller ikke være for lille. Men hvilke bøger er bedst til din baby? Og hvad kan du læse med dit lille barn og hvornår? Her kan du finde inspiration til babys første bog.
Babys første bog

Papbøger, billedbøger, Pixi-bøger og rør-og-føl-bøger. Der findes et væld af skønne bøger til de yngste. Til de helt små anbefaler vi bøger, der gerne må bides i og suttes på.

Min rasle-bide-bog DYR

Min rasle-bide-bog, dyrebog, bøger til baby, babybøger

Lad baby kigge, bide og rasle! Her er masser af skønne dyrefotos, som babyen vil elske at kigge på, samtidig med bogen rasler og har “gummiører” til at bide i. 

Fra ca. 6 mdr.

Du kan købe bide-raslebogen online her eller i din lokale boghandelMin folde ud-bog BONDEGÅRD

Folde ud-bog, fold-ud-bog, bondegård, babybog, babybøger, bøger til baby

Fin fold-ud-bog af pap til barnevognen, legetæppet eller sengen, som baby kan ligge og kigge på. Når baby bliver lidt større, kan leporelloen bruges som mini-bog, hvor man sætter ord på de fine illustrationer af dyr, maskiner og andet fra livet på landet.

Fra ca. 6 mdr.

Du kan købe foldudbogen online her eller i din lokale boghandel.Babys badebog

badebog, babybog, babybøger, bøger til baby,

Lækker badebog i god kvalitet, som gør badet sjovt for det lille barn. Bogen indeholder flotte fotos af seje maskiner samt en skæg pivelyd. Findes også med dyr!

Fra ca. 6. mdr.

Du kan købe badebogen med maskiner online her eller i din lokale boghandel.Min rør og føl-bog

Min rør og føl bog om tal, min rør og føl bog, babybog, babybøger, bøger til baby Min rør og føl bog, min rør og føl bog om kærlighed, babybog, babybøger, bøger til baby

Små bøger med masser af sjove rør og føl-effekter, som barnet kan røre ved. Findes i et væld af udgaver om alt fra kærlighed til seje maskiner og dyr og fra jul til mad, former og farver.

Fra ca. 6 mdr.

Du kan købe Rør og føl-bøgerne online her eller i din lokale boghandel.
Ord, ord, ord!

Dit lille barn udforsker verden hver dag – og der er meget at lære. Sæt skub i sprogudviklingen med bøger fyldt med fotos, flapper og genkendelige illustrationer.

Min bedste bog: Babys dag

De flotte fotos der illustrer glimt fra det lille barns hverdag, gør det sjovt og dejligt at lære nye ord. Bogen indeholder tykke faneblade, der gør det let for små hænder at gå på opdagelse i bogen.

Fra ca. 1 år 

Du kan købe Babys dag online her eller i din lokale boghandel.Min lille ordbog – på bondegården

Lær de første ord med denne skønne ordbog om bondegården for de helt små. Bogen er lavet i et let skummateriale, der gør den nem at holde og bladre i for små hænder.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe Min lille ordbog – på bondegården online her eller i din lokale boghandel.Løft flappen – Mine første 100 ord

Løft flappen, mine første 100 ord, første ord, babybog, babybøger, børnebog, børnebøger, bøger til baby

Gå på opdagelse i ordenes verden. Her er 100 farverige ting inddelt i forskellige temaer for de allermindste. Sæt ord på alle tingene ved hjælp af flotte fotos og masser af sjove flapper, der stimulerer barnets sanser og nysgerrighed.

Fra ca. 18 mdr.

Du kan købe Mine første 100 ord online her eller i din lokale boghandel.
Leg og lyd

Lydbøger er et hit blandt de yngste. Som forælder frygter du måske at slippe et larmende cirkus løs, men når dit lille barn selv formår at trykke på knapperne og flækker i et stort grin, er du sikkert også solgt. Højtlæsning kan også blive ekstra sjov med en hånddukke, der både kan kilde og kysse.

Sjov med lyd

Sjov med lyd er en serie papbøger med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, mens den hyggelige historie bliver læst højt.

I serien af papbøger er der bl.a. :

Fra ca. 6 mdr.

Du kan købe Sjov med lyd online her eller i din lokale boghandel.Larmende dyreprutter

Larmende dyreprutter, børnebog, børnebøger, babybøger, babybog, bøger til baby

Ræve gør det … Kaniner gør det …Selv Far Bjørn gør det! Små børn vil elske denne bog og at trykke på knapperne, så man kan høre alle dyrene i skoven, der prutter. Sjove og farverige illustrationer.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe bogen online her eller i din lokale boghandel.Én til kildetur – Hvor højt tror du, jeg elsker dig?

Én til kildetur, hvor højt tror du jeg elsker dig, børnebog, børnebøger, babybog, babybøger, bøger til baby

En sød hånddukke-bog med kaninen fra Hvor højt tror du, jeg elsker dig? Den bløde kanin går lige i hjertet på både store og små.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe bogen online her eller i din lokale boghandel.
Bookworm in the making

Nu har I kildet, peget, kigget på billeder, lært nye ord og løftet flapper til den helt store guldmedalje. Dit lille barn er måske allerede fortrolig med bøgerne, bladrer løs, hiver bøgerne ned fra reolen og nyder at sidde tæt sammen med dig, mens du læser højt.

Nu dit barn er blevet større, kan I hygge jer med billedbøger og små korte historier – vi giver forslag til skønne højtlæsningshit her.

Anker-bøgerne

Anker og råbemanden, Anker-bøgerne, Alberte Winding, Claus Bigum, børnebog, børnebøger, billedbog, billedbøger

Anker og råbemanden er første bog i en ny serie af billedbøger af Alberte Winding med sjove og genkendelige historier fra Ankers hverdag.

Anker og far er kommet for sent op, og de skal skynde sig, hvis de skal nå ud ad døren til tiden. Det mener far i hvert fald. Anker vil hellere bygge et slot af sin dyne og gemme en skat i havregrøden. Imens farer far rundt og råber: “Vi har sindssygt travlt!”

Fra ca. 2 år.

Du kan købe bogen online her eller i din lokale boghandel.Totte og Lotte

Totte og Lotte kan, Totte og Lotte, Gunilla Wolde, børnebog, børnebøger, billedbog, billedbøger

Totte og Lotte-bøgerne fortæller om små og store ting, som børn føler glæde ved at genkende og tale om. Gunilla Woldes skønne streg illustrerer klart og enkelt nogle af de mest basale hverdagsoplevelser i børnehøjde.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe bogen online her eller i din lokale boghandel.Carlsens godnathistorier for de mindste

Carlsens godnathistorier, Carlsens godnathistorier, børnebog, børnebøger, godnatlæsning, godnathistorier, godnathistorie, højtlæsning, højtlæsningsbog

Syv sjove og hyggelige godnathistorier for de mindste samlet i en smuk bog med læsebånd og lækker indbinding. Carlsens godnathistorier for de mindste lover god stemning og masser af hyggelig underholdning inden sengetid.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe bogen online her eller i din lokale boghandel.Hvor er Boris?

Hvor er Boris?

En sjov søg-og-find papbog med en gnaven bjørn ved navn Boris

Boris’ søde, små gæslinger leger gemmeleg med Boris. På hver side skal gæslingerne (og barnet) finde Boris, der gemmer sig. Heldigvis finder de ham altid. Og glæden er stor, selvom Boris i virkeligheden har prøvet at gemme sig, for at få lidt fred fra de legesyge gæslinger.

Papbogen er forsynet med farverige illustrationer, der underbygger den enkle tekst, så barnet hurtigt kan overskue siden, og alle kan få sig et lille grin med på vejen.

Fra ca. 2 år 

Du kan finde Hvor er Boris? online her eller i din nærmeste boghandel. 1 gnaven Boris – en tællebog

Lær at tælle med den gnavne bjørn Boris 

I denne skønne papbog skal de små være med til at tælle den gnavne bjørn Boris’ venner (helt op til 10), selvom Boris ikke vil have venner. Han vil bare være i fred. Men alle elsker Boris, selvom Boris lader, som om han ikke elsker alle. Især ikke når de holder en stor fest for ham.

Papbogen er forsynet med farverige, sjove illustrationer, der underbygger den enkle tekst, så barnet hurtigt kan overskue siden, og alle kan få sig et lille grin med på vejen.

Fra ca. 2 år

Du kan købe 1 gnaven Boris i vores webshop eller i din nærmeste boghandel.Hej panda!

En solid papbog med masser af skønne fotos af nuttede og sjove pandaer

Se pandaerne spise bambus, lege, sove og gå på opdagelse. Her er masser at kigge på for pandaglade småbørn.

Fra ca. 1 år

Du kan finde Hej panda! online her eller i din nærmeste boghandel.