Aktuelt Danske krimiforfattere Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2022

krimimessens publikumspris

“Som krimiforfatter kan man ikke få en bedre pris i Danmark,” sagde en glad forfatter.

Forfatteren Michael Katz Krefeld modtog søndag Krimimessens Publikumspris 2022. Han har dermed som den eneste modtaget prisen to gange, senest i 2018. Prisen blev indstiftet i 2016.

“Som krimiforfatter kan man ikke få en bedre pris i Danmark. Her er det jo krimilæserne, som stemmer,” sagde en glad Krefeld, da han fik overrakt Krimimessens Publikumspris af Horsens’ borgmester Peter Sørensen.

“Det er en stor ære at hylde en meget, meget populær forfatter, som læserne har stemt på som deres favorit,” sagde Peter Sørensen.

Michael Katz Krefeld skriver to serier parallelt

Michael Katz Krefeld holder to serier kørende parallelt: Serien om den hårdslående kriminalkommisær Cecilie Mars, og serien om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns Kanal med sin hund Møffe.

Læs også: Krefeld om sine succes-serier: Ravn gør Mars bedre – og Mars banker energi i Ravn

Sidste år udgav han “Imperiet”, bind 7 i Ravn-serien, hvor den skandaleombruste rigmandsdatter Christiane Saxenholm er blevet kidnappet. Snart er Ravn inddraget i en blodig magtkamp om kontrollen over et finansimperium til en værdi af 3,5 milliarder kroner – en kamp, der truer med at styrte Saxenholm-familien i grus.

I efteråret 2022 udkommer tredje og sidste bind i Cecilie Mars-serien.

Krefeld udkommer i 20 lande

Michael Katz Krefeld debuterede i 2007 og har for sine bøger modtaget blandt andet Det Danske Kriminalakademis debutantpris, prisen for Bedste danske krimi, Martha-prisen for danskernes yndlingsforfatter, samt en Mofibo Award. Serien om Ravn er solgt til udgivelse i flere end 20 lande. Sidste år var den kendte krimiforfatter også deltager i Vild Med Dans på TV2.

Læs også: Få det fulde overblik. Her er alle Michael Katz Krefelds populære krimier

Seneste bog i Michael Katz Krefelds populære Ravn-serie

imperiet, michael katz krefeld

Den skandaleombruste rigmandsdatter Christiane Saxenholm er blevet kidnappet, og advokat Miriam Østergaard kontakter Ravn for at hyre ham til den helt specielle sag.

Ravn skal overbringe løsesummen på 3 millioner kroner til Christianes kidnapper, men snart bliver Ravn og Miriam inddraget i en magtkamp over et finansimperium til en værdi af 3,5 milliarder kroner. Hvis kampen ikke vindes, vil Saxenholm-familien styrte i grus.

Imperiet er den syvende selvstændige bog om privatopdageren Thomas “Ravn” Ravnsholdt.

Du kan købe Imperiet online, fx. hos Bog&Idé, eller i din nærmeste boghandel.Seneste bog i Michael Katz Krefelds anmelderroste serie om Cecilie Mars:

Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2022

En række drab på kvinder ryster Danmark og sætter ild til nettet og medierne.

Drabene fører tilbage til en gammel voldtægtssag, som samler en gruppe mænd med en indædt vrede mod kvinder.

I sin efterforskning kommer politikommissær Cecilie Mars på sporet af et hemmeligt selskab, og hun opdager hurtigt, at loven ikke rækker, hvis hun skal stoppe gerningsmændene.

LÆS OGSÅ: Michael Katz Krefeld om ny Cecilie Mars-krimi: Had og vold er farlige mænds modreaktion på #MeToo

Nattens udyr er en selvstændig fortsættelse til den anmelderroste bestseller Mørket kalder. En storbykrimi med den hårdtslående Cecilie Mars.

Tredje og sidste bind i trilogien om Cecilie Mars er netop udkommet.

Du kan købe Nattens udyr online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Læs mere om Krimimessens publikumspris her

krimimessens publikumspris

Michael Katz Krefeld har i år modtaget Krimimessens Publikumspris. Hans seneste roman er Imperiet som er 7. bog i den populære serie om detektiven Ravn.Vil du gerne finde flere gode bøger? Så se vores liste med krimi bøger her.