Danske krimier Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023

Krefeld vinder Krimimessens publikumspris

Forfatteren Michael Katz Krefeld modtog søndag Krimimessens Publikumspris 2023. Han har dermed som den eneste modtaget prisen tre gange, senest i 2022 og før det i 2018. Prisen blev indstiftet i 2016.

“Første gang jeg deltog i Krimimessen, tænkte jeg, at det var helt vanvittigt, at skulle tilbringe en weekend i et fængsel. Men så opdagede jeg, at det er én stor familie, som er her hvert år. Tusind tak – jeg er meget rørt,” sagde en glad Krefeld, da han fik overrakt Krimimessens Publikumspris af Horsens’ borgmester Peter Sørensen.

“Det er jer læsere, som bestemmer i dag og får mulighed for at hylde jeres favorit her på messen,” sagde Peter Sørensen og fortalte, at over 2.000 læsere har stemt på de ti nominerede forfattere.

To serier samtidigt

Michael Katz Krefeld holder to serier kørende parallelt: Serien om den hårdslående kriminalkommisær Cecilie Mars, og serien om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns Kanal med sin hund Møffe.

Michael Katz Krefeld debuterede i 2007 og har for sine bøger modtaget blandt andet Det Danske Kriminalakademis debutantpris, prisen for Bedste danske krimi, Martha-prisen for danskernes yndlingsforfatter, samt en Mofibo Award. Serien om Ravn er solgt til udgivelse i flere end 20 lande. 

Pressen skrev:

Mørket kalder (Cecilie Mars bind 1)
Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023 Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023 Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023 Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023 Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023
”Krefelds hidtil bedste krimi”
Jyllands-Posten

Nattens udyr (Cecilie Mars bind 2)
Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023
”Krefeld har aldrig været bedre”
Politiken

Bødlernes daggry 
(Cecilie Mars bind 3)
Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023
“Krefeld i fineste form … ganske enkelt forrygende”
Politiken


Bødlernes daggry

Michael Katz Krefeld modtager Krimimessens Publikumspris 2023

★★★★★ – Jyllands-Posten

★★★★★ – Fyens Stifttidende

En gal drabsmand terroriserer storbyen. Han myrder enlige kvinder for at indlemme dem i sin syge samling.

Den kontroversielle og fandenivoldske Cecilie Mars er udnævnt til drabschef, og sagen bliver en af de første, hun sammen med sit team skal forsøge at løse.

Men stærke kræfter i politiledelsen modarbejder hende. De har gravet en gammel uopklaret drabssag frem, som implicerer hende.

Mens Cecilie Mars kæmper for at klare frisag, bliver galningens samling større og større …

Bødlernes Daggry er en selvstændig fortsættelse til storbykrimierne Mørket kalder og Nattens udyr.

Du kan købe Bødlernes daggry online, fx hos Bog og idé, eller i din nærmeste boghandel.

Der er masser af skønne læseoplevelser i vente til enhver krimi-elsker. Find din næste krimi her.