Børnebøger Julebøger

Gode gaver til julesokken: Adventsgaver og kalendergaver til de 6-12-årige

Selvom man er blevet stor og går i skole, er der noget helt særligt over december. Hvis I har tradition for adventsgaver eller kalendergaver, så er der måske brug for ny inspiration.

Her er en liste med sjove bøger, spændende bøger, julebøger og quizbøger til de 6-12-årige, som egner sig perfekt som advents- og kalendergaver. Og så koster de under 100 kr.

Jul på Nørrebro: Iqbal Farooq og den lede julestjerne

Adventsgaver, kalendergaver, Iqbal Farooq, Iqbal Farooq og den lede julestjerne, Manu Sareen, børnebog, børnebøger, julebog, julebøger

Manu Sareen har skrevet en forrygende billedbog til julemåneden om Iqbal Farooq og hans familie fra Blågaardsgade. Indeholder bl.a. en julestjerne på afveje og en julemand, der ikke har helt rent mel i posen. Familien Farooq har aldrig før holdt jul, men selvfølgelig har de en plan!

Alder fra 7 år.

Du kan købe Igbal Farooq og den lede julestjerne online her eller i din lokale boghandel. 

Bogserie til gamers

Første bog i den populære serie om gamer-drengen Lucas. En action-mættet bogserie, som er super fed hvis du har et barn, der elsker at spille online, men som også læser bøger – eller måske skal inspireres til at læse derhjemme.

Der findes 5 bøger i serien, som er skrevet af Andreas Nederland og Frederik Hansen, der kender alt til at være bidt af et godt spil.

Find Game On serien online eller hos din boghandler.

LÆS OGSÅ: Hjælp til julenissen. Adventsgaver under 100 kr

Fortællinger fra pigelivet

adventsgaver, kalendergaver, K for Klara, Bare for sjov, pigebøger, pigebog, Line Kyed Knudsen, børnebog, børnebøger
Vilma og venner, Boline Skovly, pigebog, børnebøger, pigebøger, børnebog, adventsgaver, kalendergaver,
adventsgaver, kalendergaver, Saga på eventyr, Josefine Sundström, pigebog, pigebøger, børnebog, børnebøger

Venner, skole, familie og måske endda en kæreste. Der er nok at holde styr på for unge piger, og nogle gange kan det hele godt blive en smule overvældende. Heldigvis findes der masser af gode børnebogsserier om livet som pige.

Alder: Saga på eventyr og Vilma og venner til de 5-6-årige og den populære serie K for Klara til dem over 8 år.

Du kan finde K for Klara-serien online herSaga på eventyr-serien online herog Vilma og venner-serien online her. De kan også findes i din lokale boghandel. 

Kalendergaver til nye læsere: Læs med Sebastian Klein og de danske sportsstjerner

adventsgaver, kalendergaver, Læs med landsholdet, Carlsens læsestart, fodboldbog, fodboldbøger, Christian Eriksen, letlæsningsbog, letlæsningsbøger
adventsgaver, kalendergaver, Læs med Sebastian Klein, Carlsens Læsestart, Verdens farligste katte, letlæsning, letlæsningsbog, letlæsningsbøger, lær at læse, dyrebog, dyrebøger
adventsgaver, kalendergaver, Håndboldhistorier, Carlsens Læsestart, Mikkel Hansen, børnebog, børnebøger, letlæsning, letlæsningsbog, letlæsningsbøger, lær at læse

Til de børn, der er vilde med fakta, dyr og sport har Forlaget Carlsen lavet en stribe nye letlæste bøger, så børnene selv kan fordybe sig i facts og fortællinger. Der er fx dyrebøger med Sebastian Klein og en lang række sportsbøger med de danske fodbold- og håndboldstjerner.

Alder fra 7 år.

Du kan finde Læs med landsholdet-serien online herLæs med Sebastian Kleinonline her og Håndboldhistorier online her. De kan også alle findes i din lokale boghandel. 

Toy Story 4 – Historien fra filmen

Woody, Buzz og deres legetøjskammerater er tilbage! Den nye Toy Story film er genial. I bogen med historien fra filmen kan I genopleve magien fra biografen – eller forberede jer, så I kan se filmen i sofaen i juledagene.

I kan finde Toy Story 4-bogen online her eller købe den i jeres lokale boghandel.

Er I mere til Disney / Pixars film om drengen Coco, så er der også lavet en filmbog om Coco.

Quizbogen

adventsgaver, kalendergaver, Quizbogen, P. ruth jørgensen, quizbog, quizbog til børn, børnebog, børnebøger, quiz

En adventsgave, som er sjov for hele familien, for nu kan I gå igang med at stille hinanden både gakkede og kloge spørgsmål. 

Quizbogen indeholder 2222 spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Bogen er inddelt i mere end 120 sjove og oplysende kategorier. Den perfekte bog til en hyggelig quizaften med hele familien.

Du kan købe Quizbogen online her eller i din lokale boghandler