CarlsenPuls Bøger til unge Ditte Wiese Prisbelønnede romaner Young Adult-romaner

Fem grunde til hvorfor du skal læse Og så drukner jeg …

Og så drukner jeg, Ditte Wiese, provinspis, stress, angst, forventningspres, prestige

Forfatteren til Provinspis er tilbage med en ny og stærk roman om 18-årige Josephines kamp med forventningspres, prestige og perfektionisme. Her får du fem grunde til, hvorfor du bør aflyse alle dine planer og læse den med det samme.

Hey, soul sister!

via GIPHY

Vi elsker karakterer, vi kan relatere til. Hvis du ikke selv er en “Josephine”, så kender du helt sikkert en. Vi ville ønske, at vi kunne hænge ud med hende i virkeligheden og give hende en kæmpe krammer.

Hovedet på sømmet

via GIPHY

Har du nogensinde prøvet at læse en young adult-bog, hvor det var tydeligt, at forfatteren ikke forstod, hvad det vil sige at være ung? Ditte Wiese tror ikke, hun ved, hvordan det er at være ung i dag – hun ved det!

Help a sister out

via GIPHY

Søskende kan være møgirriterende, og selvom Josephine ofte har det sådan med sin bror Elliot, så vil vi gerne nominere ham til prisen for årets B E D S T E storebror.

LÆS OGSÅ: Fra provinspis til forventningspres, prestige og perfektionisme – Q&A med Ditte Wiese

Hello, sailor!

via GIPHY

Hvis alle kajaktrænere er lige så søde som Sebastian, har vi kun én ting at sige: Hvor tilmelder vi os?

Du er god nok

via GIPHY

Hvis du nogensinde har følt dig stresset over dit arbejde, presset til at vælge den rigtige uddannelse og følt, at du var ved at drukne, så er Og så drukner jeg … en vigtig påmindelse om, at du er god nok. Og du er ikke alene.

Se bogtraileren

En hudløs fortælling om en ung piges sammenbrud

Fem grunde til hvorfor du skal læse Og så drukner jeg ...

Hvis ikke du præsterer perfekt, er du en taber! Sådan tænker den 18-årige Josephine, der forsøger at være ligeså perfekt og dygtig som sine venner. Hun har lagt en plan for sit liv. Hun har valgt en fornuftig uddannelse, den rigtige kæreste og den korrekte diæt. Det er godt, og det er perfekt.

Men der er noget, der sitrer i hende. Små bølger af noget forkert, der presser på og holder hende vågen. Det borer sig ind i hendes hjerne og larmer. Får hende til at glemme ting. Glemme at trække vejret. Hun kan slet ikke få luft, men hun tør ikke råbe om hjælp. For hvis ikke hun kan alting, er hun jo ingenting.

Køb Og så drukner jeg … her eller hos din lokale boghandler

Læs et uddrag af Og så drukner jeg … her

En bog om at finde et ståsted, når man er i frit fald

Provinspis, Ditte Wiese, YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

Ida lider af en alvorlig omgang bøhlandsblues. Der sker absolut INTET i det hul, hun bor i. Alle er som levende døde, der bare gør det, som alle andre gør.

Drømmer om det, som alle andre drømmer om. Det er kun weekenderne, der giver kedsomheden modspil, og den kaster Ida sig grådigt over i en tåge af sex, sprut og stoffer.

Hun må væk. Ud. Bort. Provinsen er som kviksand: jo mere Ida kæmper imod, jo mere bliver hun trukket ned i et bundløst hul. Hvad gør man, når der er så meget at kæmpe imod? Når den største fjende … er en selv?

Læs et uddrag af Provinspis

Køb Provinspis her eller hos din lokale boghandler