Fiktion Amerikanske romaner Erotik Historiske romaner Skønlitteratur

Dage i Cape May er den perfekte sommerferiebog

dage i cape may er din sommerferiebog

Den amerikanske forfatter Chip Cheek har skrevet en forførende roman om en bryllupsrejse, der ændrer alt.

Året er 1957. USA er et land på kanten af forandring og det samme gælder det unge, nygifte sydstatspar Henry og Effie. Med planen om en to ugers bryllupsrejse er de rejst mod nord og ankommer til Cape May i New Jersey. Her tilbragte Effie sin barndoms sommerferier, men i stedet for den livlige og indbydende kystby hun husker, mødes de af en udenfor-sæsonen nedlukket og forladt by.

Efter et par dage, hvor de forsigtigt nærmer sig hinanden og den fysiske del af ægteskabet, begynder byens triste og isolerede følelse at smitte af på dem. Inden længe beslutter de at afkorte deres ophold og vende hjem.

Men skæbnen vil det anderledes, for pludselig er der lys i et af de store huse længere nede af gade. Velopdragne som de er, bestemmer de sig for at aflægge visit og hilse på. Festen er i gang, da de ringer på og døren åbner til en berusende verden af drama og begær blandt glamourøse mennesker.

Kærlighed og begær i Cape May

Henry og Effie bliver venner med de nye naboer: En smuk og vild overklassekvinde; den rige playboy, som er hendes elsker – og hans mystiske halvsøster, som Henry øjeblikkeligt tiltrækkes af.

Det forladte ferieparadis bliver deres legeplads, mens de sniger sig ind i forladte sommerhuse, sejler, løber nøgne rundt under stjernerne, har sex og drikker masser af gin. Henry og Effie glider fra uskyld til forræderi med uigenkaldelige konsekvenser som følge.

Fik vi sagt, at man får lyst til en (kold) drink under læsningen?

Det amerikanske forlag Celadon Books har lavet en sjov kapiteloversigt: Cape May fortalt gennem drinks. Her kan læseren følge med i, hvad der drikkes kapitel for kapitel – vi kan nok ikke anbefale, at læseren indtager sommerdrinks i samme tempo under læsningen 😱

Dage i Cape May er den perfekte sommerferiebog

Dage i Cape May af Chip Cheek

Chip Cheek, Dage i Cape May

Erotisk og bevægende roman om ægteskab, kærlighed og seksualitet, og de konsekvenser mødet med en gruppe depraverede jetsettere får for det unge par Henry og Effie, under deres bryllupsrejse i Cape May i 1957.

Du kan bestille Dage i Cape May her eller hos din lokale boghandler.