Krimi Stefan Ahnhem Svenske krimier Svenske krimiforfattere

En helt anden historie. Stefan Ahnhem klar med en ny selvstændig krimi

En helt anden historie er en selvstændig krimi fra Stefan Ahnhem, kendt for Fabian Risk-serien, der er udkommet i 30 lande og har solgt mere end 2,5 millioner bøger.

LÆS OGSÅ: Stefan Ahnhem klar med ny, spændende krimi, En helt anden historie

En kendt livsstilsblogger bliver fundet myrdet i en suite på et af Stockholms luksushoteller. Er det en kynisk iscenesat henrettelse eller resultatet af en erotisk leg, der er gået for vidt?

Sagen havner på Malin Rehnbergs bord, eller rettere på hendes yoga-måtte, da en kollega ringer til hende på et på alle måder højst ubelejligt tidspunkt. Efterforskningen har ikke været i gang mange timer før det går op for Malin, at den også indebærer en kamp mod hendes nye chef, der ønsker, at Rigskriminalpolitiet nedprioritere sagen til fordel for en sag om trafficking. Samtidig har Malin alvorlige problemer på hjemmefronten i Enskede, hvor det uforudsigelige liv som efterforsker får familielivet til at slå knuder.

Stefan Ahnhem Foto Thron Ullberg

Da der pludselig bliver begået endnu et mord, kastes alting op i luften. Umiddelbart er der ikke en forbindelse mellem ofrene, men måske kan det nye dødsfald være en brik i en større sag. Og hvem er den ukendte stalker, der bliver ved med at dukke op i efterforskningen, og hvad vil han?

En helt anden historie er en nervepirrende krimi, der udforsker hvor grænsen går mellem at være offentlig og privat.


Ny selvstændig krimi af den svenske forfatter Stefan Ahnhem, der har skrevet Fabian Risk-serien.

En kendt livsstilsblogger bliver fundet myrdet i en suite på et af Stockholms luksushoteller. Er det en kynisk iscenesat henrettelse eller resultatet af en erotisk leg, der er gået for vidt?

Sagen havner på Malin Rehnbergs bord, Fabian Risks tidligere kollega fra Helsingborg-politiet. Malin er nødt til at tage kampen med sin nye chef, der ønsker, at Rigskriminalpolitiet hellere skal fokusere på en vigtig sag om trafficking. Samtidig har Malin store ægteskabelige problemer, som hun må tackle sideløbende med den komplicerede sag.

Da der bliver begået endnu et mord, er alt oppe at vende. Umiddelbart er der ikke en forbindelse melem ofrene, men måske kan det nye dødsfald være en brik i en større sag. Og hvem er den ukendte stalker, der bliver ved med at dukke op i efterforskningen, og hvad vil han?

En helt anden historie er en nervepirrende krimi, hvor alt er i spil.

Du kan købe En helt anden historie af Stefan Ahnhem online fx hos Bog&idé eller i din nærmeste boghandel.

Få en oversigt over alle bøger i Fabian Risk serien her

Om Dennis Andersen Dennis Andersen (f.1973) cand. mag. og pressekoordinator på Lindhardt og Ringhof. Har tidligere været filmanmelder, pressekoordinator på TV 2 og PR Chef på Nordisk Film.