Krimi Stefan Ahnhem Svenske krimier Svenske krimiforfattere

En helt anden historie. Stefan Ahnhem klar med en ny selvstændig krimi

En helt anden historie. Stefan Ahnhem klar med en ny selvstændig krimi

En helt anden historie er en selvstændig krimi fra Stefan Ahnhem, kendt for Fabian Risk-serien, der er udkommet i 30 lande og har solgt mere end 2,5 millioner bøger.

LÆS OGSÅ: Stefan Ahnhem klar med ny, spændende krimi, En helt anden historie

En kendt livsstilsblogger bliver fundet myrdet i en suite på et af Stockholms luksushoteller. Er det en kynisk iscenesat henrettelse eller resultatet af en erotisk leg, der er gået for vidt?

Sagen havner på Malin Rehnbergs bord, eller rettere på hendes yoga-måtte, da en kollega ringer til hende på et på alle måder højst ubelejligt tidspunkt. Efterforskningen har ikke været i gang mange timer før det går op for Malin, at den også indebærer en kamp mod hendes nye chef, der ønsker, at Rigskriminalpolitiet nedprioritere sagen til fordel for en sag om trafficking. Samtidig har Malin alvorlige problemer på hjemmefronten i Enskede, hvor det uforudsigelige liv som efterforsker får familielivet til at slå knuder.

En helt anden historie. Stefan Ahnhem klar med en ny selvstændig krimi
Stefan Ahnhem Foto Thron Ullberg

Da der pludselig bliver begået endnu et mord, kastes alting op i luften. Umiddelbart er der ikke en forbindelse mellem ofrene, men måske kan det nye dødsfald være en brik i en større sag. Og hvem er den ukendte stalker, der bliver ved med at dukke op i efterforskningen, og hvad vil han?

En helt anden historie er en nervepirrende krimi, der udforsker hvor grænsen går mellem at være offentlig og privat.


En helt anden historie. Stefan Ahnhem klar med en ny selvstændig krimi

En kendt livsstilsblogger bliver fundet myrdet i en suite på et af Stockholms luksushoteller. Er det en kynisk iscenesat henrettelse eller resultatet af en erotisk leg, der er gået for vidt?

Sagen havner på Malin Rehnbergs bord, Fabian Risks tidligere kollega fra Helsingborg-politiet. Malin er nødt til at tage kampen med sin nye chef, der ønsker, at Rigskriminalpolitiet hellere skal fokusere på en vigtig sag om trafficking. Samtidig har Malin store ægteskabelige problemer, som hun må tackle sideløbende med den komplicerede sag.

Da der bliver begået endnu et mord, er alt oppe at vende. Umiddelbart er der ikke en forbindelse melem ofrene, men måske kan det nye dødsfald være en brik i en større sag. Og hvem er den ukendte stalker, der bliver ved med at dukke op i efterforskningen, og hvad vil han?

Du kan købe En helt anden historie af Stefan Ahnhem online fx hos Bog&idé eller i din nærmeste boghandel.


Få en oversigt over alle bøger i Fabian Risk serien her

Find den nyeste Stefan Ahnhem her: Byttet

En helt anden historie. Stefan Ahnhem klar med en ny selvstændig krimi

★★★★ “Intet er, hvad det udgiver sig for at være i denne svindler-krimi” – Jyllands-Posten

Stefan Ahnhem, som står bag de bedstsælgende krimier om Fabian Risk, har skrevet en psykologisk thriller om parforhold i opløsning.

Carl og Helene har brug for en lang ferie, hvor de har tid til at finde hinanden igen. De har fundet et drømmehus i Californien og har derfor byttet deres hjem med et amerikansk par, som skal tilbringe sommeren i deres villa i Stockholms skærgård. Men så snart Carl og Helene lander i Santa Cruz er der noget, som føles forkert. Så huset virkelig sådan ud på billederne? Og hvad har det andet par egentlig gang i i deres hjem? Byttet beskæftiger sig med, hvordan vores drømme og fantasier kan vendes imod os, så vi i sidste ende ikke tør tro på os selv..

Du kan købe Byttet online fx hos Bog&idé eller i den nærmeste boghandel.

Mangler du mere læseinspiration? Så har vi med garanti en krimi til dig.

Om Dennis Andersen Dennis Andersen (f.1973) cand. mag. og pressekoordinator på Lindhardt og Ringhof. Har tidligere været filmanmelder, pressekoordinator på TV 2 og PR Chef på Nordisk Film.