Krimi Aktuelt Danske krimier Danske krimiforfattere Michael Katz Krefeld Populære krimier

Efterårets mest ventede krimi? Krefeld er tilbage!

Krefeld-ny-krimi

Michael Katz Krefelds trofaste læsere har et luksusproblem. De vil nemlig både have en ny krimi i Ravn-serien OG Cecilie Mars-serien.

Gennem 00’erne har læserne fulgt Ravn og hans venner på Christianshavn i de seks bøger, der er indtil nu er udkommet i den populære Ravn-serie. Men fans har også spændt spurgt krimiforfatteren, om der mon kommer en fortsættelse til den første krimi med Cecilie Mars, der udkom for to år siden. Nu er svaret her …

Afsløring på sociale medier

Michael Katz Krefeld har i løbet af de seneste måneder delt billeder og små glimt fra kontoret – og for dem, der følger Michael på facebook eller instagram, er det derfor ikke en overraskelse, at næste bog bliver…. en Cecilie Mars-krimi.

Efterårets mest ventede krimi? Krefeld er tilbage!

Ny krimi i Cecilie Mars-serien

Nattens udyr udkommer den 30. oktober og er en selvstændig fortsættelse til den anmelderroste bestseller Mørket kalder.

I den nye krimi fra Krefeld ryster en række bestialske kvindedrab Danmark og sætter ild til nettet og medierne. Drabene fører tilbage til en gammel voldtægtssag, som samler en gruppe mænd med en indædt vrede mod kvinder.

I sin efterforskning kommer politikommisær Cecilie Mars på sporet af et hemmeligt selskab, og hun opdager hurtigt, at loven ikke rækker, hvis hun skal stoppe gerningsmændene.

Men hendes kontante og kompromisløse stil skaber hurtigt nye fjender – både i politiets ledelse og hjemme i Nordvest, hvor bandekrigen raser, og Cecilie selv er under mistanke for drab.

Pludselig befinder hun sig som et muligt bytte og trofæ for en brutal vrede. 

Nattens udyr udkommer 30. oktober

Den nye bog i Cecilie Mars-serien har fået titlen Nattens udyr og kan allerede nu forudbestilles hos din yndlingsboghandler.

Efterårets mest ventede krimi? Krefeld er tilbage!

Mangler du mere læseinspiration? Så find den bedste krimi til dig her.