Colleen Hoover Krimi

Ny udgave af nervepirrende og sexet thriller-hit fra Colleen Hoover

colleen hoover, verity, mørkt bedrag, romantisk thriller, krimi, romance

I Verity – Mørkt bedrag afsløres mørke hemmeligheder, og Colleen Hoover viser, at hun også mestrer thriller-genren.


”Tak, fordi du gav bogen her en chance. Den er en afstikker fra de romantiske kærlighedshistorier, jeg normalt skriver, så jeg sætter stor pris på, at du har taget denne rejse med mig,” skriver Colleen Hoover i taksigelserne til den første udgave af Mørkt bedrag, hvor hun samtidig opfordrer sine tre sønner Levi, Cale og Beckham til IKKE at læse bogen.

Hun skriver samtidig en advarsel til ægtemanden Heath Hoover:
“Du må heller ikke læse bogen her. Jeg elsker dig og vil gerne blive ved med at være gift med dig.”

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Verity – Mørkt bedrag er en romantisk thriller om, hvor langt nogen er villig til at gå i kærlighedens navn. Vi kan godt forstå, at Colleen ikke vil have, at familien Hoover læser bogen, for den viser de mørkeste, mest modbydelige sider af et sygt sind.

På overfladen er Verity succesfuld forfatter, perfekt hustru og kærlig mor. Men hun viser sig at være ekstremt manipulerende og besat af begær, og alt, der står i vejen for at kunne udleve det hede kærlighedsforhold til ægtemanden, bliver set som en trussel. Selv når det er hendes egne børn…

Dystre hemmeligheder og hed sex

Med Mørkt bedrag viser Colleen Hoover en ny, skræmmende uhyggelig og nervepirrende side af sig selv som forfatter, men det betyder ikke, at der er mangel på hemmeligheder og hed sex, som er faste elementer i enhver Hoover-roman. Der er også forelskelse og kærlighed. Og en lækker mand (Jeremy), som er svær at modstå for hovedpersonen Lowen. Selvom han er gift, og hans bestsellerforfatter-kone Verity Crawford ligger i koma efter en trafikulykke.

LÆS OGSÅ: 18 skønne bøger om kærlighed du (måske) ikke har læst

Lowen, der er en forfatter uden succes, er blevet hyret til at skulle færdiggøre Veritys bøger i en planlagt serie. Et tilbud, der er svært at sige nej til, for Lowen mangler penge og er blevet sat på gaden.

I arbejdet med Veritys bøger bliver Lowen indlogeret i Jeremys og Veritys hus, og her falder Lowen over et manuskript, som viser sig at være Veritys selvbiografi. En afslørende en af slagsen, hvor Verity skriver om sit ægteskab og de rædselsvækkende hændelser, det ødelagde familien for altid.

Lowen står over for et dilemma, de ville elske i Mads & Monopolet (nu Sara & Monopolet). Skal hun vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet? Vil det kun splitte familien yderligere, hvis han kender sandheden? Og hvad skete der egentlig med Verity. Var det en ulykke, et mislykket selvmordsforsøg eller et mord?

Det hele bliver ikke mindre kompliceret og uhyggeligt af, at Lowen har mistanke om, at Verity slet ikke er så koma-ramt. Havde hun ikke øjenkontakt med Lowen? Og hvorfor siger Jeremys 5-årige søn, at han taler med mor?

Uenighed om slutningen – er Verity skyldig eller offer?

Mørkt bedrag er en af de mest populære Colleen Hoover-titler blandt dedikerede fans, og her bliver plottet ivrigt diskuteret. Så meget, at man taler om to lejre, som fortolker slutningen på hver deres måde. I den ene version er Verity skyldig, og i den anden version er hun offer for sin egen manipulation.

I den nye udgave af bogen, som har fået titlen Verity – Mørkt bedrag, har Colleen Hoover tilføjet et ekstra kapitel, som kaster lys over, hvad der skete med Lowen og Jeremy et år efter, de forlod huset for altid, og Verity mødte sin dystre skæbne.

LÆS OGSÅ: Det begynder med os er opfølgeren til det globale romance-hit Det ender med os. Smuglæs i bogen her!

Danske læsere har taget bogen til sig, og den er blevet vurderet til at være en ‘virkelig underholdende og fuldstændig fantastisk pageturner’ i læseranmeldelser på bog.nu – se anmeldelser her.

Verity – Mørkt bedrag udkommer 1. december.

Thriller og mere romantik på vej fra Colleen Hoover

Det bliver ikke sidste gang, Colleen Hoover kaster sig ud i thriller-genren. Der skulle være flere udgivelser i den genre på vej fra Hoover, og den næste burde være klar i løbet af næste år.

Fans af de mere romantiske og mindre thriller-agtige Hoover-romaner skal dog ikke frygte, at det er slut med de klassiske Hoover-hit, og de kan allerede begynde at glæde sig til, at Heart Bones udkommer på dansk i starten af næste år.

LÆS OGSÅ: Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

Heart Bones er en typisk CoHo-kærlighedshistorie om de to teenagere Beyah og Samson, der troede, de skulle have en romantisk sommerflirt uden problemer, men deres meget forskellige baggrunde komplicerer kærligheden. Den er et godt sted at starte for de yngre læsere.

Læs mere om Verity – Mørkt bedrag

Ny udgave af nervepirrende og sexet thriller-hit fra Colleen Hoover

Verity – Mørkt bedrag er en opdateret udgave af den virale thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover, som inkluderer forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel.

Lowen har drømme om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere er i stand til at skrive.

I familien Crawfords hjem gennemgår Lowen Veritys noter for at komme i gang med at skrive. Lowen falder over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en forfærdelig udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor den lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hendes følelser for ham vokser, ser hun muligheder i, at han kender sandheden.

For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende?

Du kan købe Verity – Mørkt bedrag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.


4 aktuelle Colleen Hoover-bøger

Heart Bones

Ny udgave af nervepirrende og sexet thriller-hit fra Colleen Hoover

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.
For sent

Ny udgave af nervepirrende og sexet thriller-hit fra Colleen Hoover

En psykologisk suspenseroman om besættelse og farlig kærlighed. 


Sloan vil gøre alt for dem, hun elsker. Og det gør hun – hver evig eneste dag. Hun forelsker sig i den forførende men farlige narkogangster Asa Jackson, som giver hende et holdepunkt i livet, selvom det er på bekostning af hendes værdier. Hun bliver følelsesmæssigt og økonomisk afhængig af Asa, og han bliver besat af hende – på en foruroligende og stadig mere farlig måde. 

Da undercoveragenten Carter kommer ind i billedet, føler Sloan en øjeblikkelig og overraskende tiltrækning. Men hvis Asa opdager det, slår han Sloan ihjel. Og Asa er altid et skridt foran alle i sit liv – inklusive Sloan. Ingen står nogensinde i vejen for ham. Ingen før Carter.

Du kan købe For sent online, hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.
Det begynder med os

Ny udgave af nervepirrende og sexet thriller-hit fra Colleen Hoover

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online eller i din lokale boghandel.
Det ender med os

Ny udgave af nervepirrende og sexet thriller-hit fra Colleen Hoover

NY UDGAVE MED EKSTRA MATERIALE!

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Denne udgave indeholder en samling billeder samt en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor, Vannoy Fite, hvis historie er inspirationskilde til bogen. 

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Ser det som min fornemmeste opgave at sprede læseglæde og dele stærke læseoplevelser med andre læseheste. Det gør jeg som en del af presseteamet hos Lindhardt og Ringhof og i min fritid, hvor bogstakken på mit natbord er faretruende høj. Har en fortid som bogopsætter, journalist, kulturredaktør og kommunikations- og pressekonsulent og har altid valgt arbejdspladsen nøje efter, om jeg kunne dele min store kærlighed til bøger og kultur.