Bøger fra Disney Børnebøger Carlsen H.C. Andersen Inspirationslister og guides Klassiske børnebøger

5 citater til barnedåb du skal bruge i din tale. Se de bedste citater til den særlige lejlighed

5 Citater til barnedåb du skal bruge i din tale. Se de bedste citater til den særlige lejlighed.

Skal du snart holde tale til en barnedåb? Og mangler du det helt perfekte citat, der kan sætte skrivningen i gang? Så er der hjælp at hente! Vi har her samlet 5 gode bud på citater til barnedåb, du kan bruge i din tale.

Er der noget smukkere, end når et nyt liv kommer til verden? Det er en af de helt særlige oplevelser, der er helt uforglemmelige. Hvis du så efterfølgende skal til barnedåb, og måske ovenikøbet holde en tale, kan det straks blive sværere at formulere kærligheden og følelserne en sådan begivenhed medfører.

LÆS OGSÅ: Mangler du et godt citat til fødselsdagskortet? Vi har samlet 5 bud på et smukt citat til fødselsdagskortet til børn.

Derfor er det en god ide at kigge til bøgernes verden! Det er nemlig enormt smukt at benytte sig af det helt rigtige citat, hvis ordene har svært ved at finde vej. Og det er da unægteligt svært, at finde de ord der indfanger hvordan det føles, når et nyt liv kommer til. Citater til barnedåb er måske nogle af de sværeste netop af denne årsag!

LÆS OGSÅ: 8 citater om kærlighed: De bedste citater om kærlighed fra bøgernes verden.

Derfor har vi her samlet 5 bud på citater til barnedåb, du skal bruge i din tale, som forhåbentligvis kan hjælpe med at sætte ord på denne helt særlige begivenhed. Citater til barnedåb skal ikke være en kamp, og derfor har vi forhåbentligvis gjort det en anelse lettere. Se vores citater til barnedåb her.
5 citater til barnedåb du skal bruge i din tale:

Citater til barnedåb

“Selv om Dumbo var blevet verdensstjerne, var det allerbedste, at han nu igen kunne være sammen med sin mor, for sammen med hende følte han sig aldrig alene.”

Dumbo, Walt Disney.Citater til barnedåb

“Sikke en dreng, hviskede Josef. Sikke en smuk og fin dreng. Maria nikkede og smilede, ja sikke en smuk og fin dreng, det er næsten som om han lyser.”

Barnets Bibel, genfortalt af Kim Fupz Aakeson.Citater til barnedåb

“Livet er det dejligste eventyr.”

Hvad hele familien sagde, H.C Andersen.Citater til barnedåb

“Nogle gange er det de mindste ting fylder mest i hjertet.”

Peter Plys.“Hvordan staver man til kærlighed?” spurgte Grisling. “Man staver det ikke … Man føler det,” svarede Peter Plys.

Peter Plys.Leder du efter mere inspiration? Så følg os på vores Facebook-side, hvor vi deler masser af læseglæde!

Klik her og se mere.