Bøger fra Disney Børnebøger Carlsen H.C. Andersen Inspirationslister og guides Klassiske børnebøger

5 citater til barnedåb du skal bruge i din tale. Se de bedste citater til den særlige lejlighed

5 Citater til barnedåb du skal bruge i din tale. Se de bedste citater til den særlige lejlighed.

Skal du snart holde tale til en barnedåb? Og mangler du det helt perfekte citat, der kan sætte skrivningen i gang? Så er der hjælp at hente! Vi har her samlet 5 gode bud på citater til barnedåb, du kan bruge i din tale.

Er der noget smukkere, end når et nyt liv kommer til verden? Det er en af de helt særlige oplevelser, der er helt uforglemmelige. Hvis du så efterfølgende skal til barnedåb, og måske ovenikøbet holde en tale, kan det straks blive sværere at formulere kærligheden og følelserne en sådan begivenhed medfører.

LÆS OGSÅ: Mangler du et godt citat til fødselsdagskortet? Vi har samlet 5 bud på et smukt citat til fødselsdagskortet til børn.

Derfor er det en god ide at kigge til bøgernes verden! Det er nemlig enormt smukt at benytte sig af det helt rigtige citat, hvis ordene har svært ved at finde vej. Og det er da unægteligt svært, at finde de ord der indfanger hvordan det føles, når et nyt liv kommer til. Citater til barnedåb er måske nogle af de sværeste netop af denne årsag!

LÆS OGSÅ: 8 citater om kærlighed: De bedste citater om kærlighed fra bøgernes verden.

Derfor har vi her samlet 5 bud på citater til barnedåb, du skal bruge i din tale, som forhåbentligvis kan hjælpe med at sætte ord på denne helt særlige begivenhed. Citater til barnedåb skal ikke være en kamp, og derfor har vi forhåbentligvis gjort det en anelse lettere. Se vores citater til barnedåb her.
5 citater til barnedåb du skal bruge i din tale:

Citater til barnedåb

“Selv om Dumbo var blevet verdensstjerne, var det allerbedste, at han nu igen kunne være sammen med sin mor, for sammen med hende følte han sig aldrig alene.”

Dumbo, Walt Disney.Citater til barnedåb

“Sikke en dreng, hviskede Josef. Sikke en smuk og fin dreng. Maria nikkede og smilede, ja sikke en smuk og fin dreng, det er næsten som om han lyser.”

Barnets Bibel, genfortalt af Kim Fupz Aakeson.Citater til barnedåb

“Livet er det dejligste eventyr.”

Hvad hele familien sagde, H.C Andersen.Citater til barnedåb

“Nogle gange er det de mindste ting fylder mest i hjertet.”

Peter Plys.“Hvordan staver man til kærlighed?” spurgte Grisling. “Man staver det ikke … Man føler det,” svarede Peter Plys.

Peter Plys.

Leder du efter en flotboggave du kan give til barnedåb? Her er tre bud:

Barnets bibel genfortalt af Kim Fupz Aakeson

barnets bibel, kim fupz aakeson

I Barnets Bibel gendigter Kim Fupz Aakeson, en af Danmarks allerstørste børnebogsforfattere, 60 af de allervigtigste fortællinger fra både Det gamle og Det nye testamente i en smuk og gennemillustreret børnebibel, som både børn og voksne kan nyde.

Biblen har mange forskellige og fantastiske historier. Der er historier om brødre, der ikke kan komme overens med hinanden. Der er historier om konger, der frygter deres trone. Der er historier om krig, om magre køer, om trompeter, der vælter mure, om et land, der flyder med mælk og honning. Men først og sidst handler Biblen nok om kærlighed.

Barnets Bibel er en oplagt gavebog til dåb, konfirmation eller bare til højtlæsning for alle aldre.

Fra ca. 4 år

Du kan købe Barnets Bibel online, fx hos Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
En ganske særlig billedbog

Her er vi
Oliver Jeffers

Her er vi er en af Oliver Jeffers ganske særlig billedbog, som er den perfekte dåbsgave. Selv skabte han bogen til sin egen nyfødte søn.

Velkommen til planeten, Jorden. Det kan være et forvirrende sted, især hvis du lige er ankommet.

Dit hoved vil være fyldt med spørgsmål, så lad os se nærmere på vores planet og hvordan vi lever på den.

Fra ca. 2 år

Du kan købe Her er vi online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Leder du efter mere inspiration? Så følg os på vores Facebook-side, hvor vi deler masser af læseglæde!
De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner

De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner, Beatrix Potter, Peter Kanin, børnebog, børnebøger, børnebogsklassiker, klassiske børnebøger

De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner indeholder alle Beatrix Potters klassiske Peter Kanin-historier i uforkortet form med alle originale tegninger.

De 23 historier kan læses fortløbende eller hver for sig som en historie alene.

Ud over historierne om Peter Kanin indeholder dette værk også flere fortællinger, som ikke er blevet udgivet før, samt nogle af Beatrix Potters fineste tegninger.

Fra ca. 4 år. 

Du kan købe De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner online eller i din nærmeste boghandel.
Se flere forslag til bøger du kan give til barnedåb her