Aktuelt Børnebøger Play fra Carlsen

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Carlsen Play

Med Play fra Carlsen bliver kendte og elskede universer fra bøgerne med Totte og Lotte, Sebastian Klein og Sallys far nu til kortspil, memospil, billedlotterier og brætspil.

Kan du huske dine gamle bilkort fra din barndom, hvor en Audi 100 slog en Austin 1100, fordi den kunne accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på 9 sekunder mod Austins 14 sekunder? Og kan du huske, når du sad og spillede brætspillet Afrikas Stjerne med dine forældre i sommerhuset?

Så er der nu mulighed for at genopleve de mange gode timer med dine egne børn og børnebørn i et univers, de i forvejen kender og elsker fra bøgerne. Play fra Carlsen lancerer nemlig syv nye spil til hele familien og alle aldre med Totte og Lotte, Sebastian Klein og Sallys far. Alle spillene er i en god kraftig kvalitet, så de kan tåle at blive brugt at mange børnehænder.

På utallige opfordringer

“Igen og igen blev vi spurgt af børn og deres forældre, om vi ikke kunne udvikle nogle sjove spil ud fra de bøger, som de læste sammen,” fortæller Kaya Hoff, direktør for Carlsen: “Så vi har taget tre af vores stærkeste brands og forvandlet universerne til kortspil, memospil, billedlotteri og brætspil.”

Kortspillet Dyst med de farligste dyr af Sebastian Klein minder om de gamle bilkort. Vidste du f.eks., at hvidhajen kun er skyld i 3-5 dødsfald om året, mens hunde har 50.000 årlige dødsfald på samvittigheden? Og når Sallys far taber badebukserne i svømmehallen og siger “shit” får du en krone i din bandekasse i brætspillet Bandekassespillet.

Hyggeligt samvær

“Vi bringer karaktererne til live uden for bøgerne med de her spil, og samtidig er Sallys far virkelig sjovt at spille, mens man lærer en masse om dyr med Sebastians spil,” siger Anne Sofie Sternberg, redaktør på Play fra Carlsen: “Man slår med en terning, skal tælle og huske. Det styrker evnen til at koncentrere sig og lærer børn af vinde og tabe på en god måde. Det er læring gennem leg, hvor bøgerne er læring gennem læsning.”

“Men vigtigst af alt er nok, at børn og forældre eller bedsteforældre får samvær om noget godt. For der er vel ikke noget hyggeligere end at sidde og spille, gætte og grine sammen,” siger Kaya Hoff.
Dyst med de farligste dyr

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Baseret på Sebastian Kleins bestseller Verdens 100 farligste dyr kommer nu et underholdende og lærerigt kortspil, hvor der dystes, som man kender det fra bilkort. Spillet indeholder 40 flotte dyrekort med foto og fakta om dyrene. Alle kort er designet med nemt aflæselige ikoner og prikker, så alle i familien kan være med. I spillet konkurreres der på dyrenes hastighed, levetid, vægt, længde og dødelighed, og mange vil nok blive overrasket over, at størst ikke altid er farligst!

Indeholder: 40 dyrekort og regler.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Dyst med de farligste dyr online eller i din nærmeste boghandel.
Verdens vildeste dyrebingo

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Verdens vildeste dyrebingo er Sebastian Kleins store bingospil til hele familien! Spillet er produceret i en lækker kvalitet med flotte fotos af 64 vilde og fantastiske landdyr, havdyr og fugle. Med til spillet hører en folder fyldt med sjove fakta om alle dyrene fra spillet, så du kan blive klogere, mens du spiller. Hvem mon bliver den første, der får hele pladen fuld og kan råbe BINGO?!

Indeholder: 64 dyrebrikker, 1 stofpose, 12 spilleplader, 1 oversigtsplade, 200 markeringsbrikker og en 16-siders folder med regler og sjove fakta om dyrene.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Verdens vildeste dyrebingo online er i din nærmeste boghandel.
Sebastians memo

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Tag med Sebastian Klein på bondegården, og lær at genkende dyrene i dette klassiske memo-spil med bondegårdsdyr. Spillet er lavet i god kvalitet, så det kan holde til at blive spillet igen og igen. Æskens søde design med håndtag og hang-tag gør den til en oplagt gaveidé til alle små dyreelskere.

Indeholder 30 brikker.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Sebastians memo – Bondegårdsdyr online eller i din nærmeste boghandel.
Bandekassespillet

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Skidesjovt Sallys far-brætspil for hele familien!

Eddie og Sally har lavet bandekasser til alle. Hvem får først fyldt sin op? Slå med terningen, følg felterne, og kryds fingre for, at bandeordene går din vej. Spillet er baseret på Thomas Brunstrøms og Thorbjørn Christoffersens højtelskede Sallys far-univers.

Indeholder: 1 spilleplade, 1 pose med 100 Sallys far-mønter, 4 bandekasser, 4 spillebrikker, 1 terning og 1 sæt spilleregler.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Sallys far – Bandekassespillet online eller i din nærmeste boghandel.

Elsker du Sallys far og hele familien? Læs meget mere om Sallys far her.
Huskespillet

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Sjovt og flot memospil baseret på de populære Sallys far-bøger!

Memospil med motiver fra det højtelskede børnebogsunivers, Sallys far, der er skabt af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Spillet er lavet i god kvalitet, så det kan holde til at blive spillet igen og igen. Sallys far – Huskespillet er en oplagt tilføjelse til spilhylden for alle, der elsker Sallys far – eller bare elsker et sjovt spil.

Indeholder: 60 brikker (30 sæt).

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Sallys far – Huskespillet online eller i din nærmeste boghandel.
Totte og Lotte billedlotteri

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Billedlotteri med klassiske Totte og Lotte-motiver på brikkerne. Det hele er pakket i en kvalitetsæske, der holder til at bliver spillet igen og igen. Æsken har en bomuldssnor og indeholder 4 plader og 24 brikker.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Totte og Lotte – Billedlotteri online eller i din nærmeste boghandel.
Totte og Lotte memo

Carlsen lancerer nye sjove spil med Sebastian Klein, Sallys far og Totte og Lotte

Klassisk memospil i lækker kvalitet og med Gunilla Woldes tidløse og søde tegninger fra Totte og Lotte-universet. Spillet leveres i en flot æske med bomuldssnor. Indeholder 30 brikker (15 par).

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Totte og Lotte – Memo online eller i din nærmeste boghandel.