Carlsen Indefra

Kaya Hoff ny direktør for Forlaget Carlsen

Kaya Hoff foto Thomas A

“Jeg nyder det tætte samarbejde med alle de fantastiske mennesker, som tilsammen udgør holdet bag Danmarks største og bedste børnebogsforlag. Det arbejde glæder jeg mig til at fortsætte i en ny rolle,” siger Kaya Hoff.

Kaya Hoff tiltræder som ny direktør for Forlaget Carlsen fra d.d.

Kaya Hoff er 49 år og kom til Carlsen som redaktionschef i 2017 fra en stilling som seniorredaktør på Gyldendal, Børn og Unge, hvor hun siden 2007 bl.a. har været redaktør for Jakob Martin Strid, Alberte Winding, Tina Sakura og Glenn Ringtved. Før Gyldendal har hun en lang og alsidig brancheerfaring som bl.a. oversætter og redaktør hos Egmont Kids. I 2021 blev hun forlagschef på Carlsen.

Glæder sig til ny rolle

”Alle i forlagshuset Lindhardt og Ringhof kender allerede Kaya, som den positive, begavede og engagerede kollega, hun er. Kaya har i forvejen de sidste fem år spillet en afgørende rolle for at løfte indhold, udgivelser, forfattere og medarbejdere på Carlsen til et nyt højt niveau, så vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at påtage sig opgaven,” siger adm. direktør Lars Boesgaard.

”Jeg glæder mig. Carlsen ligger mit hjerte nær, og jeg nyder det tætte samarbejde med medarbejdere og forfattere, illustratorer og alle de andre fantastiske mennesker, som tilsammen udgør holdet bag Danmarks største og bedste børnebogsforlag. Det arbejde glæder jeg mig til at fortsætte i en ny rolle. Strategien er uændret, og Carlsen lander et rigtig flot resultat i år, lige som vi ser positivt på 2023. Vi har et utroligt stærkt hold og program,” siger Carlsens direktør Kaya Hoff.

Fra Pixi til Sallys Far

Forlaget Carlsen er Danmarks største børnebogsforlag. Forlaget Carlsen har udgivet børne- og ungdomslitteratur siden 1942 og udgiver både Rasmus Klump og Peter Pedal, Pixi-bøger og Disney-klassikere, samt nyere forfattere som Sebastian Klein, Sarah Engell, Thomas Brunstrøm, Oliver Jeffers, Karen McManus, Kim Fupz Aakeson og Dav Pilkey.