Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Børnebøger 13-15 år CarlsenPuls Val Emmich Young Adult-romaner

Kære læser, i dag bliver en fantastisk dag, fordi der er nyt på filmfronten om Kære Evan Hansen

Kære Evan Hansen, ungdomsbog, ya, young adult,musical, bog, teenager

Når den angstramte Evan Hansen skriver breve til sig selv i forsøget på at få det bedre, begynder de altid sådan her: “I dag bliver en fantastisk dag, fordi …” Nu er filmtraileren til Kære Evan Hansen landet, og dagen føles allerede ret så fantastisk.

Læserne har ventet længe. Først på bogen bag musicalsuccesen og sidenhen på filmen. Nu er filmtraileren til Kære Evan Hansen endelig blevet offentliggjort.

Det begynder med en hvid løgn

Kære Evan Hansen handler om Evan, der altid har følt sig alene, og da et brev ender i de forkerte hænder, hvirvles han ind i en families sorg, der med åbne arme byder ham velkommen. Pludselig hører han til. Men tilhørsforholdet kommet også med en pris, og Evan bliver langsomt fanget i sit eget spind af løgne.

LÆS OGSÅ: John Ambrose McClaren er den nye Evan Hansen!

Hvad der begynder som en hvid løgn fører til store sandheder i denne varme og hjerteskærende fortælling, fyldt med sorg og autenticitet, om kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Se filmtraileren


LÆS OGSÅ: The Hate U Give-stjerne skal være med i Kære Evan Hansen-filmen

Det bliver den originale Evan Hansen fra musicalen, Ben Platt, der indtager den velkendte stribede polo. På rollelisten finder du også Amandla Stenberg (Alt eller intet, 2017), Amy Adams (Kvinden i vinduet, 2021) og Julianne Moore (Still Alice, 2014).

Det vides endnu ikke med sikkerhed, om filmen får premiere i de danske biografer, men den forventes at lande i de amerikanske biografer i efteråret.


Val Emmich m.fl.: Kære Evan Hansen


YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, kære evan hansen, deaer evan hansen, Steven Levinson, Benj Passek og Justin Paul, Val Elmich.

Evan har altid følt sig alene. Men da hans brev til sig selv havner i de forkerte hænder, bliver han pludselig trukket ind i en families sorg over tabet af deres søn, åbner nye muligheder sig. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål.

Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt truer med at falde sammen, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: Sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme coming-of-age-fortælling om sorg, autenticitet og kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Du kan købe Kære Evan Hansen online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Se bogtraileren