CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere krimi for unge Young Adult-romaner

Hvilken bog af Karen M. McManus skal du give dig i kast med?

echo ridge, en af os lyver, en af os dræber, alt det vi ikke vidste, ya, young adult, karen m mcmanus

Hun tog læserne med storm i 2017, da hun debuterede med En af os lyver. Siden da er det blevet til adskillige bøger, og her kan du finde den af Karen M. McManus’ bøger, der passer perfekt til dig.

Hun er dronningen af ya-thrillere, og selvom de alle handler om mørke hemmeligheder og drama, er historierne ret forskellige. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte (eller fortsætte med) Karen M. McManus’ forfatterskab, hjælper vi dig på vej her.

Du skal læse En af os lyver, hvis du er kæmpe fan af serier som Riverdale og Pretty Little Liars

all the feels, En af os lyver, karen m. macmanus

Alle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.

Fem elever mødes en helt almindelig mandag eftermiddag på Bayview High til eftersidning. Men en af dem kommer ikke ud i live, og de er resterende fire er alle mistænkte for mordet på deres klassekammerat.

Men hvem gjorde det? Var det stræberen Brownyn, den populære Addy, Nate med det dårlige ry eller sportsstjernen Cooper?

En ting er sikkert: Simon havde planer om poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre.

Du kan købe En af os lyver online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Se bogtraileren


LÆS OGSÅ: Hvilken af karaktererne fra En af os lyver er du?

Du skal læse En af os dræber, hvis du ikke ønsker at slippe et velkendt univers og bare vil have mere

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladderaps på Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu.

Nogen er fast besluttet på at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ‘konsekvens’. Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

Du kan købe En af os dræber, fx på på Saxo.com, eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren


Du skal læse Echo Ridge, hvis du vil læse en nervepirrende whodunit-historie med en stærk heltinde i hovedrollen

all the feels, Echo Ridge, Karen M. McManus, YA, young adult, ungdomsbog, en af os lyver

Echo Ridge er en lille by, og Ellery har aldrig været der før, men hun har hørt om den. Det var der, hendes moster forsvandt som 17-årig. Og for blot fem år siden blev byen landskendt, da årets homecoming queen blev myrdet. Nu skal Ellery bo der sammen med sin tvillingebror.

Nogen truer med at gøre årets homecoming lige så farlig, som den var for fem år siden.

Efterhånden som Ellery lærer mere om Echo Ridge, står det klart: Alle skjuler noget. Men hemmeligheder kan være farlige – og de fleste er ikke gode til at holde på dem. I Echo Ridge er det bedst at holde sine hemmeligheder for sig selv …

Du kan købe Echo Ridge online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Se bogtraileren


LÆS OGSÅ: Indspilningerne til En af os lyver er i gang – her er castet!

Du skal læse Alt det vi ikke vidste, hvis du vil have plot twists, hemmeligheder og familiedrama

Alt det vi ikke vidste, karen m mcmanus, karen mcmanus, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur, krimi, krimi for unge, teenager

Selvom Milly, Aubrey og Jonah er fætre og kusiner, kender de knap nok hinanden, og de har aldrig mødt deres rige bedstemor, som slog hånden af deres forældre, før de blev født. Så da de modtager en invitation til at komme og arbejde hos hende sommeren over, bliver de nysgerrige.

Deres forældre insisterer på, at de tager afsted, men da Milly, Aubrey og Jonah ankommer til øen, står det klart, at hun har helt særlige planer, og at familiens fortid er både mystisk og mørk.

Alle i familien har hemmeligheder, og hvad det end var, der skubbede dem fra hinanden, er langt fra et overstået kapitel …

Du kan købe Alt det vi ikke vidste online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Se bogtraileren


Hvis du stadig er i tvivl, om hvilken af McManus’ bøger, du skal læse, kan du tage testen her:

Virker det ikke? Find testen her!

Om forfatteren

Karen M. McManus har en BA i Engelsk fra College of the Holy Cross og en master i Journalistik fra Northeastern University. Hun bor i Cambridge, Massachussets, og når hun ikke er i gang med sin næste bog, så elsker hun at rejse sammen med sin søn.

Hun debuterede med bestselleren En af os lyver i 2017, som tilbragte mere end et år på den prestigefulde New York Times-bestsellerliste.