Adam Silvera CarlsenPuls Young Adult-romaner

Glæd dig til disse nye fantastiske kommende YA-bøger

YA-bøger

Hvis du heller ikke vil gå glip af nogle af de YA-bøger, vi glæder os allermest til i de kommende måneder, foreslår vi, at du finder kalenderen frem, for der er dømt høj puls på udgivelsesfronten!

Den kommende tid står den på stærke, gribende og vigtige YA-bøger. Her kan du få et overblik over to kommende titler, og hvornår de udkommer.

YA-bøger

Se listen:

Caroline O’Donoghue: Vores delte evner

vi er uundgåelige, gamle forman

Vores delte evner er efterfølgeren til Vores skjulte evner, der udkom i 2021.

Maeve og hendes venner gør alt, de kan, for at forbedre og udvikle deres nyopdagede overnaturlige evner – og samtidigt nyde at de har et år tilbage før de er færdige med high school.

Men da der sker mystiske ting på skolen, og gamle fjender dukker op på ny, bliver det snart tydeligt, at deres evner tiltrækker uheldig opmærksomhed. Det varer ikke længe, før Maeves magiske talent begynder at fortage sig.

Nogen – eller noget – undslipper hendes synske blik …

Du kan købe Vores delte evner online, eller i din nærmeste boghandel.Se traileren til den foregående bog Vores skjulte evner her. Du kan købe Vores skjulte evner online, eller i din lokale boghandler.Becky Albertalli og Adam Silvera: Kun for os

vi er uundgåelige, gamle forman

Ben synes at college er hårdt, at hans studiejob hos hans far stinker og er ked af at hans bedste ven opfører sig sært. Det eneste lyspunkt er Mario, som både giver ham spanskundervisning og kys. Men han kan ikke lade være med at tænke på en helt særlig dreng fra sin fortid…

Arthur er tilbage i New York City for første gang i to år. Det er selvfølgelig trist at tilbringe hele sommeren langt væk fra kæresten Mikey, men han ved, at deres forhold kan klare alt. Derfor er det heller ikke noget problem, at eks-kæresten Ben pludselig er inde i billedet igen. Vel?

Du kan købe Kun for os online, eller i din nærmeste boghandel fra d. 23 juni.Husk du altid kan holde dig opdateret på vores udgivelser på Instagram og Facebook!Har du brug for mere inspiration til din læsning? Se 14 skønne YA-bøger, der giver dig all-the-feels

YA-bøger