Adam Silvera CarlsenPuls Young Adult-romaner

Glæd dig til disse nye fantastiske kommende YA-bøger

YA-bøger

Hvis du heller ikke vil gå glip af nogle af de YA-bøger, vi glæder os allermest til i de kommende måneder, foreslår vi, at du finder kalenderen frem, for der er dømt høj puls på udgivelsesfronten!

Den kommende tid står den på stærke, gribende og vigtige YA-bøger. Her kan du få et overblik over to kommende titler, og hvornår de udkommer.

YA-bøger

Se listen:

Ikke mere at sige

Glæd dig til disse nye fantastiske kommende YA-bøger

Det er fire år siden, at Brynns yndlingslærer, mr. Larkin, blev fundet myrde tpå skolen. Tre elever fandt liget, men sagen blev aldrig opklaret. Nu, hvor Brynn flytter hjem for at begynde i praktik på et true crime-show, vil hun opklare sagen.

Hendes tidligere bedste ven Tripp Talbot, var en af dem, der fandt liget. Og havde det ikke været for Tripps vidneudsagn, var de to andre sandsynligvis blevet dømt for mordet. De har aldrig glemt, hvad han gjorde for dem den dag, og det har han heller ikke. Ligesom han ikke har glemt, at alt, hvad han fortalte politiet, var løgn.

Brynn ripper op i fortiden og kommer tættere på at afsløre hemmeligheder, der kan ændre alt.

Du kan købe Ikke mere at sige online eller i din nærmeste boghandel.
Tavse verdener (2) – De falske liv

Glæd dig til disse nye fantastiske kommende YA-bøger

Et hold af fiktionsagenter rejser ind i bøger for at beskytte dem fra stormagter, der forsøger at misbruge opfindelsen. Men for Olivia Alby er fiktionsagent ikke et drømmejob. Ofte tager missionerne en livsfarlig drejning, når Ministeriet sender hende ind i en roman for at redde den fra fremmede agenter.

Derudover er hun havnet på et dysfunktionelt team, der er ude af stand til at samarbejde. I det mindste er lønnen god, og Olivia har brug for pengene, hvis hun nogensinde skal realisere drømmen om at undslippe sin fortid.

De falske liv er grænsen mellem virkelighed og fiktion ved at udviskes. Olivia Alby og hendes team søger på tværs af verdener for at løse gåden om en mission, der slog fejl med umulige konsekvenser – og samtidig jages de af fortidens hemmeligheder og af en fiktiv morder, der er sluppet ud i virkeligheden.

Du kan købe Tavse verdener (2) – De falske liv online eller i din nærmeste boghandel.
Har du brug for mere inspiration til din læsning? Se 14 skønne YA-bøger, der giver dig all-the-feels

YA-bøger