En af os lyver, KAren McManus, Karen M. Mcmanus, echo ridge, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, thriller

Riverdale møder Pretty Little Liars i Karen M. McManus’ debutroman En af os lyver. Fem elever går til eftersidning sammen, men én af dem kommer ikke ud i live. Det vigtige spørgsmål her er ikke, hvem morderen er, men derimod hvem af de fire mistænkte, du minder mest om. Få svaret her!

LÆS OGSÅ: Fem grunde til hvorfor du skal læse Echo Ridge af Karen M. McManus

Fem elever går til eftersidning. Én kommer ikke ud i live

Hvilken af karaktererne fra En af os lyver er du?

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning. En af dem kommer ikke ud af lokalet i live, men hvem har slået Simon ihjel?

Det viser sig hurtigt, at han havde planlagt at poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre, stræberen Bronwyn, sportsstjernen Cooper, forbryderen Nate og skønheden Addy.

Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?

Læs et uddrag af En af os lyver

Køb En af os lyver her eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren

Sandhed eller konsekvens?

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladderaps på Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu.

Nogen er fast besluttet på at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ‘konsekvens’. Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

Forudbestil En af os dræber på Saxo.com eller køb bogen hos din lokale boghandler d. 21. januar


Piger, der forsvinder i Echo Ridge, kommer sjældent hjem igen

Echo Ridge, Karen M. McManus, YA, young adult, ungdomsbog, en af os lyver

Echo Ridge er en by med mange hemmeligheder. Ellerys moster forsvandt derfra som 17-årig, og for blot fem år siden blev byen landskendt, da årets homecoming queen blev myrdet.

Ellery kender alt til hemmeligheder. Hendes mor har dem, hendes bedstemor har dem. Og efterhånden som Ellery lærer mere om Echo Ridge, står det klart: Alle skjuler noget. Men hemmeligheder kan være farlige – og de fleste er ikke gode til at holde på dem. I Echo Ridge er det bedst at holde sine hemmeligheder for sig selv …

Echo Ridge er Karen M. McManus’ anden roman.

Læs et uddrag af Echo Ridge

Køb Echo Ridge her eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren

Om Karen M. McManus

Karen M. McManus har en BA i Engelsk fra College of the Holy Cross og en master i Journalistik fra Northeastern University. Hun bor i Cambridge, Massachussets, og når hun ikke er i gang med sin næste bog, så elsker hun at rejse sammen med sin søn. Hun debuterede med bestselleren En af os lyver i 2017, som tilbragte mere end et år på den prestigefulde New York Times bestsellerliste. Fortsættelsen En af os dræber udkommer på dansk i januar 2020.