Børnebøger Børnebøger 10-12 år Børnebøger 6-9 år Fantasy til børn og unge

Tro på det, Theo er Jacob Riisings første roman til lidt ældre børn

theo, riising

Tro på det, Theo er en roman om at finde ud af, at man er god nok, som den man er, selvom man bor i det gule højhus. 


I Tro på det, Theo møder du Theo, som er en usikker dreng, der bor i Akacieparken med sin mor og lillesøster. Ikke langt derfra ligger villakvarteret, hvor han tit cykler rundt og drømmer, at han bor, lige indtil hans ven fra opgangen, Holger, rusker ham tilbage til virkeligheden. 

Tro på det, Jacob Riising

En dag får Theo en magisk bog af den gamle dame i opgangen. Alt hvad han skriver i den, bliver til virkelighed. Endelig kan han få noget federe tøj, et bedre sted at bo, og hvis han lige arrangerer den fedeste fest, kan det være, at Sandra fra klassen dukker op.

LÆS OGSÅ: Der kan skrives tykke bøger om, hvad børn ikke ved. Så det har Jacob Riising gjort

Et helt nyt liv venter på Theo. Alt går efter planen. Theo bliver en anden dreng og er slet ikke til at kende. Ikke engang Holger kan kende ham. Men hvad er så vigtigst? Sandra fra klassen eller Holger fra opgangen?

Du kan købe Tro på det, Theo online, eller i din nærmeste boghandel fra d. 16 august.
Jacob Riising: Tro på det, Theo

Tro på det, Theo er Jacob Riisings første roman til lidt ældre børn

Tro på det, Theo er en roman om at finde ud af, at man er god nok, som den man er – også selvom man bor i det gule højhus.

Da drengen Theo en dag får en magisk bog af den gamle dame i opgangen, bliver han klar over, at alt han skriver i den, bliver til virkelighed. Endelig kan han få noget federe tøj, et bedre sted at bo, og hvis han lige arrangerer den fedeste fest, kan det jo være, at Sandra fra klassen dukker op.

Theo er klar til et helt nyt liv, og alt går efter planen. Han bliver en anden dreng og er slet ikke til at kende. Ikke engang hans allerbedste ven Holger fra opgangen kan kende ham. Men hvad er så vigtigst? Sandra fra klassen eller Holger fra opgangen?

Fra ca. 10 år.

Du kan købe Tro på det, Theo online, eller i din nærmeste boghandel.