CarlsenPuls Bøger til unge Fantasy og dystopi Fantasy til børn og unge Young Adult-romaner

Tom Holland deler billeder fra Chaos Walking-optagelserne

patrick ness, chaos walking, knivens stemme, fjendens ansigt, krigens monstre, ya, young adult, ungdomsbog, fantasy, bogfilm, film, filmatisering

Så er der nye billeder fra optagelserne til den længe ventede filmatisering af Chaos Walking-trilogien. Filmen får premiere i 2020, og indtil da nyder vi billederne, som både Tom Holland og Patrick Ness har delt fra optagelserne.

Bag optagelserne

På Instagram har Tom Holland, som du måske kender fra blandt andet Spiderman: Homecoming og som skal spille Todd i Chaos Walking, delt billeder fra filmoptagelserne.

https://www.instagram.com/p/BwW_hByFzmh/
https://www.instagram.com/p/BwaslhzFgn5/
https://www.instagram.com/p/BwenDQwl-t8/

LÆS OGSÅ: Stjernespækket filmatisering – det ved vi om Chaos Walking

Forfatteren deler også

Det er ikke kun Tom Holland, der har delt billeder fra filmoptagelserne. Det har forfatterne bag Chaos Walking-trilgoien, Patrick Ness, også.

View this post on Instagram

Everyone taking cover in the Chaos Walking rain.

A post shared by Patrick Ness (@patricknessbooks) on

Knivens stemme

Knivens stemme, Patrick Ness, Chaos Walking

Prentisstown er ikke en by som alle andre. Her kan alle nemlig høre hinandens tanker i en overvældende og endeløs strøm af Støj.

En måned før den fødselsdag, der vil gøre Todd til en mand, opdager han sammen med sin hund, Manchee (hvis tanker, Todd også kan gøre – om han vil det eller ej), et område med total stilhed.

De opdager, at byen, hvor privatliv er umuligt, gemmer på en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed så grusom, at Todd og Manchee må flygte, hvis de vil gøre sig håb om at overleve.

Læs et uddrag af Knivens stemme

Køb Knivens stemme her eller hos din lokale boghandler

Fjenden ansigt

Knivens stemme, fjendens ansigt, chaos walking, patrick ness, ya, young adult

Todd og Viola har været på flugt fra den ubarmhjertige hær af mænd fra Todds hjemby, Prentisstown, og er røget lige i armene på deres værste fjende, Borgmester Prentiss.

Todd bliver fængslet og adskilt fra Viola, og nu er han tvunget til at underkaste sig Borgmesterens magt.

Men hvad er det for hemmeligheder, der gemmer sig uden for byen?

Og er Viola stadig i live? Og så en dag begynder bomberne at falde …

Læs et uddrag af Fjendens ansigt

Køb Fjendens ansigt her eller hos din lokale boghandler

Krigens monstre

Krigens monstre, patrick ness, ya, young adult, ungdomsbog

Tredje og sidste bind i den hæsblæsende trilogi Chaos Walking af YA-mesteren Patrick Ness (forfatteren til Monster). Til fans af The Hunger Games, Divergent og The Maze Runner.

Tre hære er i krig, og de har kun ét mål: at udslette hinanden. Midt i det hele står Todd og Viola, og de har svært ved at vælge side. Håbet om fred er ved at forsvinde, og så melder en tredje stemme sig.

En stemme, der tørster efter hævn … Nu tvinges Todd og Viola for alvor til at tage del i kampen, men hvad vil der være tilbage af dem, når krig forvandler mennesker til monstre?

Læs et uddrag af Krigens monstre

Forudbestil Krigens monstre her eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren

Andre bøger:

Og havet var vores himmel

Og havet var vores himmel, Patrick Ness, YA, Young adult, Monster

Langt under havets overflade kæmper Batseba og de andre hvaler kæmper en endeløs kamp mod mennesket. Men en dag – da de angriber et af menneskenes skibe – finder de ikke blot det sædvanlige bytte.

De finder et menneske, som bærer på den største hemmelighed af alle, og for første gang kommer hvalerne på sporet af ham – monsteret, myten, djævelen selv …

Nu påbegynder den ultimative jagt på det onde, og når den er forbi, vil verden være forandret for altid.

Du kan købe Og havet var vores himmel online, fx hos Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Kommer snart: Burn

Burn, Patrick Ness, YA

Verden ender i flammer, og det begynder med en drage, en profeti og en helt almindelig pige.

Sarah Dewhurst og hendes far lever en fattig tilværelse som outsidere i den lille by Frome. Tilværelsen tvinger dem til at hyre en drage til at hjælpe til på gården, noget som kun de allerfattigste gør.

Da Kazimir lander på gården, vækker hans Sarahs nysgerrighed. Drager bør ikke have en sjæl, men den insisterer på at beskytte hende. Kazimir ved noget, Sarah ikke ved. Han er ankommet til gården med viden om en profeti. En profeti, der involverer en snigmorder, en dragetilbedende kult, to FBI-agenter og Sarah selv.

Du kan købe Burn online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.