CarlsenPuls Young Adult-romaner

Stjernespækket filmatisering – det ved vi om Chaos Walking

Chaos Walking, Knivens stemme, YA, Patrick Ness

Du har måske ventet i ti år på at læse Chaos Walking – Knivens stemme på dansk, men du behøver heldigvis ikke vente ti år mere på filmen – optagelserne er i fuld gang, og det ser virkelig lovende ud. Bliv klogere på næste års storfilm her.

En stjernespækket rolleliste

Filmen får premiere i 2020, som blandt andet har Mads Mikkelsen, Tom Holland, Nick Jonas og Daisy Ridley på rollelisten. Og så er Patrick Ness, der er bogens forfatter, også medforfatter på filmmanuskriptet. Det kan kun blive godt.

View this post on Instagram

I'm listening to them shoot a scene RIGHT NOW!!

A post shared by Patrick Ness (@patricknessbooks) on

Spider-Man møder Star Wars

På forfatterens Instagram er der blevet billeder af stedet, hvor filmen er blevet indspillet, afsløring af nogle af skuespillerne og et enkelt billede af de to hovedpersoner på settet. Her ses Tom Holland fra blandt andet Spider-Man (2017) og Avengers: Infinity War (2018) sammen med Daisy Ridley fra blandt andet Star Wars: The Force Awakens (2015).

Fra Tom til Todd

Det er ikke kun Patrick Ness, der har delt billeder fra optagelserne. Det har Tom Holland også. Du kender ham måske bedst som den nye Spider-Man, men i Chaos Walking kommer du til at se ham som Todd Hewitt, og det glæder vi os meget til. På billedet herunder har han været en tur i vandet til en filmoptagelse.

View this post on Instagram

Cold day to be in the water

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

En stjerne er født

Et par af de billeder, som Holland har delt, er af en den hund, der skal spille Todds tro følgesvend, Manchee, og vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at en stjerne er født. Er han ikke sød? Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med ham i Knivens stemme, har du en oplevelse til gode. Han er nemlig ikke nogen helt almindelig hund …

View this post on Instagram

The real star of this show. #chaoswalking

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on


Knivens stemme af Patrick Ness

Knivens stemme, Patrick Ness, Chaos Walking

Prentisstown er ikke en by som alle andre. Her kan alle nemlig høre hinandens tanker i en overvældende og endeløs strøm af Støj. En måned før den fødselsdag, der vil gøre Todd til en mand, opdager han sammen med sin hund, Manchee (hvis tanker, Todd også kan gøre – om han vil det eller ej), et område med total stilhed. De opdager, at byen, hvor privatliv er umuligt, gemmer på en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed så grusom, at Todd og Manchee må flygte, hvis de vil gøre sig håb om at overleve.

Du kan finde Chaos Walking 1 – Knivens stemme her eller hos din lokale bogpusher.


Fjendens ansigt af Patrick Ness

Fjendens ansigt, Patrick Ness, Chaos Walking, fantasy

Todd og Viola har været på flugt fra den ubarmhjertige hær af mænd fra Todds hjemby, Prentisstown, og er røget lige i armene på deres værste fjende, Borgmester Prentiss. Todd bliver fængslet og adskilt fra Viola, og nu er han tvunget til at underkaste sig Borgmesterens magt. Men hvad er det for hemmeligheder, der gemmer sig uden for byen? Og er Viola stadig i live? Og så en dag begynder bomberne at falde …

Fjendens ansigt er en intens, chokerende og meget bevægende roman om at yde modstand under et ekstremt pres. Andet bind i den hæsblæsende trilogi Chaos Walking af YA-mesteren Patrick Ness.

Du kan finde Chaos Walking 2  Fjendens Ansigt her eller hos din lokale bogpusher.