Amerikanske krimiforfattere Krimi Skønlitteratur

King og Maxwell. En actionmættet serie om to eks-agenter på sporet af sammensværgelser og mordplot

King og Maxwell. En actionmættet serie om to eks-agenter på sporet af sammensværgelser og mordplot

Den amerikanske forfatter David Baldacci har skrevet over 40 internationale bestsellere. Serien om agenterne King og Maxwell er højspændt spiondrama i verdensklasse.


Splitsekund er første bind i Sean King og Michelle Maxwell-serien, som handler om de to tidligere Secret Service agenter, der slår sig sammen og bliver private efterforskere i Washington D.C. og Virginia.

LÆS OGSÅ: Agenterne King og Maxwell på farlig mission. Læs i David Baldaccis thriller Splitsekund

Secret Service agenten, Sean King, bliver distraheret, og på et splitsekund bliver det enden på hans karriere – og præsidentkandidaten, han beskyttede, Clyde Ritters, liv. Hvad var det, som stjal hans opmærksomhed? Hvorfor blev Ritter skudt?

Den uhyggelige historie gentager sig

Otte år senere gentager historien sig. Michelle Maxwell har en lovende karriere i Secret Service og er strøget til tops på kort tid, men på et øjeblik stopper det brat. Under et besøg i en begravelsesforretning forsvinder præsidentkandidaten John Bruno, der var under hendes beskyttelse.


Michelle bliver optaget af lighederne mellem sing egen sag og den gamle Ritter-sag, hvilket får hende til at grave i de otte år gamle begivenheder,d er fældede King. Hun tager kontakt til den tidligere agent, og det bliver starten på deres makkerskab.

Et spind af løgne

Sammen forsøger de at komme til bunds i sagerne, og på vejen bliver de fanget i et spind af løgne, hemmeligheder og livsfarlige sammentræf, mens de to tidligere agenter afdækker en skræmmende sandhed: De begivenheder, der ødelagde deres liv, var nøje planlagt. Og langt fra ovre.

LÆS OGSÅ: Hemmeligheder, magtkampe og fake news. Smuglæs i Fandens forår

Mens David Baldacci lavede research til sine romaner i serien, var han inde i bygningerne hos nogle af verdens førende efterretningsbureauer og mødte virkelige agenter og efterretningsledere.

David Baldacci er garant for spænding

David Baldacci er en amerikansk bestsellerforfatter til nogle af verdens foretrukne krimi- og spændingsromaner. I 1996 udgav han sin første roman, Absolute Power, og efterfølgende fulgte filmatiseringen af bogen med Clint Eastwood som både hovedrolleindehaver og instruktør.

LÆS OGSÅ: Forårets bedste krimier

I alt har David Baldacci udgivet 42 romaner til voksne, som alle har været nationale og internationale bestsellere, og flere er tilpasset til film og tv. Hans romaner er blevet udgivet på over 45 sprog og i mere end 80 lande med 150 millioner solgte eksemplarer over hele verden.

Dødens time, næste selvstændige bog i serien om King og Maxwell, udkommer efteråret 2021.

Køb King og Maxwell-serien online, eller i din nærmeste boghandel.dødens time, david baldacci, king og maxwell

En kvindes lig findes i skoven, og selvom opklaringen af forbrydelsen virker ligetil, dukker flere og flere lig op efterfølgende. Alle ligene har tråde til USA’s største seriemordere, og King og Maxwell skal afdække, om de har at gøre med en copycat-morder.

Og hvilken forbindelse har ligene egentlig til indbruddet i en velhavende families villa?

David Baldacci skriver i et nervepirrende tempo, og sender i et intenst menneskeligt drama King og Maxwell afsted på en mystisk opgave, der rummer langt flere spørgsmål end svar. Løsningen lader til konstant at være lige rundt om hjørnet – eller er det morderen, der står der?

Dødens time er anden roman i krimiserien om detektivparret Sean King og Michelle Maxwell.

Du kan købe Dødens time online, eller hos din nærmeste boghandel fra d. 2 september.


King og Maxwell. En actionmættet serie om to eks-agenter på sporet af sammensværgelser og mordplot

Første bog i David Baldaccis krimiserie om de to eks-Secret Service agenter Sean King og Michelle Maxwell.

Michelle Maxwell har ødelagt sin lovende karriere i U.S Secret Service. Imod bedre vidende lod hun den præsidentkandidat, hun var sat til at beskytte, uden opsyn et ganske kort øjeblik, og nu er manden forsvundet i den blå luft.

LÆS OGSÅ: Agenterne King og Maxwell på farlig mission. Læs i David Baldaccis thriller Splitsekund

Sean King ved, hvordan den yngre agent har det. Otte år tidligere lod den ambitiøse Secret Service agent sig distrahere i et splitsekund, og hans kandidat blev skudt for øjnene af ham.

Nu forenes deres skæbner. Fanget i et spind af løgne, hemmeligheder og livsfarlige sammentræf, afdækker de to tidligere agenter en skræmmende sandhed: de begivenheder, der ødelagde deres liv, var nøje planlagt – og er langt fra ovre.

Du kan købe Splitsekund online, fx på Gucca.dk, eller i din nærmeste boghandel.