Aktuelt Indefra

Velkommen til #LRlæser2021!

#lrlaeser2021

Vær med når vi året igennem udfordrer dine læsevaner og giver dig ny inspiration.


~ OPDATERING JULI 2021 ~

Vi har desværre ikke mulighed for at gennemføre #LRlæser2021. Vi hører rigtig gerne fra jer, der har været med, i forhold til hvad der har været godt og mindre godt i årets læseudfordring. Så skriv til os på Facebook eller på Instagram.

Hvis du står og mangler læseinspiration lige nu, kan du deltage i vores sommerudfordring, og ellers håber vi at vende tilbage med en ny #LRlæser i 2022.

~ OPDATERING JULI 2021 ~

Vi garanterer aha-oplevelser, grin, gråd, og alt det andet gode du får, når du gør læsning til en del af din hverdag.

Sådan er du med

Følg Lindhardt og Ringhof på Instagram og se vores løbende udfordringer i opslag og stories.

Hver måned foreslår vi to læsetemaer – stem i stories på Instagram

Det tema, der modtager flest stemmer fra dig og dine nye læsevenner, bliver månedens tema, som du kan vælge dig en bog indenfor.

Vis os, hvad du læser hver måned – tag dine billeder med #LRlæser2021

Vi svarer på spørgsmål, deltager i debatter og reposter måske netop dit foto, når du tagger med #LRlæser2021.

Udover at læse en masse gode bøger skal vi også gætte forsider, gå på skattejagt i bogreolen, quizze i bogviden + meget mere.

Når du deltager, kan du vinde en bog!

Som noget nyt udlodder vi i år hver måned en bog, der passer til NÆSTE måneds tema.

Vi trækker i slutningen af måneden lod mellem de fotos, der har brugt tagget #LRlæser2021 (husk at poste i dit feed, hvis du vil deltage i lodtrækningen. Hvis du udelukkende poster som story, kan vi ikke se dit bidrag mere end 24 timer. Kun åbne profiler kan deltage).

Hvis du deltager og tagger med #LRlæser2021 i januar, er du altså automatisk med i lodtrækningen om en bog, der passer til februars tema – og så videre året igennem.

Vi glæder os til at læse sammen med dig til #LRlæser2021.Overblik over #LRlæser2021

Her kan du følge årets gang i #LRlæser2021. Vi opdaterer løbende med læseudfordringer og inspiration, så du aldrig mister overblikket.

Januar

Månedens tema er Årets første bog. Hvilken bog er DIN første i år og hvorfor?

Februar

Månedens tema er En bog til tiden. En bog, der handler om et aktuelt emne: #metoo, pandemi eller noget helt tredje. Du bestemmer, hvordan du vil tolke temaet. Fortæl os: hvorfor har du valgt netop den bog?

Marts

Månedens tema er En bog om en stærk kvinde. Du kan vælge både fag- og skønlitteratur. Hvilken stærk kvinde – virkelig eller fiktiv – skal være din leading lady denne måned?

April

Månedens tema er En bog om svære familieforhold. Både helt nye bøger – og de største klassikere handler om familien og dens bånd. Hvilken familie vil du tilbringe måneden med? Og hvorfor?

Maj

Månedens tema er En feel good roman. Vælg en roman, der handler om det bedste ved livet – kærlighed, mod og gode mennesker. Måske skal hovedpersonen igennem svære begivenheder, men med feel good-romaner ved vi, at det ender godt. Hvilken roman skal gøre dig varm indeni?

Juni

Månedens tema er En klassiker. Nogle bøger mister aldrig deres kraft, skønhed og relevans. Klassikerne er de bøger, der følger os hele livet, og som (næsten med garanti) bliver store læseoplevelser. Hvilken klassiker har du ventet på en god grund til at tage fat på?

( … opdateres løbende).

Kulturjournalist og redaktør for bogmagasinet Bog.dk.